Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o związkach zyjących na kocią łapę wiele lat?ze to patologia??

Polecane posty

Gość gość
są rzeczy które wiążą ludzi bardziej niż ślub- kredyty, długi, wspólne nałogi :D

Gość gość
buhahahaah Ona skonczyla politechnike krakowską i uważa się za mądrą i inteligentną:) Mój brat tez skonczyl tam budownictwo a zapewniam cie,że nie obrazając go NIE JEST W MYM MNIEMANIU ZA INTELIGENTNY-RACZEJ TĘPAWY,CHOC KOCHAM GO BARDZO. Mial talent do matematyki w szkole ,a reszta przedmiotów masakra. Nigdy nie był dobrym uczniem i czesto miał zagrożenia,a studia skończył bez problemu -czego nie rozumiem:)

Gość gość
buhahahaah Ona skonczyla politechnike krakowską i uważa się za mądrą i inteligentną:) Mój brat tez skonczyl tam budownictwo a zapewniam cie,że nie obrazając go NIE JEST W MYM MNIEMANIU ZA INTELIGENTNY-RACZEJ TĘPAWY,CHOC KOCHAM GO BARDZO. Mial talent do matematyki w szkole ,a reszta przedmiotów masakra. Nigdy nie był dobrym uczniem i czesto miał zagrożenia,a studia skończył bez problemu -czego nie rozumiem:)

Gość gość
11:31 :D ta i co w tym złego w ogóle? Czyż nie o to chodzi by być szczęśliwym i nie dopuszczać do frustracji by nie czynić zła?

Gość mozecie mi skoczyc
jestem z moim Misiem już 4 latka, owszem mysleliśmy o ślubie i to już od dłuższego czasu, ale nawet jeśli sie zdecydujemy to chcę skromną uroczystość w USC i tyle, żadnych kościołów, białych sukien, welonów, a potem wieśniackiej nachlanej imprezy w domu działkowym czy innej klitce, jeszcze zapraszać ludzi, których się nie lubi na dwa dni żarcia i chlania, za nasze ciężko zarobione pieniądze! i jeszcze udawać, że o to spełniły się wszystkie moje marzenia bo mogę patrzeć na tych debili ładnie wystrojonych jak pajacują przed kamerą! Ha! NIGDY!!! byłam już w życiu na 18 weselach i chociaż się trochę różniły to zawsze były jakieś kwasy, awantury i prostactwo, fuj

Gość gość
hahahahha niedorżnięta pani inżynier, lecą jej smuteczki z oczu bo ona już jest rozklepana przez ciąże jak bagażnik z transportera a tu kuzynka sobie chwali luźny zwiazek i w oczy ja kole bo ona juz pewnie nadwaga i męzowi sie znudzila luzna psiocha a tej sie chce innym pod materac zaglądać pita jedna, pani chemik prosto z krakau

Gość gość
Ja byłam w życiu na kilkunastu weselach i każde było udane ale nigdy nie miałam marzeń by być panną młoda i mogę być nią jedynie jeśli znów miałabym 21 lat Wtedy nie było mi to w głowie a teraz gdybym znów mogła wskoczyć w skórę 21 latki to mogę się hajtać co tydzień nawet :D Tyle wart jest dla mnie ślub mniej więcej. Nowy samochód dla gości,Msza w kościele i Country party- nic ponad to- pytanie czy nie lepiej kupic tą brykę pojść do kościoła w niedzielę a na party udac się tylko we dwoje lub z przyjacółmi?

Gość gość
Serio jesteś taka ciemna? Każdy ma prawo żyć tak, jak ma ochotę. Twoja kuzynka nikogo nie krzywdzi swoim życiem, więc daj jej spokój. Pytanie o to, kiedy ktoś będzie miał dzieci jest bezczelne. Może ktoś nie może? A jeśli nie chce, też ma do tego prawo. To, że dla ciebie Autorko szczęściem jest mąż i dzieci nie oznacza, że taką definicję szczęścia ma każda kobieta na ziemi. A strasznej patologii to ty w życiu nie widziałaś.

Gość gość
Myśmy z moją druga połową żyli jak w bajce-oderwani od rzeczywistości w innym zupełnie wymiarze z dala od domu z dala od zgiełku. Wyjechaliśmy na wyspy (nie do anglii) co dzień budził nas blask słońca, odbijającego się od bieli jachtów w marinie ... Każdy dzień był przygodą, każda noc rozkoszą. To jest spełnienie marzeń a nie jakieś tam śluby i inne pierdy. Miłość jest jak drewno w kominku musi płonąć!

Gość gość
"teraz tak piszecie ,a gdyby u was w rodzince byla taka osoba to krytykowalybyscie ja same..ze jest dziwadłem itd.. ja znam mnóstwo osób i zapewniam was ,ze nie znam nikogo kto zyje w taki sposob oprócz mej kuzynki i biednej patologii z mopsu. " A ty jesteś wszechwiedząca i wiesz lepiej od innych, co by uważali w jakiej sytuacji. Tak się składa, że znam dużo takich osób, w mojej rodzinie też są i absolutnie nie uważam ich za patologię, bo niby na jakiej podstawie? Oboje pracują, dziecko jest zadbane, a że nie mają ślubu? To tylko ich sprawa.

Gość gość
Ja też nie znam nikogo kto tak żyje oprócz mnie wszyscy się w końcu sformalizowali -jednym papier był potrzebny do ubezpieczenia innym do innych celów A my nie wiem na co czekamy -hmmm Myśmy sobie zaślubieni nieformalnie a tu papier musi być-no trzeba będzie ten papier w końcu wydrukować i sprosić rodzinę na party! ;)

Gość gość
Ja mam pomysł Może by tak zaprosić wszystkich i nie mówić im po co Ha ha ha Przyjechaliby a tam jadło i poidło;) I orkiestra i niespodzianka ksiądz ołtarzyk i impreza!;) Nawet rodzicom nie mówić przygotować imprę i już w strojach codziennych, bez prezentów spontan! He he to by mieli co wspominać dopiero nie?! Nikt niczego od nich nie chciał a zabawa był a przednia! Sponsorów tylko trza znaleźć.

Gość gość
12:04 Ta:D i jeszcze dla każdego po ziole przy stoliku coby wejść w klimat! Odlotowa impra.

Gość gość
jestem z moją Kobietą już ładnych parę lat, mówię do niej Żonko, ona do mnie Mężuś, zaczęło się od naszego pierwszego razu i tak zostało do dziś, kiedyś jak już się nam naprawdę będzie nudzić to zrobimy sobie weselicho, że hej, ale teraz? Po co? Tak jak ktoś już napisać, zeby zadowolić ludzi, których się nie lubi? albo widuje na pogrzebie lub innej imprezie? No nie wiem dla mnie to głupota, moja Żonka też tak myśli, a trzeba będzie to papier się załatwi i tyle.

Gość gość
dzieci NIE WOLNO nikomu wmuszac!!

Gość gość
a co powiesz na rozwodników z dziecmi żyjacych bez ślubu?? to jest przykre. Moda na wieluOjców TRWA

Gość gość
Autorka postu na bank jest z wiochy, bo tylko tam jest nacisk na małżeństwo i potomstwo przez dewoty zapuszczone i zgorzkniałe

Gość gość
w miescie tez uzanwane jest to za patologie.wiem bo jestem z krakowa i tez tepią takie związki u nas

Gość gość
prawdziwa matka Polka - katoliczka - po prostu żal . pl