Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie osiągnęłam jestem nikim

Polecane posty

Gość gość
11:29] A polecasz jakieś strony internetowe? Bo ja dawno chciałam się tego nauczyć, ale nie chcę zacząć od złej strony

Gość gość
dziś no tak dokladnie. Dobrze sie czulas w jego obecnosci, swobodnie? Poszukaj innego tylko juz doswiadczonego i ... zaznaczam wybierz starszą/szego od Ciebie o 10,15 lat. Nie idz moze do starszych od Ciebie o kilka lat. Ja takie mam doswiadczenie ze bardziej powaznie traktuje pacjenta starszy o 10,15 lat niz o kilka lat.

Gość gość
Nawet starsza/szy o 15 lat to minimum.

Gość gość
11:32 filozofia to nie jest zbyt praktyczne hobby ;). Moje marzenia bardzo ściśle są związane właśnie z pomocą innym ludziom. Ale są też właśnie ambitne, więc tym trudniej mi zacząć ja realizować Ten psychoterapeuta był starszy ode mnie właśnie o jakieś 10 lat, po 30stce.

Gość gość
Ja zaczęłam też rozwijać trochę inne (w zasadzie świeżo odkryte)hobby, mianowicie taniec. Ale boję się na niego chodzić, bo czasem tak się stresuję, że ciężko mi nawet zapamiętać układy :D. I mam siebie za głupią, a czasem zdarzają się wpadki. Już nie mówię o tym, że myślę, że jestem bardzo niezgrabna ruchowo. Muszę przestać w końcu zwracać uwagę na ludzi, bo to przez ich /potencjalną/ opinię się boję

Gość gość
Ja mam ogólnie problem z samokontrolą, emocjami etc. To przez to, że cały czas mam silne przekonanie, jakbym była wrzucona na siłę w swoje ciało i nie bardzo wiedziała, co ze sobą zrobić. Nie ufam sobie w ogóle

Gość gość
A polecasz jakieś strony internetowe? Bo ja dawno chciałam się tego nauczyć, ale nie chcę zacząć od złej strony x zapoznaj się z tą stroną http://independenttrader.pl/ kopalnia wiedzy na temat finansów i inwestycji

Gość gość
Mysle ze cos tam przepracowalas z tym terapeutą skoro trzymal Cie prawie rok. ;)

Gość gość
Dzięki! Poczytam na pewno, teraz mam sporo wolnego czasu, bo leżę chora w łóżku. Mój kolega inwestuje w złoto (startował od srebra), ja w przyszłości myślałam, żeby też tak zacząć inwestować.

Gość gość
dziś potrzebna Ci terapia. Idz do poradni zdrowia psychicznego do psychologa-psychoterapeuty.

Gość gość
Ja się go trzymałam ;) usilnie, mimo że nie widziałam większego sensu Nagadałam się na pewno, bo ja jestem gaduła :P Ale naprawdę, było bardzo niewiele rzeczy, które sobie dzięki terapii uświadomiłam/pogodziłam. 1:43] Wiem kochana, o tym tu ciągle piszemy (to ciągle ja autorka tamtych postów) :)

Gość gość
Chociaż miałam okres, że demonstracyjnie się na terapii nie odzywałam, tak miałam dość tego terapeuty (pamiętam, że trochę na mnie nakrzyczał na poprzedniej sesji i postanowiłam go "ukarać") potrafiłam wyciągnąć komórkę i sobie czytać na niej ebooka...

Gość gość
dziś :D

Gość gość
Potem na kolejnych sesjach mu powiedziałam, co mi się nie podoba, ale jakoś nie pomogło to w polepszeniu relacji.

Gość gość
Dzięki! Poczytam na pewno, teraz mam sporo wolnego czasu, bo leżę chora w łóżku. Mój kolega inwestuje w złoto (startował od srebra), ja w przyszłości myślałam, żeby też tak zacząć inwestować. x i dobrze zainwestował, złoto jeszcze 10 lat temu kosztowało 250USD za uncje, teraz kosztuje 1250USD i cena ciągle idzie w górę można również dojść do perfekcji inwestując w akcje i na nich budować niezależność finansową tylko trzeba się uczyć od najlepszych wtedy będą wyniki

Gość gość
Moja ciotka powiedziała nawet, że ja jestem za silna na terapię.. Chciałabym, żeby ta siła była realna.

Gość gość
Ale sztabki 1 g raczej nie opłaca się kupować..

Gość gość
Pojdz do psychoterapeuty z doswiadczeniem w wielku 45 lat ok. Taka osoba ma inne podejscie niz osoba 30 letnia

Gość gość
40,45 -50

Gość gość
Pytałam o SZTABKI 1 G (a nie uncji), bo na jednouncjowe mnie nie stać

Gość gość
A może faktycznie zacząć od srebra? Jest tańsze.

Gość gość
dziś sztabka poniżej 1 uncji traci na inwestycji, czyli 1g będzie nieopłacalny

Gość gość
Zadna terapia tu nic nie pomoze. Sa ludzie którym zycie się dobrze uklada i sa tacy którym zeby nie wiem co robili to zycie i tak maja przegrane. I tego nie zmienisz. Ale zyc trzeba póki zdrowie jest.

Gość gość
Ona nic nie robi bo ise boi to skad moze wiedziec czy by jej sie nie udalo

Gość gość
12:07 a jak zdrowia nie bedzie to i zycia koniec?

Gość gość
Niech mi nikt nie mówi o zdrowiu, mam tak obciążony wywiad rodzinny z jednej strony, że hoho..

Gość gość
Autorko - przesadzasz, i to bardzo, a gdzie jest powiedziane, że masz coś wielkiego osiągnąć w życiu???? masz dopiero 22 lata, jesteś na początku swojej drogi w życiu, masz marzenia to bardzo ważne, zacznij je realizować, skoro masz trudności z tym aby jakoś to ogarnąć to zacznij malutkimi, malutkimi kroczkami a na pewno się uda, trzymam kciuki i pozdrawiam gorąco, na pewno będzie dobrze tylko się nie poddawaj.

Gość gość
jesteś wszystkim.