Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat, nie zwiazalbym sie z rownolatka bo jej mlodosc wlasnie przeminela

Polecane posty

Gość gość

wolalbym zwiazac sie, tj stworzyc zwiazek i zalozyc rodzine z mloda kobieta, ktoa optymistycznie patrzy w przyszlosc i z ktora mozna planowac cale zycie i chodzic za reke nad morzem i czuc sie jak mlodzi zakochani dlatego szukam kobiety dla siebie w przedziale 22-27 lat

Gość gość
twoja też, pryszczaty nieudaczniku.

Gość gość
1. facet jest dluzej mlody 2. nie mam juz pryszczy :)

Gość gość
ze mna bys sie zwiazal bo wygladam 10 lat mlodziej, mam 28 lat. W wieku 36 pewnie bede wygladac na 26, ale nie interesuja mnie powierzchowni panowie...

Gość gość
nie, tylko skórę jak pole po wykopkach. Jak jesteś brzydki, z paskudną cerą i nie masz nic do zaoferowania (a wszyscy wiemy, że nie masz) to nawet na starszą nie masz szans.

Gość gość
mam szanse awansowac na kierownika dzialu sprzedazy sprzetu elektronicznego :)

Gość gość
kolejny stary kawaler co mieszka z mamą i jego życiowe mądrości :-D pociesze Cię 36 letnia kobieta, jak i 40 letnia nawet na Ciebie nie spojrzy jak będziesz podliczał jej zakupy na kasie ;-)

Gość gość
Mam 37 lat i wyglądam młodo, ale uważam, że młody wygląd to nie najważniejsza cecha człowieka. Jeśli chodzi o "świeże" podejście do różnych spraw, a także kreatywność, to taka może być zarówno młoda dziewczyna, jak i kobieta w podeszłym wieku. Moja ciotka ma 70+ i jest wspaniałą osobą. Ja również nie związałabym się z Tobą, ponieważ jesteś niedojrzały emocjonalnie, ważne są dla Ciebie rzeczy, które tak naprawdę są nieistotne i masz skrzywiony, tzn. nieprawdziwy obraz świata.

Gość gość
"szansę"....w wieku 36 lat. Nie ośmieszaj się.

Gość gość
dzieki za szczerosc, cenie opinie rowniez te negatywne, byle byly formuowane kulturalnie

Gość gość
wiesz ilu jest ludzi młodszych od ciebie którzy mają lepsze stanowiska?

Gość gość
lepsze? jak dla mnie to niesprawiedliwe, by ktos przed 30stka byl np. dyrektorem taki ktos nie ma doswiadzenia nalezytego

Gość gość
Masz ciagle sznsę. Kobiety w twoim wieku również je mają.

Gość gość
ja jestem w tym twoim wymarzonym przeciale wiekowym, a pracuję jako kierownik sklepu (nie działu) i traktuję to jako pracę przejściową, a nie szczyt ambicji. Ty piszesz o sprzedawaniu tosterów jak o złotej kaczce.

Gość gość
do kolezanki powyzej, mozesz rownie dobrze skonczyc na bezrobociu

Gość gość
podobnie jak ty autorze, wiele osób może skonczyć na bezrobociu. Więc w jaki sposób twoja sytuacja jest lepsza od mojej? :)

Gość gość
Coś w tym jest. Ja nie zwiazałabym sie jesli miedzy nami nie byłoby roznicy przynajmniej 8 lat ;)

Gość gość
to po prostu zwiąż się z ta mlodsza po co brzeczysz każdy ma swoje upodobania

Gość gość
dla mnie 8 lat to już za duża różnica.

Gość gość
Heh autor bez przerwy wystawia się tu na pośmiewisko. 20 tki to mogą mieć 36 - latkowie ale tacy co wyglądają młodziej, są zadbani i bardzo przystojni. I tacy nie jęczą teraz na kafe, tylko siedzą właśnie w sypialni ze swoją 20 tką :)

Gość gość
autorze tylko napisz, która 20 latka by z kolei chciała być z Tobą? Nie dość że stary to głupi, bo wiesz co, ludzie z kulturą nie zakładaja takich debilnych tematów i mają szacunek do lud******ażdym wieku. Masz 36 ale psychikę 16 latka... a może nawet gorzej bo wielu 16 latków jest mądrzejszych od Ciebie. Spójrz na siebie w lustrze, też już pierwszej świeżości nie jesteś. A nie ma nic gorszego niż stary głupi cap, bo ty nie dość że stary, za stary dla 20 latki, to jeszcze GLUPI. A tak przy okazji pokaż ten temat swojej starej matce, niech zobaczy jakie zdanie o niej ma synalek, któremu myła smierdzącą obes\raną doopę; niech mamunia zobaczy jakiego prymitywa wychowała.

Gość gość
A czemu Stary facet miałby nie mieć starej baby? Oh please tylko nie pisz że facet w tym wieku jest jeszcze młody, bo to faceci krócej żyją

Gość gość
Nie wiedziałam że chodzić nad morzem można tylko do 27. roku życia :-P

Gość gość
no autor już nie może :D

Gość gość
chodzi o to iz dla 24 latki to fajne jest by biegac lub spacerowac po plazy w blasku zachodzacego slonca a typowa 36 latka juz raczej o tym nie marzy, ona przezyla juz romantyczne milosci w mlodosci, teraz interesuje jej rata na samochod, krem do twarzy, weekend w spa, rozmowy o karierze

Gość gość
a myślisz, że młodej kobiety takie rzeczy nie interesują? Każdy chce sobie życie ułożyć więc raty jak najbardziej zaprzątają umysły 20parolatek. Po plaży jednaj milej biega się w towarzystwie równie młodego mężczyzny niż kogoś kogo dopadł przedwczesny kryzys wieku średniego.

Gość gość
ale zawsze mowilo sie ze kobiety wola starszych

Gość gość
kłamali.

Gość gość
gość dziś Nie wiedziałam że chodzić nad morzem można tylko do 27. roku życia jezyk.gif No jak to? Nie wiedziałaś, że wieczorem na plaży sprawdzają dowody i kobiet od rocznika 88 i w dół już nie wpuszczają? Słyszałam, że nawet problem jest z wynajem kwater dla kobiet pow 27 ego r życia

Gość gość
a tak na serio to autor sam podaje powody dla których nigdy nie związałabym się z tyle lat starszym facetem. Przede wszystkim to planowanie życie musiałoby być ustawione pod niego, bo on już jako tak się ustatkował i szuka dodatków. Po drugie - dla niego spacer po plaży to zwykła fantazja, a nie coś co się po prostu robi dla przyjemności. Po trzecie - punkt związany trochę z pierwszym - on już chce rodzinę planować i zakładać. Po co młodej kobiecie, która zaczyna życie zawodowe, możliwe, że kończy studia, taka kula u nogi?