Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się rano?

Polecane posty

Gość gość
P**do nie pisze, bo nie mam juz sily tłumaczyć takiemu debilowi jak ty o co chodzi bo ty nic nie rozumiesz. Tu juz nie jest problemem, ze jesteś brudasem ale ty jesteś zwykłym tępakiem do tego. Nie mam ochoty na dyskusje z kimś takim. Sory

Gość gość
Ona poszła sie umyć, a ty dalej siedz smierdzaca c**a przed kompem.

Gość gość
Idz sie wyszoruj pumeksem bo już poludnie to na pewno śmierdzisz już

Gość gość
Idę wyszorowac tobie p**de bo nie mylas od wczoraj skunksie.

Gość gość
czy Wy naprawde uważacie ze trzeba sie myc dopiero jak sie smierdzi? porazka... ja myje sie 2 razy dziennie ale nie dlatego ze smierdze ale dlatego ze chce sie odświezyc i chce nie dopuscic do tego zeby smierdziec....

Gość gość
Szmatę to masz na kroczu :D

Gość gość
Brudna swinia

Gość gość
Jest południe to musisz capić idz sie umyj i zostaw kafe

Gość gość
No to właśnie do ciebie komentarz. Nie będę juz z tobą dyskutować ani wchodzić w twoje linki, mam ciekawsze rzeczy do roboty. A ty dalej gnij przed kompem i śmierdz. Faceta pewnie nie masz, a jak masz to taki sam syf jak ty. Zegnam panią. Chcesz to sobie pisz, niech ostatnie slowo do ciebie należy, jesli sobie tym ulzysz to spoko :)

Gość gość
dziś Jaki poziom dyskusji prezentujesz kazdy widzi. Przypominam, ze to ja podziekowalam pierwsza. dziś bez przesady, przez 24h bez kapieli sie nie smierdzi, chyba, ze ktos ma duzo ruchu :) x a do tych, ktorzy twierdza, ze czlowiek poci sie w nocy. Ja wstaje rano z rownie swieza pacha co po kapieli. Jesli twierdzicie, ze w nocy w czystym lozku mozna sie ubrudzic lub byc nieswiezym po wstaniu z niego, to sprobujcie nie uzyc antyperspirantu jeden dzien i gwarantuje ze bedzie walilo spod skrzydla. A w czasie snu sie nie pocimy wiec nie ma szans zeby wstac ze smierdzaca pacha. Jesli ktos tak ma, radze isc do lekarza ;)

Gość gość
Południe o godzinie 18... Co za debil...

Gość gość
Nie wiem komu odpisalas, ale nie mnie. Ja w przeciwinstwie do ciebie nie uzywam inwektyw.

Gość gość
Podziekowalas pierwsza, a potem pisalas, ze ja juz nov nie odpisze, bo się skompromitowalam. To albo stad idziesz, albo dalej piszesz zdecyduj sie. Ahhh to nie ty na pewno? :) no tak.

Gość gość
Może się podpisujcie? Wy naprawdę nie macie ciekawszych rzeczy do roboty niż siedzenie tu tyle czasu i pisanie tych glupot? Musicie miec nudne życie. Tez czasem tu napisze, ale jestem tu max 15 minut a nie tyle godzin co wy.

Gość gość
Tamten post byl o tobie, nie do ciebie :o Jak z kims dyskutuje to zwracam sie wprost.

Gość gość
Mówilas, ze stad idziesz a nadal siedzisz i śledzisz ten głupi temat. Nic dziwnego, ze nie masz czasu się umyć, skoro ciągle tu siedzisz. Robisz sobie przerwy w siedzeniu na kafe? Nie odpowiadaj. Zegnam.

Gość gość
No już wynoś sie i idz sie umyć bo od rana pewnie śmierdzisz już jak g****o z twoim zapachem ciała

Gość gość
Nie pisalam, ze nie mam czasu, po prostu nie widze potrzeby mycia sie 2x w ciagu doby. Bede bronic swoich racji, gdyz nie zycze sobie zebys nazywala mnie ani kogokolwiek innego brudasem czy idiotka i chociaz zdanie twojej skromnej osoby mam w powazaniu, to wychodze z zalozenia, ze chamstwo nalezy tepic. Jak widac czeste mycie nie gwarantuje kultury osobistej na wysokim poziomie ;) Nastepnym razem waz slowa kobieto, bo mozesz znowu natknac sie na mnie na kafe, moge byc w gorszym humorze, a nie wiem czy wiesz, ale popelnilas przestepstwo i to kilkukrotnie. Nie pozdrawiam.

Gość gość
dziś Polecam naturalne mydelka, do kupienia na allegro (to nie jest reklama).

Gość gość
Hehe dobre :) to tutaj sami przestępcy siedzą na tym topiku :) bo oprócz mnie, wiele osób się tu wyzywa, obraza sie. A ja na to odpowiedziałam, ktos mnie nazwał szmata, czy to ty czy kto inny to już jeden chuj. Cała kafeteria... Szkoda, że to jest anonimowe forum. Ciekawa byłaby wtedy dyskusja jakby bylo inaczej. Również nie pozdrawiam szanownej pani, juz nie wiem której bo chyba z 3 osobami tu pisałam.

Gość gość
Ludziska,jezeli nawet tylko tyłek umyjecie i reszte darujecier sobie to niemozliwe zeby śmierdziec,a jezeli smierdzicie to z organizmem jest cos nie tak.Nie przesadzajcie ze jak wieczorem wezmiesz kąpiel to rano musisz tez wziąć,ewidentnie szwankuje organizm,i zamiast maskujacego prysznica radze udac sie do lekarza.Serio.

Gość gość
Zebys wiedziala, sami przestepcy, ale ty mnie irytujesz najbardziej. Ja ciebie nie nazwalam szmata i sobie tez wypraszam brudasa i idiotke. Jesli nadal nie wiesz co zrobic, to podpowiadam: przeprosic. W necie nikt nie jest anonimowy :)

Gość gość
a wiecie że częste mycie jest niezdrowe! :D

Gość gość
Skąd mam wiedzieć czy to ty mnie nazwałaś szmata, czy kto inny? Ja kierowałam wypowiedzi do tej osoby, która to zrobiła, a ze ty to wzięłaś do siebie no to cóż :) może chcialas to usłyszeć. Przeprosić? Hehehe dobre. Może wszystkich tu przeproszę za to ze zostałam nazwana szmata? Świetny pomysł :) podpisujcie sie to będzie wiadomo kto do kogo pisze i kto sie z kim wyzywa, to tak na przyszłość. Ehhhh co za ludzie. Żegnam po raz ostatni, bez sensu ta jałowa dyskusja. Czołem!

Myślę, że trzeba się myć regularnie wieczorem a rano robić poranną toaletę i to chyba wystarczy :) Nie każdy ma rano czas na mycie się w całości.

Gość gość
Grubas powinien myć się częściej nawet 3 razy dziennie bo poci się niemiłosiernie w fałdach i pod pachami

Gość gość
Nie tylko grubi sie pocą

Gość gość
dziś to sie nie zdziw jakbedziesz miala klopoty skoro jestes taka madra i myslisz ze mozesz bezkarnie obrazac ludzi w necie :) wczesniej pisalas wyraznie ze mna i nazwalas brudasem oraz idiotka, wiec sie teraz nie wykrecaj :)

Gość gość
o, i jeszcze tepakiem :) niezle.