Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa nie chce zrozumieć że teraz ja zajęłam miejsce przy jej synu i jestem

Polecane posty

Gość gość

najważniejsza! Dlaczego te stare matki nie rozumieją że chwilę po powiedzeniu "TAK" przed ołtarzem, one się nie liczą i są niczym. Jego matka dzwoni do nas, chce jakieś spotkania, zapraszania na obiady, abyśmy pokazali jej jak mieszkamy, zdjęcie od ginekologa - jestem w ciąży. WARA, nie ma! Mogę zaakceptować moją mamę że przyjeżdża do nas z zaskoczenia, ale to jest moja mama i chce dla mnie jak najlepiej. Matki synów - zrozumcie, po ślubie jestescie OSTATNIE w kolejce i tak zawsze będzie!

Gość gość
Prawidłowo!

Gość gość
słabe prowo

Gość gość
Nie zajęłaś miejsca teściowej bo: nie urodziłaś i nie wychowałaś swojego męża.Ona jest jego matką,kocha ją i jest najważniejszą kobietą .Ty jesteś jego żoną,kocha Cie i jesteś najważniejszą kobietą a jako żona jesteś na 1 miejscu.Taka jest kolej życia i tego nie zmienisz . Proponuje pokojowo traktować teściowa bo to matka Twojego męża,nie szanując jej -nie szanujesz własnego męża. Amen

Gość gość
Licha twoja prowokacja:):):) Od dawien dawna wiadomo że matka dla syna jest jego pierwszą kobietą,to ona go urodziła,to ona go kocha,to on jej zawdzięcza że jest na tym świecie . Może ciebie kochać co zmienia faktu że będzie zwze dla niego bardzo ważną osobą w życiu. Nie sraj się z prowokacjami bo żadna z ujadających tego nie zmieni i stąd te wasze pyskówi o tesciowych.To wy jestescie zazdrosne o matki mężow a zakładacie topiki by twierdzić żę jest odwrotnie,bo żadna nie chce się przyznać do swojej nieudolnej roli i chorobliwej zazdrości.

Gość gość
Przygłup/prowo durne i nudne!