Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 098gość

Jak wygląda Wasz dzień?

Polecane posty

Gość 098gość

Co robicie ile zarabiacie ile daje mąż a ile macie z innych zródeł? Bo ja przestałam pracować jak zaszłam w ciąże. Teraz dziecko jest juz duże a ja wciąż bez pracy. Zajmuję się co prawda tym i owym odprowadzam podatki ale zusu nie mam/ Mój dzień zaczyna się około 7.00rano wstaję idę do łazienki wracam do kuchni by wstawić wodę na herbatę, wracam do łazienki zrobić toaletę -myje się ubieram czeszę i wracam do kuchni robić śniadanie dziecku. 7.30 budzę dziecko, karmię, ubieram odwożę do przedszkola a dalej to w zależności od dnia, albo wracam do domu albo jadę na zakupy, albo do zlecenia jakiegoś, albo na basen i solke . Najczęściej jednak wracam do domu i pracuje przy komputerze do czasu aż dziecka nie będzie można odebrać czyli do 15.00 Odbieram dziecko i w zależności od dnia albo wiozę na jakieś dodatkowe zajęcia albo do domu albo gdzieś na jakiś plac zabaw. Wracamy około 18.00/19.00 myjemy się jemy kolację mycie zębów i spać-dziecko o 20.00 Ja zwykle pracuję jeszcze do 23.00 i tak dzień za dniem płynie.

Gość gość
Aha zapomniałam dodać o zarobkach. Nie liczę swoich dochodów-mam naturę kubusia puchatka;; ale też potrafię oszczędzać. Chyba wierzę w przesądy że jak się przelicza to sie nie ma. Od męża dostaję około tysiąca na bieżące wydatki a wydaję zwykle 3xtyle więc muszę trochę zarabiać bo sporo też odkładam.