Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej przyjemności dla faceta niż dać kosza samotnej matce

Polecane posty

Gość gość

po prostu endorfiny zalewają mózg całkowicie. Gdy po raz kolejny spotyka się z odrzuceniem i nie może znaleźć frajera, więc rodzi się w niej to poczucie, że być może już zawsze będzie sama.

Gość gość
Potwierdzam. :) a najlepiej jeszcze taka gdy sama nie miala dziecka i sama nas odrzucala wybierajac bad boyow. :)

Gość gość
Lepiej być całe życie samą, niż z frajerem. Też jestem sama, mam syna i byle kogo nie wezmę, tylko dlatego, żeby portki w domu mieć. Ja już mężatką byłam i posmakowałam tego "miodu". Jak się znajdzie jakiś normalny, to mogę spróbować, a debili i napaleńców odpalam w przebiegach.

Gość gość
pzdr autorze;-DDDD

Gość gość
16:24 ale kogo ty możesz odrzucać skoro ciebie nikt nie chce

Gość gość
16:24 nikogo nie znajdziesz bo sama jestes debilka. :D

Gość gość
No to jest smieszne, ze samotne matki maja takie kosmiczne wymagania... :D niech sobie maja, zaden acet nawet nie chce tych wymagan znac, tak samo jak i ich wlascicielki. :)

Gość gość
I vice versa:D a myslisz, ze ona biedna płacze po Tobie:D?

Gość gość
Autor jest kompletnym idiota, pozbawionym empatii, albo zostal ojcem, kiedy do tego nie dojrzal. Teraz zwala wine na kobiete, zeby nie miec wyrzutow sumienia za bycie beznadziejnym ojcem i facetem.

Gość gość
Endorfiny zalewają ja, gdy taki wyobraża sobie, ze dał jej kosza:D rozbawiłeś mnie

Gość gość
do autora. ja piertoke przecież to czysty sadyzm, ale u kobiet to normalka dawac kosza, wykorzystywac itp

Gość gość
16:30 Tak, źli faceci nie mają empatii, bo nie chcą przechodzonej k****y po kryminalistach, która miała ich za nic, gdy nie było dziecka, tylko przystojniaków i chemii się szukało, a teraz podli sadyści nie chcą robić za frajerów. No jak tak można!?

Gość gość
A kobiety miały empatię i były wrażliwe, gdy zalotnie uśmiechały się do opalonych, wyluzowanych pewnych siebie bad boyów, mijając ich na ulicach, w korytarzach itd., a spokojnych, niższych, introwertycznych facetów mijały z podniesioną głową, traktując ich jak powietrze, albo chamsko odrzucając.

Gość gość
dla faceta może i tak, teraz tyle tego g... w rurkach ściskających jaja chodzi po ulicach, jednak mężczyzna ma trochę ambitniejsze rozrywki.

Gość gość
A kobiety miały empatię i były wrażliwe, gdy zalotnie uśmiechały się do opalonych, wyluzowanych pewnych siebie bad boyów, mijając ich na ulicach, w korytarzach itd., a spokojnych, niższych, introwertycznych facetów mijały z podniesioną głową, traktując ich jak powietrze, albo chamsko odrzucając. nie lubię opalonych, nie jestem samotną matką, ale też wolałabym być do śmierci samotna niż odezwać się do takiej p**duli jak autor tego postu

Gość gośćmojemarzenie
nie mam dziecka nie jestem sama,a autorowi pluje w tępy wredny ryj a potem urywam jaja i patrze jak kwiczyyyyyy

Gość gość
ze z samotnymi takami sie o proszę, gładko przeszedłeś na japoński, chyba że to chiński, albo koreański

Gość gośćmarzenie
nie ,mój ma piękny umysł ,nie zadaje się z gnidami

Gość gość
A mi sie udalo autorze. Mam najwspanialszego faceta na świecie. Przystojny, zaradny, kochany i czuly. Wspolczuje Ci bycia Toba. Serio.

Gość gość
moja znajoma "samotna matka" kila miesięcy po porodzie znalazła sobie chłopaka a ja dziewica nigdy nie miałam chłopaka dodam że obie jesteśmy przeciętnej urody ja nawet ładniejsza z tym że ona jest towarzyska i przebojowa a ja nie

Gość gość
No głupie są ale czy przez to muszą być same? Ja tam bym przygarnął taką z dzieciekiem z dwóch powodów: -można wyrwać naprawdę ładną kobietę małym nakładem sił. -nie trzeba się tak angażować w opiekę nad dzieckiem .

Gość gość
A moze autor to twoj chlop, a ty tego nie wiesz? usmiech.gif jasne, bo którakolwiek normalna kobieta zada się z czymś takim, weź chłopcze nie żartuj

Gość gość
piekny umysł, czyli zaradny o kwa jeszcze takich kobiet nie znałem:D

Gość gość
to już zostalo ustalone na początku dziejów prostytutka nie poleci na byle jakiego

Gość gość
mnie na pewno nie znasz,piękny umysł ofermo,to przekracza twoje zdolności pojmowania czy jak,zaradny dotyczy tylko materii co za ograniczone gnooje

Gość gość
piekny umysł - dodaj wrażliwy esteta jak ja :D

Gość gość
Zaradny to nie znaczy ze na nim zeruje. Po prostu podziwiam ze jest dobrze zorganizowany, rozwija sie, na każdy problem zawsze znajdzie sposób. Finansowo tez super, ale ja nawet pieniędzy od niego nie pożyczam tym bardziej biorę. Sama sobie radze bo chce pokazac, takze jemu, ze potrafię o siebie zadbać pomimo trudności.

Gość gość
dokladnie k****, a ja nie zarabiam dlatego kazda k***a mnie omija:D