Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna Lwa

Czemu zawsze trafiam na faceta spod znaku Lwa i zawsze kończy się tak samo

Polecane posty

Gość Dziewczyna Lwa

Zawsze daję się oczarować , nabrać na miłą powierzchowność Lwa. Wydaje się być zapatrzony, zakochany, jestem najważniejsza, obsypuje prezentami, organizuje wycieczki. Koleżanki zazdroszczą takiego "cuownego" faceta. Po kilku miesiącach przestaję być najważniejsza, on jest na zawołanie wszystkich, rodziny, znajomych , ktoś dzwoni - on leci. Trafiłam na trzech takich facetów i każdy był Lwem

Gość gość
to szukaj wodnika

Gość Dziewczyna Lwa
Potrafi wywierać tak dobre wrażenie na innych, że każdy się dziwi, jak można było zostawić tak dobrego chłopaka

Gość gość
Polecam perfumy z feromonami :) -60% na wszystkie perfumy na stronie www.sklep.cobest.pl Polecam bo naprawdę warto!

Gość Dziewczyna Lwa
Byłam z Wodnikiem, nie podobało mi się, że odwoływał znienacka spotkania i nie odbierał telefonów

Gość gość
podświadomość tak jak są kobiety które za każdym razem przyciągają damskich bokserów czy pijaków, tak Ty podświadomie wybierasz mężczyzn o cechach Lwa. Nie wygrasz z tym, chyba, że przekornie wybierzesz kogoś kto Cię nie pociąga. Ale też nie będziesz zadowolona, bo przecież Cię nie pociąga. Ot taka pokręcona ludzka natura

Gość Dziewczyna Lwa
9.13 Tak, coś Lwy lgną do mnie, ale potem i tak wolą latać za znajomymi itd

Gość gość
Jestem kobietą lwem i mam taką samą osobowość.

Gość gość
szukaj faceta ryby

Gość gość
A ty autorko z tych księżniczek które oczekują wiecznego zainteresowania i zabawiania?

Gość gość
Ja też jestem kobietą lwicą. Byłam z lwem i był taki jak piszesz, wydawał sie miły, przyjacielski, dobry przyjaciel, ale w rzeczywistości to egocentryk i egoista myślący, żeby tylko jemu było dobrze, a mamusia zawsze była najważniejsza. Lwy robią dobre wrażenie, wydają się fajni, ale po jakimś czasie okazuje się, że to tylko powierzchowność, bo to są egoiści, co patrzą żeby tylko im było dobrze i ty masz tańczyć jak ci zagrają. A jak takiego zostawisz to cię zwyzywa od ku\reff i długo ci spokoju nie da. Bo jest wściekły, że stracił kogoś kto go dowartościowywał, bo tylko o to mu chodzi w związku, żeby się kimś dowartościować. Po prostu taki koleś co tylko doopę zawraca dziewczynie ale nie myśli o niej poważnie. Byłam też z panną i też egoista i prymityw. Ale teraz też mam faceta panne i jest fajny, zupełnie inny od tamtej panny. Co do Ryb to też byłam kiedyś z facetem rybą i oni są dziwni jacyś, żyją w swoim świecie.

Gość gość
A co ma do tego znak zodiaku, poza tym o jakim egoizmie piszesz, skoro autorka sama potwierdziła że jak ktoś zadzwonił z problemem, to on od razu leciał... tak zachowuje się egoista? Egoistą prędzej jest autorka która oczekuje że trafi na faceta któremu uda się założyć smycz i który będzie tylko na jej wyłączność.

Gość gość
u mnie tak właśnie było, przykład: byliśmy gdzieś razem w sklepie, nagle dzwoni jego matka i on mnie zostawia samą w tym sklepie w obcym mieście, którego nie znałam i leci do swojej matki jak głupi; a ja potem miałam problem żeby trafić do hotelu... I co wg Ciebie to takie super, że koleś zaraz leci do mamusi i zostawia dziewczynę samą w obcym mieście, którego ona dobrze nie zna?

