Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej przyjemności dla faceta niż dać kosza samotnej matce

Polecane posty

Gość gość
17:37 Oczywiście, że żerujesz. Na każdy problem znajdzie sposób, czyli i na Twoje, złota rączka, rozwiązywacz problemów, ofcourse that you're always thinking only about your selfish, egoistic ass and you don't even know about it.

Gość gość
Rozumiem ze powinnam zakochać sie w jakiejś życiowej ofermie?

Gość gość
w temacie pewna kategoria facetów (palantów) tak ma

Gość gość
Też mi miło idiotko idź lepiej coś zjedz.

Gość gość
Poza tym staram się również robic to, co mogę, żeby sprawić jemu radość. I nie mam na myśli tutaj kwestii łóżkowych.

Gość gość
Rozumiem ze powinnam zakochać sie w jakiejś życiowej ofermie? tak, powinnaś sobie wypatrzeć takiego obsmarkanego nieudacznika gdzieś w ciemnym kacie między pajęczynami i mysimi odchodami, zachwycić się nim bez powodu, podleczyć jego kompleksy, przełamać fobie, zapłacić mu , zaopiekować, przygarnąć do mieszkania, wyprać ugotować i z radością obciągać. Utrzymać i do końca życia pozostawać w zachwycie i wdzięczności , ze sie na to zgodził :). Bo przecież jakikolwiek inny wybór to od razu jesteś wredna k...., która żeruje na facecie i leci na bad boya, oczywiście też żeby na nim żerować. No ale jednak przede wszystkim k..... :)

Gość gość
Też mi miło idiotko idź lepiej coś zjedz. a ty zostań u mamusi, będzie i porządnie i bez seksu i obiad da

Gość gość
Co współczesna kobieta może nam zaoferować ? Gotować nie chcą ,sprzątać tak samo nawet głupiego wyjazdu nie potrafią zorganizować. Wszystkiego nie będę robił sam.

Gość gość
:) Dobrze, przepraszam. W takim razie zrywam znajomość i lecę szukac odpowiedniego partnera. Gdzie mam się skierować? Do noclegowni dla bezdomnych czy do jakiegoś ośrodka readaptacyjnego dla kryminalistów?

Gość gość
Mieszkam sam (w wynajętym ale za swoje). Piorę sam,gotuje sam potrafię sam o siebie zadbać i oczekuję ,żeby moja partnerka była równie zaradna. Te teksty z mamusią już są żałosne zmień płytę.

Gość gość
Te teksty z mamusią już są żałosne zmień płytę. twoje teksty są za to niezwykle kreatywne i jakże wysublimowane:)

Gość gość
Takie wybieracie. Pozniej rozpacz bo nie umie nic. Tylko aparycja i aby nogi rozlozyla. Pozniej wycofujecie sie, zostawiacie swoje dna po swiecie. Jestescie załośni. Zal mi takich zakompleksionych egoistycznych ludzi, co szufladkują wszystkich wg jednego wzorca. Tylko u Was, w waszych ograniczonych umysłach, zakompleksieni pajace. Rozbawiliscie mnie:D jechac z wami jak z taczka gnoju. Nie urażając tych normalnych

Gość gość
Dobrze, przepraszam. W takim razie zrywam znajomość i lecę szukac odpowiedniego partnera. Gdzie mam się skierować? Do noclegowni dla bezdomnych czy do jakiegoś ośrodka readaptacyjnego dla kryminalistów? warto tez przeszukać piwnice i schowki na szczotki, to dobre miejsce do ukrycia takich męskich skarbów

Gość gość
Przynajmniej nie neguję i nie wyśmiewam tekstów innych.

Gość gość
Kobieto z 18:09 i wcześniejszych. Doceń i ciesz sie tym co masz, nie wiesz, co czeka Coebie w zyciu. Mozesz miec pewność, ze wygralaslos na litero, wybrałaś odpowiedniego partnera, daj Ci Boze jednak nie możemy byc niczego w zyciu pewni. Wszyscy jestesmy ludzmi i robimy bledy. Nie ma idealnych ludzi.

