Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PATRYSIA JESTEŚ? JAK TAM MIJA WEEKEND? :)

Polecane posty

wiec nic z tego nie bedzie michas ja tez jestem uparta i bysmy sie chyba pozabijali poszukaj sobie uleglego obiektu westchnien

zaden mezczyzna nie bedzie narzucal jak mam zyc po moim trupie .. jesli nie uznaje kompromisow jest u mnie skreslony zreszta widze u ciebie jeszcze jedna wade ktora mnie ostrasza .. nie potrafisz panowac nad soba jestes porywczy

Kobieta to emocjonalny cpun i potrzebuje kazdej emocji. :) Ty tez. :) lece Pati przemysl ta Havane. :P milego wieczoru slodziutka, buziak. :*

Patka a ty potrafisz iść na ustępstwa? bo związek to przede wszystkim partnerstwo i trzeba razem dogadywać się co do wielu różnych codziennych spraw i szukać kompromisu żeby dla obu stron było dobrze, bo jak każdy będzie ciągnął w swoją strone to takie coś nigdy nie wypali albo jak tylko jeden będzie ustępował a drugi uparcie szedł w swoje stawiając tą drugą strone w w takiej sytuacji że "albo zastosujesz sie do tego jak ja chce albo won" i potem jeszcze dąsy że ta druga strona nie chce tak jak on chce to takie coś też długo nie pociągnie bo przez jakiś czas można komuś takiemu ustępować ale prędzej czy później to sie rozleci bo albo jest partnerstwo i wspólne poszanowanie albo nie bedzie niczego, tak samo kwestia starań w związku też powinno być po połowie a nie ze jeden sie stara poświęca dla tej drugiej osoby a tamten nic bo na krótką mete szło by to wytrzymać ale na dłuższą to wyniszcza takie traktowanie, partnerstwo przede wszystkim inaczej zaden zwiazek nie ma szans, no i zaufanie też bardzo ważna rzecz ;)

Nawet ta dziewczyna jest do mnie podobna haha .. no chciałabym ale moze nie bedzie mi dane kto wie