Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodymasazysta

MASAŻ RELAKSACYJNY, PRZECIWBÓLONY, SPORTOWY, BAŃKI CHIŃSKIE I INNE...

Polecane posty

Gość Młodymasazysta

Profesjonalny masażysta z osobistym podejściem do klienta :) (żaden zboczeniec) Witam Serdecznie :) Wykonuję masaże poprawiające ogólny stan zdrowia, wygląd i samopoczucie. Regularne masaże pozwalają często uniknąć interwencji chirurgicznej czy konieczności zażywania silnych leków. Poprzez szereg zabiegów manualnych leczy się zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne przyczyny choroby. Specjalizuję się w masażach relaksacyjnych, bańka chińska, masaż czekoladą, pałeczkami bambusa i gorącymi kamieniami jak i w masażach przeciwbólowych – masaż tkanek głębokich, punktów spustowych, masaż izometryczny, energizacja mięśni, kinesiotaping. Posiadam referencje od wykwalifikowanego masażysty sportowego - Trenera Kulturystki i Trójboju Siłowego. Kontynuuję naukę na kierunku Technik Masażysta pogłębiając swoją wiedzę. Biorę udział również w licznych szkoleniach związanych pracą z ciałem. Przez długi okres byłem zawodowym tenisistą (tenis ziemny), brałem udział w wielu turniejach, odnosiłem wiele sukcesów, wychodziłem z wielu kontuzji – potrafię więc świetnie wczuć się w sytuację zawodowego sportowca i pomóc w utrzymywaniu dobrej formy poprzez odpowiednie masaże usprawniające pracę mięśni oraz relaksujące cały organizm. Do każdego pacjenta podchodzę indywidualnie koncentrując się na poprawie jego zdrowia. Zapraszam do gabinetu w Warszawie na Żoliborzu. Dojeżdżam również do klienta na terenie Warszawy i okolic. "nie wykonuje usług seksualnych" TUTAJ LINK DO MOJEJ OFERTY : http://olx.pl/oferta/masaz-relaksacyjny-przeciwbolowy-sportowy-CID619-IDf2bvd.html#6d2d73271b;promoted Także zapraszam wszystkich na odrobine relaksu :)

Gość SC Pani
Ja tego Pana znam! Byłam :) ... i jeszcze będę

Gość pełnapowaga
Ja już mam masażystę :)