Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka 5

Lubię ludzi, którzy uwielbiają seks przygody i czerpią z tego satysfakcję!

Polecane posty

Gość Karinka 5

Uwielbiam kiedy ludzie lubią ostre rznięcie i dają sobie rozkosz w każdym rozumieniu tego słowa, to jest piękne. Nie pojmuję despotów, którzy uważają to za zdemoralizowanie. Najważniejsze to czerpać z życia to co najlepsze i co powoduje dobre samopoczucie a seks z pewnością do tego się zalicza.

Gość gość
Chciałbym też przeżyć seks przygodę. Piszesz się jako płeć przeciwna? :P

Karinka 5 -> Cześć Popieram, o ile jest z kim i gdzie. Jeżeli nie, to ludzie wyzywają od zboczeńców i chorych na umyśle ... Inna sprawa, że w Polsce sex to TABU, a z tym ... nie pogadasz. ;p :/

Gość Karinka 5
Ile masz lat gościu i skąd jesteś?

Gość gość
popieram, lubie laski które lubia seks, lubia brac do buzi i nie kryja tego. ja lubie lizac u kobiet wszystko łącznie z dupką, nawet bym nie miał nic przeciwko jakby chciała na mnie nasikac

Gość gość
z 11.19 mam 31 lat

Gość gość
35, Siewierz A Ty?

Gość gość
spontaniczny seks to jest to, np. wchodzę do domu po pracy i na dzień dobry laska łapie mnie za sprzet i obciąga i dalej już wiadomo, tego brakuje w polskich związkach, tłumaczą ze nie wypada lub cos innego.

Gość gość
do autorki a ciebie ma kto mocno rznac, wylizać ci, masz faceta czy wolisz chwilowych adoratorów

Gość Karinka 5
27, Warszawa Uwielbiam patrzeć na ludzi którzy są na siebie mega napaleni. Brałam udział w takiej imprezie, była to domówka u kolegi, fajni, ciekawi, interesujący ludzie, lubiący seks, również brałam w tym udział i patrzyłam na innych. Zabawa polegała na tym żeby dobrać się w pary z kimś do kogo poczułeś mięte i kto się podnieca, i tak każda para się pieprzyła na oczach wszystkich z ogromnym napaleniem, nie ma nic piękniejszego jak zaspokajanie swoich dzikich żądzy i sprawianie sobie nawzajem przyjemności.

Gość -> Nie wiem jak autorka tematu, ale jeśli o mnie chodzi to jeżeli nie mam szans na stałą partnerkę, to już lepsze są sex - przygody niż życie w celibacie lub męczenie się z ręką/palcem/wibratorem ... Nawet jeżeli będzie to przez tydzień, dwa lub pół roku, to ZAWSZE będzie to o niebo lepsze, niż bym nie miał nic.

Gość gość
Karinka 5, napisz maila, porozmawiamy na takie tematy, a może coś nam z tego wyjdzie? :) sie-werz@10g.p

Gość gość
jeżeli piszesz prawde to chętnie bym pouczestniczył, w takm zbiorowym,******asz bez skrepowania dla przyjemności super.

Gość Karinka 5
Chłopcy odezwę się pózniej niestety muszę teraz zmykać... :* Odezwę się na pewno :)

Gość gość
Karinko żeby wszystkie laski myślały jak ty, byłoby ekstra

Gość gość
11,24 Zadna nowość w obie strony :D

Gość gość
dobrze ze natura stworzyla cos takiego jak hiv, hcv, hbv i pozostale zyjatka :D k******o bedzie zdychalo jak i kiedys gnilo w mekach zarte przez kile tak i teraz na hiv czy inne gratisy

Gość gość
mi ta Karinka wygląda na starego koniuchotrzepa walącego pod p****le 🖐️

Gość -> Przecież nie napisała, że lubi skakać z kwiatka na kwiatek, tylko, że lubi/docenia ludzi którzy czerpią z życia to co najlepsze/najprzyjemniejsze.

Gość gość
a też nie mam żadnych zahamowan. Uwielbiam seks, daje mi dużo satysfakcji. Lubię siadać na twarzy, jak niucha mi cipke, nie wiem dlaczego mnie to podnieca :) męskie oczko też lubię liznac

Gość gość
Daj namiar, usiądziesz mi na twarzy, wyliże ci cipkę i kakaowe oko

Gość gość
Język ci odpadnie, lubię mieć dobrze wylizana cipke i dupki. Ciekawe czy znajdę takiego drugiego zboczenca jak ja, bo mój były był taki sam jak ja

Gość gość
Dawaj namiar, umówimy się, poczujesz mój jęzor.

Gość gość
Z nikim się umawiac nie zamierzam, napisałam tylko co lubię, chociaż jest tego dużo więcej :)

Gość gość
Ja tez uwielbiam seks tak bardzo, ze nie wyobrazam sobie narazie stalego zwiazku. Jest tyle ponetnych, seksownych kobiet. Uprawiam seks z wieloma, przypadkowymi. Uwielbiam cip-ki, kobiece ciala. Kazda jest Inna, kazda inaczej pachnie, smakuje. To jest w tym piekne. Bede ruchal kobiety ile wlezie. :)

Gość gość
co za szmacisko

Gość gość
Karinka;)

Gość gość
Karina 5, mam 35 lat i jestem podobnie jak Ty z Warszawy - Mokotów. Podoba mi się Twoja otwartość na sex i przyznam, że z chęcią wziąłbym udział w takiej imprezie. Z jakiej dzielnicy jesteś? Może popiszemy priv na maila? Z.

Gość gość
A dla mnie nie jest tak ważne czy codziennie z inną kobietą czy z jedną stałą. Ważne, żeby było często i dobrze.