Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igdalia

Jakie kobiety lubią mężczyźni? Chude, grubsze?

Polecane posty

Gość Igdalia

Ostatnio nurtuje mnie to. Wiem ze są gusta i gusciki i wiem także ze po to jesteśmy rozni, by komuś się tam spodobac. Ale chciałam tylko zobaczyć jakąś większość uwazajaca ze kobiety grubsze czy chudsze są fajniejsze. Czy moglibyscie mniej więcej opisać swoj ideał? W sensie biust, talia, uda, brzuch, piersi? Waga? Wzrost? Ja sama przyznam ze pomimo tego ze nie jestem grubaskiem, mam sporo kompleksów. Zwłaszcza jeśli chodzi o cale ciało. Mam 170 cm wzrostu i wazę od 60-64 chyba ze po świętach potrafię wejść na 66 :p ale normalny tryb to tak jak napisalam. Mam dość duży biust(75C) z czego średnio się cieszę, bo mam wrażenie ze bardzo pogrubia mnie w obcislych koszulkach bez dekoltu. Tak samo jeśli chodzi o ręce. Z reszta daje sobie rade, no może oponka na brzuchu, jak nie ćwiczeń daje o sobie znać.

Gość gość
Grube kobiety są piękne! Nie ma nic piękniejszego niż kobieta ze sporą nadwagą! reszta to wieszaki!

Gość gość
Grube są obleśne. Najlepsze są normalne, przy wzroscie 170 cm rozmiar 38, max 40

Zależy to od męzczyzny ;) gusta są różne. Myślę, że dużo robi urok osobisty/wdzięk i dobre proporcje ciała