Gość gość
Wygralas los na loterii*

Gość gość
ja piertole gdyby kobiety nie byly k***y to nie byloby pol kafeterii i siedzenia w domu.

Gość gość
Wiem. Doceniam to, co otrzymałam. Mężczyzna, z ktorym sie związałam jest wyjątkowy. A ja staram się być najlepsza partnerka dla niego i chociaż wad mam wiele to pracuję nad sobą twardo. :)

Gość gość
Kobieto z 18:09 i wcześniejszych. Doceń i ciesz sie tym co masz, nie wiesz, co czeka Coebie w zyciu. Mozesz miec pewność, ze wygralaslos na litero, wybrałaś odpowiedniego partnera, daj Ci Boze jednak nie możemy byc niczego w zyciu pewni. Wszyscy jestesmy ludzmi i robimy bledy. Nie ma idealnych ludzi. uuuuuu, pojechało się filozoficznie

Gość gość
Dużo lepsze prowokacje od tej miały mniej odpowiedźi.

Gość gośćmarzenie
co za c**aaa się za mnie podszywa,tak esteta wrażliwy ,ani on ani ja nie jesteśmy materialistycznie nastawieni ale jeszcze nie zdechlismy z głodu i nie planujemy

Gość gość
znam takie samotne matki i normalne to one nie są więc kosz im się należy

Gość gośćmarzeniee
i jakby był skończonym ofermą to tez bym go kochała boo p*****le system ,jestem wolna ,nawet dzieci nie musze mieć mogę ale nie musze

Gość gość
Tak, nawet taka c***a między pajęczynami, myszami, którą pogardzacie szmaty ma lepiej od waszych facetów. Wiecie dlaczego? Bo po waszych wypowiedziach widać, że wasza "miłość" do facetów jest uzależniona tylko od ich efektywności, to nie jest żadne uczucie, ludzkie zrozumienie, to jest na takiej zasadzie jak kierownik w korporacji trzyma pracowników, albo jakaś firma trzyma jakiegoś przedstawiciela handlowego. Dopóki korzyści dla pazeroty na górze przeważają straty, dopóty pracownik jest wartościowy. Tak samo patrzycie na facetów, jak na gadżet, przedmiot użytkowy, solucję do problemów i robota, a same chcecie, żeby wasze starzenie się, tycie, nieporadność, bierność w sytuacjach stresowych traktować z wyrozumiałością i kochać was, czy jesteście użyteczne, czy nie.

Gość gość
Czyżby autor to tak naprawdę kobieta której nikt nie chce i postanowiła wyżyć się na kobietach po przejściach? Z zazdrości? Z mojego punktu widzenia samotne kobiety z dziećmi nie mają jakoś większych problemów ze znalezieniem partnera. JAk sądzę nie każdy facet to palant.

Gość gośćmarzeniee
dobrze mówisz ,c**yyy kochac nie potrafią bo są interesowne, taka prawda ,ale wy nie lepsi ,też interesowni chociaż w innych tematach ,nikt na tej zawszonej planecie nie potrafi kochac,prawie nikt

Gość gośćmarzeniee
możecie sobie żyć w waszych interesownych układzikach,ciekawe kto z was zotałby przy kochanej osobie gdyby stało się coś drastycznego,brak nogi albo inny huj,mniejszy dopływ kasy itd. ,prawie nikt ,wasza miłośc nie jest warta funta kłaków ,mam was w d***e :-)

Gość gość
Psychopaci, do piachu ! To to się nie umie rozmnożyć, musi oszukiwać, że coś czuje. fuj

Gość gość
J***c samotne matki.

Gość gość
Piertole Was wszystkich w wasze zjechane łby, egoistyczne:D