Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o Truedetective bolesna szczera prawda o tym Patolu z kafe

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool: absolwent szkoły specjalnej prowadzonej przez zakonnice lubujące się w klimatach scat, hard BDSM :D:classic_cool: i PiS również PiSS:D:D gwacony przez woźnego Stanisława R który obecnie jest posłem w Partii PiS, były obrońca krzyża i naturysta z Parku Szcześliwickiego w Warszawie

Gość gość
Truedetective z powodu skrajnego ubóstwa kradł buty obrońcom Krzyża :P porywał też gołębie w celach spożywczych jak i seksualnych :P sprzedawał się za marne grosze, podróżował stopem przez Europę często wzamian za seks i inne czynności seksualne

Gość gość
Ojciec pił bił i molestował go seksualnie :classic_cool: pewnego wieczoru zrobić mielone z jegowacka jednak udało mu się tylko częściowo okaleczyć jego syna Truedetective poprzysiągł zemstę jednak ta zemsta jest c***ja warta ponieważ nasz detectiv jest chory na schizofrenie

Gość gość
w większości użytkpowników widzi cielaki, świniaki i pederastów sam jest pedałem lubiącym animalsy i klimaty zoofilskie stąd te jego oskarżenia a w zasadzie pomówienia

Gość niestała      czytaczka
a mnie lubi :D chyba ? :O Bo raczej mi robi pod górkę :P nie mam głowy, ale jak znajdę chwilę na myślenie o bzdetach, to na pewno wymyślę kim jest :O

Gość gość
Petrov to projekt Czytaczki i Koke.

Gość gość
temat autorstwa Najka, cwela ktory nawet na ero wpieprza swe polityczne sranie. naj jestes zalosny.