Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kogo malują się kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Tak szczerze ;)

Gość gość
dla siebie tylko i wylacznie

Gość gość
szczerze :D 1.dla siebie 2. dla innych kobiet 3. dla siebie poprzez facetow- by ci zwracali uwage i podbijali ego ps. jestem kobieta :D

Gość asiutka   1999
Dla siebie

Gość gośćkitkaaaaa
nigdy nie maluję się dla tych zazdrosnych zawistnych płytkich hien,innych baboli,bez tego gapią się na mnie jakbym im zabiła chłopa,dla siebie nie maluje się bo mi się nie chce,bo nie widzę swojej mordki bez lustra !!!! więc jak niby dla siebie,nie będę gapić się w lustereczko żeby podziwiać mordkę ,jeszcze nie oszalałam,dla społeczeństwa się nie maluję bo mam je w d***e,maluję tylko wtedy gdy chce podniecić daną jednostkę TYLKO (i na impreze typu wesele bo nie chce zadymy że olewam uroczystość ,i tyle)

Gość gość
dla siebie

Gość gość
póki co większość dla siebie i jedna dla zlowienia penisa. Ok, ciekawie. To ja powiem, że sama maluję się tylko dla siebie.

Gość gość
ale na czym to polega? widzisz siebie w jakikolwiek sposób oprócz pobytu w łazience?? malujesz się dla innych,nie dla siebie,pomalujesz się na bezludnej wyspie ?powiedz,to jakies samooszukiwanie z tym całym dla siebie"

Gość gość
widze siebie dość często, poza tym mam świadomość tego jak wygląda moja twarz, chociaż innym nie musi się przecież podobać. Nie wiem co inni myślą na temat mojego wyglądu, więc nie mogę się tym sugerować.

Gość gość
pytam czy na bezludnej wypie pomalujesz się?

Gość gość
p.s.może Ty łowisz penisy ,ja podniecam tego który mnie musiał złowić :-)

Gość gość
jezeli bede miec kosmetyki- jak najbardziej lubie siebie w makijazu, czuje sie jeszcze pewniej

Gość gość
jak tylko będę miała lusterko i kosmetyki to tak, jak najbardziej :)

Gość yezdem
i co z tego, że się wysmarowała jakimiś pomadkami na twarzy , jedno oko wypacykowała na Maroko a drugie na Kaukaz , no dobra, nawet fajnie wygląda z tymi doklejonymi rzęsami ale zamiast brwi to ma kilogram farby nałożone , nie wiadomo, czy brwi jej nie urosły , czy wyrwała z powodu złości ? generalnie jest tak, gdy nawet się wypacykuje różnymi podkładami i farbami , szpony wymaluje na różne kolory i gdy wskoczy w podziurawione kalesony oraz trampki to i tak będzie przypominać stracha na wróble na polu !

Gość gość
pewniej na bezludnej wyspie..ciekawe,w kontakcie z tygrysem? ale dzieciak z ciebie,pusta lala jak większość z was

Gość gość
łowienie przynęty która sama się nastawia? Tak wykręciłaś tego kota ogonem, że mu ten ogon gardłem wyszedł :D

Gość gość
mam chłopa tego samego od kilku lat i lubię go uwodzić pchełko

Gość gość
nie powiedziałaś jaka to wyspa, może taka bez tygrysów? One raczej na wyspach nie zyją (to tak przy okazji). Na bezludnej wyspie dopiero mogłabym zaszaleć z wyglądem bo nie byłoby nikogo kto by się mógł doczepić :D

Gość gość
Maluje sie po to, zeby sie czuc pewnie wsrod innych, bo wtedy lepiej sie czuje w pracy, na spotkaniach. Na mezczyzne i tak juz nie mam szans, wiec zostalo malowanie dla wlasnego komfortu.

Gość gość
oprocz spotkan z tygrysem na bezludnej wyspie sie tez zwiedza, plywa, opala, relaksuje, je, itp. a makijaz w spotkaniu z tygrysem nie przeszkadza bynajmniej

Gość gość
"chłopa"...pozdrowienia dla twojego chłopa, dziołchę se znolozł przaśną :P

Gość gość
no tak,wyspa na gołę d**y w kostiumach tylko to ci w glowie,mialam na myśli dziką zapuszczoną wyspę!!!

Gość gość
dla kogo ja się maluję? w sumie z makijażem czuję się pewniejsza siebie, ładniejsza i wiem że makijaz to w sumie rodzaj sztuki... nie każdy potrafi namalowac cos pięknego a abstrakcje wiele kobiet potrafi (w tym równiez i ja)

Gość gość
to książe łosiu :-) ,mówię w twoim języku żebys szybciej łapał

Gość gość
jak na tej wyspie mają kosmetyki to nie taka zapuszczona. Pewnie rozbijając się w dziczy nie tylko bym nie nie malowała - ja nawet bym się nie myła żeby uniknąć drapieżników w wodzie, więc przykład trochę z d**y :P

Gość yezdem
dziołchy, dziołchy ! na plażę też pójdziesz wypacykowana ?

Gość gość
nie "dziołcha", mówisz w swoim, ja się tylko śmieję. Twój język było widać w twoim pierwszym poście, a wtedy nikt z tobą nie rozmawiał. I ja już nie będę, są ciekawsi i trochę bardziej kulturalni rozmówcy. gość dziś - bardzo podoba mi się jak to ujęłaś :)

Gość gość
yezdem - nie, ale na plażę nie założę również kolczyków które noszę na co dzień albo butów na obcasie. To, że coś lubię nie znaczy, że zawsze jest praktyczne

Gość gość
ale ja nie oczekuję rozmów ,chciałam tylko pokazać że umalujecie buziunie nawet na dzikiej plaży w nadziei że jakiś dzikus was przeleci :-)

Gość gość
ale glupawa jestes z tym dzikusem. ja wole kobiety a i tak sie maluje prawie w kazdej sytuacji. nie sadz innych wlasna miara, prostaczko :D