Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jeszcze nowszy temat, bo tamten się zaciął

Polecane posty

Gość gość
Przeciez ten chujek jawnie pisze, że tu nie chodzi o żadne prawo, ani żadną sprawiedliwość. Mają się okopać i nie oddać władzy. Rondel płakał na gwałcenie demokracji za PO a teraz ogłasza autokratyzm. No debil któremu się wydaje że jest cwany i wygrał los na loterii :D

Gość gość
Nie rozumiem co znaczy antysemityzm ekonomiczny. Żyd był zły bo zebrał więcej pieniędzy? Bo nakradł więcej pieniędzy? Czy jak bogaty sąsiad mnie w*****a to jest antypolonizm ekonomiczny?

Z cyklu chciałem zabłysnąć tak bardzo,ze sam nie wiem o co mi chodzi, dlatego unikam odpowiedzi na pytanie :D x Maciek B dziś "Co to znaczy "charakter ekonomiczny"?" A czego nie rozumiesz?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Znowu sie zacielo.

Gość gość
20.28 do kogo ty cały czas piszesz bo też tak chcę pierdolić?

Gość gość
dobrze, że jeszcze nie musiałem im mówic że mnie teraz muszą wyprowadzic najlepiej nie łamiąc rak po drodze żeby ich skucie z tyłu miało jakiś sens:D bo w sumie po o kogos skuwać żebu mu złamac ręce? ja nie wiem. jak to u was wszystko tak wyglada to bezdize niezła beka:D

Gość gość
wiadomo że w takim przypadku złamanie nastapiło po skuciu bo gdyby do złamania doszło w trakcie stawiania oporu to nikt by kajdanek nie zakładał. ale to juz dla waszych ludzi wyższa matematyka. potrzebowaliby kalkulatora i dwóch informatyków żeby przewidzieć najbliższą przyszłośc:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - Przywitalam sie na 17tej stronie Zuzanna Amelia ææ dziś Witam.

Gość Braniborski
Powinniśmy wyjść z Euro-Kołchozu.

Gość gość
"gość dziś 20.28 do kogo ty cały czas piszesz bo też tak chcę pie**olić?" xxx nie interesuj sie konfidencie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - Inaczej bym to ujela.To co sie dzialo w Niemczech nie jest zadnym tylko niemieckim fenomenem. Wiele jest systemow czy rezimow , ktore dokladnie w taki sam sposob postepowaly z innymi nacjami. To czy ciala palono i wypuszczano przez komin czy tez utylizowano w inny sposob to tylko kwestia techniki. Nie pamietam ktory z niemieckich przywodcow na procesie norymberskim powiedzial bardzo madre zdanie - Ze sa sadzeni i skazani bo przegrali. Zwyciazcow nikt nie sadzi. Nawiasem mowiac Zydzi doprowadzili do procesu norymberskiego. Cale rzesze Chinczykow , na ktorych Japonczycy prowadzili duzo bardziej brutalne eksperymenty niz Niemcy na Zydach , nigdy nie doczekaly sie zadoscuczynienia.

Gość gość
byłeś już na tych forach i blogach, na które miałes sie udac? ostrzegam, że jezeli odniesiesz jakiekolwiek korzysci z cytowania mnie to będziesz mi musiał zabulić tantiemy cwelu

Gość gość
dodatkowo jezeli nastapi jakas ingerencja w oryginalny tekst bez mojej zgody będziesz mi musiał zabulic za prawa autorskie. znajde to i ci załatwie takie koszta że będziesz mi bulił hajs do usranej smierci

Gość gość
wam kooorfa skończe to bezpańskie hasanie po necie koorfa. lepiej odkładaj kase bo bede cie doił aż zostanie z ciebie tylko pysk zebyś mógł zarabiac na mnie ciągnieciem laski

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosc - Mozesz wyluzowac ?