Gość gość szarik
byla w obcym miescie i nawet co zjadla niewiedziala...potem byle co powiedziala...i juz byla u siebie...hehe

Gość gość
Nie porównuj maminsynka z egoistą, bo to zupełnie co innego. To że ktoś jest gotów komuś pomóc bezinteresownie gdy ktoś o tę pomoc poprosi, to tylko dobrze o tym kimś świadczy. A to że autorka oczekuje że facet non stop będzie o nią zabiegał, zabawiał ją i będzie poświęcał swój czas tylko jej, to już jej problem i życzę jej powodzenia w poszukiwaniu takiego typu faceta... niech sobie poszuka uległego pantofla, wtedy z kimś takim zrobi co zechce :P

Gość gość
Facet Lew to egoista i przywodca lubi rządzić a ja nie pozwalałam sobą dyrygować robił to nawę przy obcych rozkazywał mi np.przynies dziubusiu piwo podaj kochanie krzesło zawołaj kelnera kup mi laluniu frytki. Strzelec tez beznadziejny tyran był a koziorożec do dopy by wszedł nudny ze szlak mnie trafiał. Skorpion najlepszy ale damski bokser wiec zwiałam.

Gość Dziewczyna Lwa
"Lwy robią dobre wrażenie, wydają się fajni, ale po jakimś czasie okazuje się, że to tylko powierzchowność, bo to są egoiści, co patrzą żeby tylko im było dobrze i ty masz tańczyć jak ci zagrają. A jak takiego zostawisz to cię zwyzywa od kureff i długo ci spokoju nie da. Bo jest wściekły, że stracił kogoś kto go dowartościowywał, bo tylko o to mu chodzi w związku, żeby się kimś dowartościować" Dokładnie! Potrafi przerywać nagle spotkanie, bo ktoś zadzwoni , a on leci. Myślę, że jego znajomi mają go za mega frajera. Bo jak on coś potrzebował, to już chętnych nie było. Jego znajomi są w związkach, mają poukładane życie, a on za usłyszeniu kilku słówek, jaki to jest super, rzuci się im do stóp. Bycie fałszywie podziwianym jest od niego ważniejsze niż ułożenie sobie życia.

Gość gość
Moj tata to lew :-) Powiem Ci,ze to typ czlowieka,ktory musi blyszczec, byc w centrum zainteresowania i jesli masz podobna osobowosc bedzie sie nieustannie klocic o miejsce na podium. Mojej mamie juz 35 lst udaje sie jakos dogadac sle tylko dlatego,ze wie kiedy pochwalic,kiedy ustapic i nawet przeprosic chociaz wina noe jest po jej stronie. Lew jak szybko wybuicha i sie dasa, tsk zaraz mu przechodzi ,wtedy ma ochote przytulic do siebie caly swiat. Mam tez kolezanke lwice i jest identyczna. Jest smiala,glosna i lubi moec widownie dla dwoich popisow. Musisz przywyknac,ze bedzie Was czesto otaczal tlumek jego wielbicielek i kolegow ale jesli Cie pokocha wiedz ze zaqsze bedziesz najwazniejsza mimo ze rzadko Ci to okaze...

Gość gość
Sorki za literowki,pisze z tel. :-)

Gość Dziewczyna Lwa
Nie dam rady przywyknąć do takiego zachowania - by być w centrum uwagi robić z siebie durnia i być na zawołanie innych. Wielbicielek i prawdziwych kolegów nie ma. Telefony za to urywają się w weekendy, gdy trzeba kogoś gdzieś zawieźć ;) I gdy jest jakaś sprawa . Ale dobrze mieć kumpla Lwa - zaoszczędzi się na taryfach i poświęci nawet swój związek, by znajomi zaoszczędzili na taryfie :]

Gość gość
Cos w tym jest. Przy tym swoim egocentryzmie, checi bycia w centrum uwagi, Lwy sa noeco naiwne i dobroduszne...duzo znakow, bardziej przebieglych to wykorzystuje, np. Skoion czy Wodnik. Pare pustych slowek i komplemencikow bez znaczenia i Wielkim Ryczacy Lew staje sie Malym Lwiatkiem. Opisuje swojego ojca ale noestety tak to wlasnie wyglada. Sama nie raz wyprobowywalam tych numerow by cos osiagnac, np. By na cos pozwolil i z reguly sie udawalo. Mama po mega klotni zadzwonila do radia i zamowila piosenke z dedykacja specjalnie dla Niego...prosty gest ao klotni noe bylo nawet sladu i nosil ja na rekach.

Gość gość
A ja mam męża lwa i kiedyś, jak byliśmy na początku związku, on też latał na każde zawołanie znajomych. Bardzo chętny do pomocy był i dawał się wykorzystywać kumplom, jeżdżąc do nich, żeby mu się żalili na swoje dziewczyny nawet w środku nocy. Na szczęście z czasem zmądrzał i zauważył, że go wykorzystują, a raczej ja mu uświadomiłam, że robi z siebie frajera. I to jest prawda, że kłótnię z lwem jest bardzo łatwo załagodzić, wystarczy byle co. Szybko wybucha, ale szybko mu przechodzi, wystarczy, że byle co powiem.

