Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej przyjemności dla faceta niż dać kosza samotnej matce

Polecane posty

Gość gość
mój sąsiad na wsi potrafi się rozmnażać ma 7 kę :-) tylko pije i *******,ja nie potrafię uprawiać seksu ,on to mistrz uuuuu

Gość gość
Ja wychodzę z założenia ze wybralam mojego partnera na dobre i na zle. Gdyby cos mu się stało, poradzilibyśmy sobie z tym. Na pewno bym go nie zostawiła. Wiem, ze z jego strony jest tak samo. Rozmawialismy juz na ten temat. Zreszta w naszym związku ogólnie rozmowa jest podstawą.

Gość gość
jak można nie potrafić się rozmnożyć? wszyscy się pieprzą,to natura

Gość gośćpustelnik
to kościół każe wam się rozmanżać i politycy,i wasze hormony

Gość gość
np mi zadna niezaoferuje sexu.

Gość gość
A która samotna matka by chciała piz/do/wa/tego prawika? Haha... taka kobieta najczęściej byle kogo nie chce, bo swoje przeżyła i teraz ostrożnie podchodzi do związku (nie mówię o "mamuśkach", które facetów zmieniają jak rękawiczki i każde dziecko z innym). Jak szukacie zdesperowanych, które was zechcą, to raczej wśród takich po 30-stce, bezdzietnych, którym zegar tyka i spieszno im do ołtarza i macierzyństwa. Tylko nie zadeklarowane singielki, bo takie same sobie radzą i nie chcą zakładać rodziny, a facetów wybierają bogatych i przystojnych.

Gość gość
18:41 Problem w tym, że tylko p**dowaty facet może być tak zdesperowany i j*bnięty, żeby wziąć samotną matkę.

Gość gość
18 51 byś się zdziwił

Gość gość
dziś Tak singielka po 30stce to może sobie wybierać bogatych i przystojnych na ekranie monitora co najwyżej. Jak facet jest bogaty i przystojny to nie wybiera 30+.

Gość gość
18:37 "u nas rozmowa to podstawa" to jak w europarlamencie, a i tak robia swoje. :D prawda jest taka, ze gdyby twoj frajer stracil obie nogi i nie mogl pracowac to kopnelabys go w d**e ile sil w nodze.

Gość gość
18:37 "u nas rozmowa to podstawa" to jak w europarlamencie, a i tak robia swoje. smiech.gif prawda jest taka, ze gdyby twoj frajer stracil obie nogi i nie mogl pracowac to kopnelabys go w d**e ile sil w nodze. czy ja wiem, ty np nie masz mózgu i żyjesz, więc strata nóg to nie jest jakiś straszny brak

Gość gość
gość dziś dziś Tak singielka po 30stce to może sobie wybierać bogatych i przystojnych na ekranie monitora co najwyżej. Jak facet jest bogaty i przystojny to nie wybiera 30+. x Ten bogaty i przystojny może mieć np. 40 lat, wówczas nie jest jeszcze stary, a taka 30-stka jest dla niego atrakcyjna, bo jednak młodsza o 10 lat, a przeważnie takie singielki dbają o siebie, bo kasę mają dla siebie, nie muszą o dzieci dbać itp., mają czas na zabiegi kosmetyczne, fitness itp. I taka 30-stka nie ma pstro w głowie jak 20-stka, można z nią pogadać na różne tematy, a nie tylko o szmince i imprezie.

Gość gość
Mylisz się. Gdyby mu się coś stało, nigdy bym go nie zostawiła ani nie zdradziła. Znam siebie i znam moje uczucia do niego. Wiem, że zdarzają się różne tragedie i wiem, ze nie porzucilabym go, gdyby rzeczywiście coś złego go spotkalo.

Gość gośćmarzenie
a wiecie ze czasem największe tchórze w sytuacji ekstremalnej sa bardziej opanowani niż ci przekonani o swojej sile,dlatego nie chodzcie na kawusie żeby się poznac,zrobcie cos calkiem odwrotnego,np ciezkie warunki pot wysiłek wtedy zobaczycie samych siebie kawusia mizianie to nicccccc

Gość gość
"gość dziś 18:41 Problem w tym, że tylko p**dowaty facet może być tak zdesperowany i j*bnięty, żeby wziąć samotną matkę. " No coś Ty, prawki z kafe to by chcieli te modelki, które ich mijały na szkolnych korytarzach bez słowa hahaha takie 10/10, ew. 9,5 buhahaha. I się dziwią, dlaczego one takie wredne i złe, że ich nie chcą.

Gość gość
ok skarbie, następnym razem na pierwszą randke pojadę z facetem do afganistanu