Gość gość
nie nie moge w doopppie mam jego "poglady" ale żaden cwaniaczek z koziej dooopy nie będzie mnie tu straszył. chyba czas kooorfa utrzeć im troche nosa bo maja spadek formy.

Gość gość
maciek.... a czy ja kooorfa do ciebie to mówiłem?

Gość gość
Maciek B dziś "Napisz po ludzku, jakie cechy twoim zdaniem kawalifikują daną osobę jako "prawdziwego Polaka"." Takie cechy, jakie przedstawial soba rotmaster Witlod Pilecki. To jest esencja polskosci i polskiego rycerstwa w najlepszym wydaniu. To jest polski Superman i James Bond w jednym. No i to właśnie to taka rozmowa. Do kategoryzowania ludzi na Polaków i nie Polaków pierwszy, a jak prosisz o jakieś cechy, daje ci rotmistrza Pileckiego:D Czyli rozumiem, że każdy, kto nie jest jak rotmistrz Pileckim, nie jest prawdziwym Polakiem?

Gość gość
"bartas" to ten miglanc, co od dwóch godzin pisze i wygraża sam sobie? :) dobrze naćpany typek :D

Gość gość
Polecam perfumy z feromonami od Cobest. Teraz jest wiosenny zjazd cenowy. Do -70% i damskie z feromonami są po 29 zł, męskie 28 zł. www.sklep.cobest.pl Naprawdę warto !

Gość gość
A skąd żydzi mieli "kamienice"? Ukradli w nocy?

Gość gość
jedno jest pewne. z pewnoscią ich nie wybudowali:D

Gość gość
Nie ma narodu ludzi palących innych dla hobby. Są tylko debile, którzy potrafią nakręcić spiralę nienawiści w narodzie. Zaczyna się od wypędzania z kraju, a jak machina się rozkręci jedynie nalot dywanowy może otrzeźwić.

Gość gość
druga sprawa, ze prywatnej własnosci w granicach państwa nie mozna sobie sprzedac ludziom reprezenującym inne państwo. to jest zdrada. naukowiec nie może sprzedawać swoich odkryc "żydom" bo to jest zdrada taka sama jakgdyby sprzedał je rosjanom. jak ktos chce sie bogacić w polsce to jako obywatel polski a nie jako przedstawiciel handlowy narodu, który niekoniecznie ma interesy zbiezne z polskimi. to dosyc proste.

Gość gość
ciekawe czy "żydzi" pozwoliliby polakom obnoszącym sie w izraelu ze swoja przynależnościa posiadającym podwójne obywatelstwo i wsparcie ekonomiczne całego polskiego budżetu destabilizowac wewnętrzny rynek nieruchomości. tego sie nie robi ze wzgledów ekonomicznych i ze wzgledów bezpieczeństwa. gdyby to było mozliwe to francja mogłaby sobie kupić zamek królewski w krakowie i ogłosić go terytorium francuskim.

Gość gość
co zas do obywatelstwa, które otrzymali "żydzi" nie bo im sie należało tylko dlatego, że ktoś sie nad nimi zlitował to jego posiadanie zobowiazuje do lojalnosci. niestety takiej ze strony "żydów" nie było dlatego obywatelstwo straciło ważnosc a co za tym idzie ich zakupy w polsce mogą zostać potraktowane jako wroga działalnosć obcego państwa w polce majaca na celu jego przejecie i kolonizacje. krótko mówiąc wypiertalać

Gość gość
mówić inaczej zaś polskie kamienice nie moga sie stać żydowskie na skutek nielegalnej transakcji handlowej. jak chcą je odzyskac niech wystepuja jako obywatele polscy. domaganie sie zwrotu ze względów narodowościowych jest roszczeniem terytorialnym i może zostac odebrane jako grozenie wojną

Gość gośćśmieszek
A skąd żydzi mieli "kamienice"? Ukradli w nocy? > kupili bo są sprytni. teraz dopiero się zacznie jatka :D strasznie p*********e dzisiaj tyle wam powiem.