Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to erotoman liczy to zboczenie

Polecane posty

Gość gość
Najgorzej to będzie z seksem o ile będziemy razem ale nie chce się z nim przez to rozstawać... nie wiem co robić. Nie będę mogła się przemoc k brde miała wrazenie ze myśli o innych . A ja chcę żeby pożądal mnie. Chyba o to w tym chodzi prawda?

Gość gość
Bóg was pokaże za te seksy nieprokreacyjne i przedmałżeńskie

Gość gość
Chciałabym aby wiecej osob wyrazilo opinie .

Gość gość
dlatego należy kobieto nie wchodzić w żadne związki, przejść życie samotnie - albo żyć tylko seksukładami a każdy męski płód należy wyskrobać = nie można dopuścić by ta zaraza dalej roznosiła sie na świecie

Gość gość
dlatego należy kobieto nie wchodzić w żadne związki, przejść życie samotnie - albo żyć tylko seksukładami a każdy męski płód należy wyskrobać = nie można dopuścić by ta zaraza dalej roznosiła sie na świecie . Każdy męski płód wyskrobać, ale tyczy się to mężczyzn z każdej rasy czy tylko białej?

Gość gość
Nie wiem dalej nie gadamy, nie mogę sie przemóc, nie chodzi o p****le tylko o sam fakt, ze mam tak zboczonego faceta. Zraza mnie do siebie coraz bardziej, tak samo na ulicy .. aż nie mam ochoty nigdzie z nim isc, Patrrzy tylko na te doopska, tak jakbym ja miała jakiś zwis. :(

Gość gość
nie dajcie sie oglupiac ze kazdy . Napalanie sie na k***y i przyjsicie pozniej do zony zamoczyc spuscic sie i wyjac to jest patola

Gość gość
Czyli mój problem jest błahy?

Gość gość
Poniekąd tak