Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kogo malują się kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Mogę mówić tylko za siebie. No wiec dla mnie makijaz to przyjemnosc, robie go bo lubie i jest dosc artystyczny. Bez makijazu moj wyglad (troche przerysowany w kazdym innym aspekcie) jest niepelny. Wielu moj makijaz nawet sie nie podoba wiec nie maluje sie zeby dobrze wypasc. To jak wisiorek ktory zawsze nosisz, taki element wygladu bez ktorego nie czujesz, ze ty to ty. Co nie znaczy, ze nie lubie swojej twarzy. Dzisiaj w pracy jestem calkowicie bez makijazu.

Gość gość
Jestem po pracy to jeszcze dodam, ze robienie wrazenia na innych to sliska gra. Tak naprawde nie wiesz co mysla inni, mozesz to sobie tylko wyobrazac wiec lepiej to kompletnie ignorowac

Gość gość
jeszcze żeby potrafiły się malować to byłby najmniejszy szczegół :)

Gość gość
niech zgadnę, jesteś facetem i uważasz się za eksperta w temacie makijażu? :D

Gość gość
za makijażem często kryją się kompleksiki ,prawdziwa pewnośc siebie to iśc bez makijażu i jej nie stracić ,ja maluje się okazyjnie ,nie wspomnę już jak zatykacie sobie pory tymi mazidłami jak niszczycie skórę ,przekonywałyście mnie tutaj że to dla siebie,niszczenie cery dla siebie? i jak mam nie myśleć że baby to idiotki

Gość gość
Dla kogo malują się kobiety? x jak to dla kogo, dla mnie się malują :)

Gość gość
tak, dla siebie :) Spróbuj iść do pracy z tłustymi włosami i czuć się pewnie, dla niektórych to to samo. Są elegancko ubrane, uczesane...i nieumalowana twarz. Wiele osób uważa, że to nie pasuje więc się malują. I dziękuję, że myślisz, że ja i wiele kobiet to idiotki. Mam nadzieję, że jednak zdajesz sobie sprawę jak bardzo się mylisz :)

Gość gość
widziałem niedawno kobiete malującą się w autobusie podczas jazdy, normalnie mistrzyni :)

Gość gość
tak uważam was za idiotki,miałam na myśli łazenie samej po mieszkaniu w makijażu i na bezludnej k***a wyspie :-) mazidła a brudne kudły to co innego

Gość gość
nalezy jej przyznać medal, sama nigdy tego nie opanowałam. Straciłabym oko na 100%

Gość gość
i po moich zdaniach mogłaś łaskawie wysnuć że zwracam się do moich poprzednich rozmówczyń które były w temacie

Gość gość
nie musisz przeklinać i się tak denerwować (to zachowania typowe dla idiotów, skoro o nich mowa, więc uspokój się). Ludzie lubią makijaż tak jak lubią np. ładne spódnice. I to, że ktoś robi makijaż nawet w domu nie znaczy, że robi to zawsze :)

Gość gość
czyli między innymi do mnie, też kilka postów napisałam więc wywnioskowałam, ze mam prawo odpowiedzieć :)

Gość gość
k***a wyspa ,jest napisane żartobliwie...nie denerwuje się ,ale tez nie mogę was przepraszać za to jak was oceniam,na taką opinie pracowałyście lataaa,dlaczego mam kłamać

Gość gość
czyli wyzywasz ludzi i klniesz kiedy NIE jesteś zdenerwowana?

Gość gość
moje znajome twierdza ze maluja sie dla samej siebie jednak niektóre gdy to mówią to potem zawsze prawie dodają, że lubią gdy mężczyźni sie na nie patrza ja sama sie nie maluje, bo nie widze powodow, jestem przecietna (może nawet troche brzydka) gdy raz sie pomalowalam to uslyszalam dużo komplementów i jakiś mężczyzna zaczął mnie podrywać a inny zwrócił na mnie uwage, jednak nie podobalo mi sie to, czulam sie zle gdy ci mezczyzni byli mna a wlasciwie moim stuningowanym wygladem zainteresowani, wole siebie prawdziwa bez ulepszaczy. znalazłam też mężczyznę który też woli naturalne kobiety :)

Gość gość
patologia uważa że w mieszkaniu można mieć chlew i chodzić jak brudas bez makijażu bo nikt nie widzi, dopiero na zewnątrz trzeba zachowywać pozory

Gość gość
tak potrafię wstawić przekleństwo dla żartu,dla wyrazu,niesamowite nie?

Gość gość
Próżność to bardzo egocentryczna cecha jakby nie patrzeć :)

Gość gość
wulgarne i mało zabawne

Gość gość
jeszcze dodam że nie każdą uważam za idiotkę tylko większość ,np. ta dziewczyna z 19:00 jest w porządku ,nie jest zakłamana jak wy ,jest naturalna i sympatyczna

Gość gość
bo się nie maluje? Urocza jesteś. No coż, nikomu nie będzie przykro, że ktoś kto nawet w żartach bluzga uważa kobiety za idiotki.

Gość gość
k***a jest wulgarne,ulubione słowo Polaków ,lubię się bawić takimi wytartymi rzeczami na tym głupim forum,tutaj wy jesteście wulgarne chociaż nie używacie przekleństw

Gość gość
i widzisz nie dlatego idiotko że się nie maluje...jest naturalna w środku ,łapiesz to?? w środku

Gość gość
jestem pewna, że ma bardzo naturalny układ pokarmowy. Bo tego kto jest lub nie jest naturalnych "duchowo" nie można wywnioskować po postach o makijażu. To tylko twoje wyobrażenia o tej osobie.

Gość gość
a teraz będziesz chciała się do mnie przyssać jak rzep i ssać ,to jest właśnie też to czego w was nie lubię,nie da się z wami normalnie rozmawiać ssące komarzyce :-) żegnam ,baw się z inną już

Gość gość
a ja mam właśnie taki dar że po kilku zdaniach czuj***abę,ona jest ok a Ty jesteś komarzyca :-)

Gość gość
przyszłaś, wyzwałaś, nabluzgałaś (zasłaniając się żartami), a teraz czujesz się atakowana. W szkole pewnie też sie tak czułaś, co? Miłego wieczoru mimo wszystko :)

Gość gość
myślę, że po prostu jesteś przerważliwiona i trochę niestabilna emocjonalnie. Tak czy inaczej nie chce mi się dłużej ciągnąć nieciekawej dyskusji z tobą. Za kilka postów i tak wrócisz jak bumerang znowu wyzwać innych rozmówców :)