Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna kiki

kobieta nieumalowana tzn ze o siebie nie dba?

Polecane posty

Gość gość
Nieumalowaną ludzie postrzegają jako szarą myszkę, nie ma seksapilu bo raczej nie chodzi w butach na obcasach. Zawsze umalowana wygląda atrakcyjniej i zawsze wygra z najpiękniejszą nieumalowaną.

Gość gość
Nic podobnego, tak myślą te, które bez makijażu są szarymi myszami, lub po prostu brzydulami :P Autentycznie ładna dziewczyna makijażu nie potrzebuje, a jeśli go stosuje, to raczej niewiele, by podkreślić naturalne atuty swojej urody. Maluję się oszczędnie, wręcz minimalistycznie, żeby nie zaburzyć tego, czym natura h/ojnie mnie obdarzyła. Mniej znaczy więcej i moja uroda jest świetnie wyeksponowana.

Gość gość
Zawsze umalowana wygląda atrakcyjniej i zawsze wygra z najpiękniejszą nieumalowaną. x Nie ma opcji żebyś w najlepszej swojej tapecie wygrała ze mną nieumalowaną :D Chyba, że jesteś Audrey Hepburn :P

Gość gość
gość dziś Nieumalowaną ludzie postrzegają jako szarą myszkę, nie ma seksapilu bo raczej nie chodzi w butach na obcasach. Zawsze umalowana wygląda atrakcyjniej i zawsze wygra z najpiękniejszą nieumalowaną. X Naprawdę? Powiedz to mojemu facetowi :D Zawsze wybierze mnie nieumalowaną przed tapeciarą, która po wieczornym zmyciu wygląda, jak ta z polskiej humorystycznej wersji Titiny :P Nie chciałby kiedykowlwiek obudzić się obok paszczura :D

Gość gość
Mam ogromną przewagę nad tapetującymi się: rano wyglądam równie świeżo, jak w środku dnia. Mój partner nie obudzi się, jak w trakcie koszmaru, obok zombie. Żadnych zapchanych make upem porów czy zmarszczek od stałego stosowania chemii. Po wieczornym seansie przed toaletką (bo precyzyjnie dobrana naturalna pielęgnacja jak najbardziej) mój mężczyzna widzi tę samą twarz, co przez cały dzień.

Gość gość
10.41 mogę mu to powiedzieć:) Nawet nie wiesz jakie kobiety sa w typach facetów. Jak nie ma ciebie koło niego za jakimi laskami się ogląda i lustruje od góry do dołu:D Zycia nie znasz.

Gość gość
Znowu teorie spiskowe. Maluja sie osoby ktore lubia sie malowac. Sama jestem ladna, ale nie maluje sie delikatnie bo nie lubie takich makijazy. Juz wole bez niczego wyjsc. Tapeta to tapeta i smiesza mnie panny twierdzace, ze podkreslaja urode. Jak malujesz rzesy to nie podkreslasz tego co dala natura tylko poprawiasz czego nie dostalas.

Gość gość
ładne kobiety się nie malują, prawda znana od dawna i na tym można zakończyć . Dobrze, że jest makijaż bo dzieki temu nawet te mniej urodzine dziewczyny mogą poczuć się atrakcyjnie.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym. Niech mają swoje pięć minut i poczują się względnie. Ja nie muszę, bo czuję się doskonale zawsze.

Gość gość
gość dziś 10.41 mogę mu to powiedziećusmiech.gif Nawet nie wiesz jakie kobiety sa w typach facetów. Jak nie ma ciebie koło niego za jakimi laskami się ogląda i lustruje od góry do dołusmiech.gif Zycia nie znasz. x To ty dziecinko nie masz o tym pojęcia :) Oraz kompletnie Życia nie znasz. Rozmawiasz z doświadczoną Kobietą, która z niejednego pieca chleb jadła, no, ale skąd ci to wiedzieć. Jestem z Dojrzałym Prawdziwym Mężczyzną (zachwyconym mną jako Kobietą - superlaskę ma obok siebie :P), nie ze szczeniakiem :D

Gość gość
Tapeciary omijam bo jak tak sie smarują to albo coś mają nie tak, albo robią to, by czuć sie kim innym. To jak facet, co będzie nosił koszulkę z narysowaną klatą i kaloryferem jak u młodego arniego. chodzący fałsz ot co. niunia tapeciara nie denerwuj się bo ci odpadną z buzi te nałożone kilogramy.

Gość gość
Jakie musisz miec kompleksy zeby twierdzic, ze ladne kobiety sie nie maluja? Czego jeszcze nie robia? Nie nosza sukienek? Nie ukladaja wlosow? Powiedz wprost. Jestea brzydka i wmawiasz sobie, ze reszta kobiet to pasztety pod makijazem.

Gość gość
ja jestem brzydka/przecietna nie maluje sie i dobrze mi z tym bo wygladam mlodziej co mi bardzo schlebia :)

Gość gość
Jesteście zj****e:o zal mi Was

Gość gość
Między tapeciara a u malowana jest znacząca różnica.Z resztą delikatnego makijażu większość facetów nie zauważa.W oczy rzucają się im dziewczyny z kilogramem podkładu na twarzy,czarnym makijażem wokół oczu i mocno umalowanymi ustami.Taki karykaturalny makijaż rzuca się negatywnie w oczy i dlatego mężczyźni mówią że wolą kobiety bez makijażu.

Gość gość
Ja nosze taki makijaz i zgadzam sie, wielu facetom oczy pandy i ciemne usta sie nie podobaja

Gość gość
Nie ma twarzy która lepiej wygląda bez makijażu niż umalowana.Oczywiście sensownie U malowana a nie jak klaun.

Gość gość
może i nie ma co nie znaczy że każdy lepiej sie czuje w makijażu ja nie raz słyszałam komplementy będąc umalowana, ale wole swoją brzydszą naturalną wersję bo lepiej w niej sie czuje :)