Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hhalina90

Księgowość w firmie

Polecane posty

Gość gość
Ja też prowadzę własną działalność lecz przyznam się szczerze, że nie znam się na księgowości. Od samego początku korzystam z usług biura rachunkowego www.eurofinanse.info.pl i jak dotąd nie miałam żadnych problemów z urzędem skarbowym.

Gość kaminskaolga5
Najlepiej zdecydować się na platformę do prowadzenia kard i płac tego typu https://mojebiuro24.pl ona umożliwia również wystawianie faktur. W tym wypadku przepływ informacji pomiędzy klientem a biurem jest szybki, także żadne sprawy się nie przeciągają. Dobra opcja moim zdaniem, oczywiście platformę można przetestować bezpłatnie.

Ja powierzyłam księgowość swojej firmy biuru rachunkowemu www.ratium.com.pl.  Sądziłam na początku, że sama sobie ze wszystkim dam rade ale niestety księgowość zdecydowanie mnie przerosła. Biuro rachunkowe jest dla mnie o wiele tańszą opcją od zatrudniania księgowej.

Gość Lipka

Poczytaj sobie o Gamie z Białołęki. Księgowość solidna, obsługa miła, kontakt sprawny. Ja korzystam z usług kilka lat i nie widzę lepszej opcji.

Gość OlaFiii

Ja ze swojej strony mogę polecić biuro księgowa Abacus z Warszawy mieszczą się na ul. Lanciego. Co roku rozlcizam się z ich pomocą i zawsze jest obsługa naprawdę okej, 0 problemów i jak na Wawę to ceny rozsądne

jak prosta ksiegowosc czyli KPiR to program duzo ci pomoze a nawet zrobi wiekszosc za ciebie i nie ma wtedy problemu, ale jezeli chodzi o Pelna ksiegowosc to pytanie czy chociaz podstawy znasz lub ma ci kto je przekazac, jak nie to lepiej zatrudnic ksiegowa do tego programu co wybierzesz lub zeby ci rozjasnila sprawe

https://bit.ly/2WSWtpH

Gość Zenka99

Biuro Abacus z Warszawy z ul. Lanciego jest okej. Współpraca komfortowa, księgowe dokładne i sumienne, a to w tym fachu najważniejsze

Gość mikosz

Ja korzystam z www.biurorachunkowewolomin.com.pl Jestem zadowolony, że na nich trafiłem, bo kompleksowo działają i są godni zaufania. Ogółem 100% solidności i dobra współpraca, po prostu obsługa na najwyższym poziomie. Mieszczą się na Armii Krajowej.

Gość ania

Ja jestem usatysfakcjonowana ze współpracy z biurem księgowym www.bomus.com.pl/. Są terminowi, uczciwi i rzetelni. Zawsze mogę na nich polegać w nagłych sytuacjach. 

Gość johnnyB

Jeśli szukacie dobrego biura księgowego to sprawdźcie sobie MERITUM – Centrum Obsługi Biznesu czysteigotowespolki.com/ z Oleśnicy. Firma zajmuje się też sprzedażą gotowych spółek. Są rzetelni, solidni, można na nich polegać.

Gość Martyna

Mam dużo na głowie, dlatego kwestie finansów zlecam firmie Rödl & Partner

Wybór pomiędzy pełną, a uproszczoną księgowością jest podyktowany wieloma względami, między innymi rodzajem prowadzonej działalności oraz indywidualnymi oczekiwaniami. Księgowość w firmie musi być realizowana rzetelnie i bezbłędnie, dlatego wybierając konkretne oprogramowanie, należy wziąć pod uwagę jej wdrożony rodzaj.

Ze swojej strony polecam ten program do księgowości:

https://e-biznes.pl/wapro-kaper-prostsza-ksiegowosc-w-malej-firmie/

Wyróżnia się wieloma funkcjonalnościami. 

Gość Zenubi

Dobrym pomysłem zawsze jest zlecanie na zewnątrz, ten model jest coraz popularniejszy w wielu dziedzinach pracy. Z księgowością nie jest inaczej. Ja po odejściu na emeryturę mojej księgowej zdecydowałem, że nie będę zatrudniał nowej osoby, ale wyjdę na zewnątrz i trochę się od tego odciążę. No i tak nawiązałem współpracę z Księgowym w airmaxach, wyluzowanym i profesjonalnym księgowym.

Gość Konek

Ja natomiast polecam zwrócić uwagę na rozwiązania typu Invoice  Digitizer od elementia.pl ponieważ z ich pomocą będziecie mogli dużo sprawniej i jednocześnie efektywnie prowadzić swoją księgowość i też nie będzie już problemów z rozliczeniami jeśli prowadzicie ją online, a większość faktur oraz rachunków jednak przychodzi do Was w wersji papierowej. Wtedy wraz z pomocą skanera pójdzie to szybko i też oszczędzicie sobie wielu nerwów. 

Zdecydowanie polecam biuro rachunkowe, które prowadzi Agnieszka Gunerka http://gunerka.pl/ w Łodzi. Jest najlepsza, ze mną pracuje już 3 lata i nawet nie myślę o zmianie. Dzięki niej nie mam już problemów z rozliczaniem się i sprawozdaniami z GUSu.

Wiele osób samodzielnie się rozlicza. Szczególnie te które wystawiają kilka faktur w miesiącu + koszta. Np pielęgniarki pracujące na kontrakcie wystawiają jedną fakturę dla swojego pracodawcy, koszta to zwykle środki transportu, paliwo, telefon, obuwie specjalistyczne, ciuchy itd. Fajnym narzędziem jest wFirma, która wspiera proces fakturowania oraz rozliczania. Szczególnie pakiet optymalny w którym masz dodatkowo nadzór księgowej nad procesem wprowadzania danych czy wszystko się zgadza. Warto poczytac sobie o wapro http://efinansowosc.pl/wapro-kaper-ksiegi-podatkowe-bez-tajemnic/

Gość alinaalina

Z Warszawy mogę polecić panie z biura rachunkowego Abacus z ul. Lanciego. Jak prowadziłam firmę to właśnie korzystałam z ich usług i było bardzo fajnie. Kompetentne i bezproblemowe

Gość piorek

Ze Skawiny najlepsze biuro według mnie to EPSILON Księgowość i Inwestycje bo nie tylko poprowadzą wam księgowość i rachunki, ale i zajmują się pomocą w pozyskiwaniu funduszy i zarządzaniem inwestycją. Mega solidna, profesjonalna firma, nam się bardzo przydali, jesteśmy z ich usług ogromnie zadowoleni.