Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PATRYSIA JESTEŚ? JAK TAM MIJA WEEKEND? :)

Polecane posty

Pati młoda przecież jesteś, po 40tce nawet rodzą więc jeszcze masz czasu a czasu ;)

bo ty jesteś pooj****y prawik ja bym też chciał mieć małe ale głupi nie jestem, nie stać mnie na dziecko, ale są patole co na to nie patrzą, np moja kuzynka co w wieku 20 lat już dwójke dzieci miała i to każde z innym ojcem a dzis biede klepie, ma teraz 23lata, ostatnio sie troche z moim 30letnim kuzynem nabijalismy ze taka młoda a sobie zycie spieprzyła, a ten kuzyn tez jeszcze nie ma dzieci bo mówi ze go nie stać, zarabia tyle zeby sie utrzymac wiec woli nie miec niz skazywać swoje dziecko na biede, no i ja sie z tym zgadzam, ale nie każdy to rozumie ide sie odlać :P

heheshki dziś smakosz to ze nie stac cie to jedno a dwa ze do tego trzeba miec kobiete a ty nie bedziesz mial nigdy . Nawet moze prace znajdziesz ale kobiety nie . Ja też bym chciał mieć ale tak za te 10 - 15 lat to najlepszy czas będzie ....

To wczesnie zaczela coz taki los sama sobie wybrala.. dobry kawalek uwialbiam kaliego :)

póki co to ty raczej nie znajdziesz kobiety chyba że jakąś patologie czy totalną desperatke z twoim ryjem i zachowaniem względem kobiet... 🖐️ i skończyłem z tobą, masz też ignora ;)

tylko że teraz taka patologia dostanie od PiSu po 500 na dziecko i będą się mnożyć jak króliki byle hajs był, a to że dzieci będą głodne i bose latały to już nikogo nie obchodzi ważne że na chlanie i balowanie będzie dla rodziców

ale to jeszcze ostatecznie nie wiadomo bo to wczesna ciąża, a mojej sąsiadce kiedyś wywróżyli że będzie chłopiec na usg przez całą ciąże niby było widać, oni już wszystko dla chłopca pokupywali, pokoik na niebiesko zrobili a tu sie dziewczynka urodziła hehe :)

Moja znajoma wlasnie zastanawia sie nad drugim dzieckiem bo by chciala dostac ta kase

a słyszłas o tej rekordowej rodzinie? 16 dzieci mają, ale 5 już dorosłych więc dostaną kase na 11 dzieci = 5500zł miesięcznie o.O niezły hajs ;)

Na pewno ta kasa im sie przyda pewnie maja przy tylu dzieciach ogromne wydatki

no tak ale jednak przez wiele lat radzili sobie bez takiej forsy więc teraz napewno im się standard życia podniesie i może jeszcze 17 dziecko sobie trzasną hehe ;)

nie wiem, ogólnie gdzieś tam w tv widziałem to nie chcieli rozmiawiać i ojciec tam troche pogadał ale miał twarz zasłoniętą że niby boją się teraz zawiści sąsiadów że tyle kasy dostaną