Gość gość
Coś w tym jest... jestem lwica i napiszę szczerze o sobie : Jestem dobra osoba ale narcystyczna , samolubna , robię dobre wrażenie, jestem uwielbiana przez ludzi ( choć zdarzają się ludzie którzy mnie niecierpia) czasami wzbudzam skrajne emocje. Lubię błyszczeć, zwracać na siebie uwagę - gdy pojawi się dziewczyna podobna do mnie to po prostu pióra latają w powietrzu. Lubię się podobać więc dbam o siebie :) Świadomie uwodze... ktoś mi powiedział ze nie cenię się. Moze z zazdrości a może i nie. Nieważne. W każdym razie mam granice, godność, jestem szczera w tym co mówię i nie intryguje. Brzydze się tym .jestem smiala, lubie sie popisywac, zartowac itd.. zwracac na siebie uwage. W ostatecznosci nawet "zemdleje":D ahahha od mojego wspollokatora uslyszalam ze jestem straszna :D podobno mam talent aktorski, w ogóle artystyczny... ale np wierszy pisac nie lubie. jestem kapryśna, wrecz podejrzewalam u siebie dwubiegunowke. nie lubię refleksji, uzalajacych się i marudnych ludzi.. wrażenie faktycznie wszędzie robię dobre. Lubię rządzić. Wszystko musi być po mojej myśli.. Jako przyjaciółka czy siostra/corka/dziewczyna jestem lojalna , lubie sprawiac radosc bliskim i dbac o nich ... czesto chetnie pomagam obcym ludziom.. potrafie wiele poswiecic dla ludzi... choćby dla samego uśmiechu. Jestem bezinteresowna i naiwna,moze trochę lekkomyslna ?? Przykładowo pracowałam w poważnej korporacji z działem gastronomicznym. Często przychodził bezdomny którego dokarmialam. Kilka razy zwrócili mi uwagę, robiłam to Dyskretniej no ale cóż. W koncu dostalam wypowiedzenie i mimo ze lubilam ta prace to nie zaluje. Ludzie to wykorzystuja. upokorzenie czy zlekcewazenie ciężko mi wybaczyć. Często przez takie zachowanie odsuwam się albo zrywam znajomość. Lubię być podziwiana ale nie przyznaje się do tego :P wlasnie..na brak zachwytu ,obojętność czy krytyke tez jestem czula.. jestem samodzielna..do wszystkiego chce dojść sama. Od dziecka czulam sie jakas wyjatkowa.. to pewnie ten narcyzm :D choc z drugiej strony czasami wpadam w takie kompleksy ze nie wychodze dniami z domu .. odsuwam sie od ludzi a oni zastanawiają się o co chodzi.. tracę na tym dużo.

Gość gość
Lwy są dwulicowe i klamliwe i faktycznie z łatwością im przychodzi oczarowanie kogoś by uzyskać korzyści. Mam w bliskiej rodzinie lwa i setki takich historyjek mi opowiadal jak to urabiał różne paniusie.. fałszywy charakterek.

Gość gość
Właśnie lwy są szczere jak nikt. A wywieranie dobrego wrażenia nie wiąże się z kłamstwami. Tak mogą tylko myśleć ograniczeni ludzie :)

Gość gość
ja jestem lwem i jestem przeciwieństwem osoby smiałej,władczej i przebojowej..srkajny introwertyzm i fobia społeczna,sprawiam złe wrażenie...nie rozumiem tego. Kilka dni wcześniej i byłabym rakiem z którego mam więcej niż z lwa :)

Gość gość
Facet lew czule słówka ti ti ti tralala komplementy umizgi a potem pokarze co potrafi.

Gość gość
Ja jestem lwem i jakoś nieszczególnie pasuję do tych opisów, nie lubię błyszczeć, nie lubię wychodzić przed szereg, jestem typem introwertycznym więc wszystko o czym tu piszecie jest mi obce, ale jedno się zgadza lubię być podziwiany i lubię mieć rację... tylko kto tego nie lubi? Mężczyźni tak samo jak i kobiety lubią być podziwiani, doceniani, lubią czuć się potrzebni i znaki zodiaku nie mają z tym nic wspólnego, bo to normalna ludzka cecha.

Gość gość
Jeśli już o lwach mowa, to mężczyźni spod tego znaku są jednymi z wierniejszych i jeśli kogoś pokochają to na serio.

Gość gość
czy ja wiem czy oni są wierni; bardziej panny ale na pewno nie lwy