Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

topik, który i tak kiedyś się zatnie

Polecane posty

Gość gość
koorfa jesli ktos to czyta to sie smieje z was:D:D:D:D:D:DD: kiedy to wszystko robicie? przeciez siedzicie non stop na kafetelle:D xxxxx mysle ,ze potraficie tylko ziemniaki w skorupkach ugotowac:D

Gość gość
Olka nie pracuje wiec ma czas i na kafetelle i na przygotowywanie roślinnych posiłków

Gość gość
Co wchodzę poczytac to tylko Olka i Olka. I Maciek i Żaba i Iftar, bo ta temu, a ten tej.. W koncu ciekawa dyskusja sie toczy o zarciu to już się wcinacie. Swoja drogą, ta Olka dała sie poznac jako bardzo miła i sympatyczna osoba, tu na żabowym topie, a wcześniej taaaakie bajki krażyły. Naprawdę bardzo miła osoba, pisze sobie z dziewczynami normalnie, ale tez potrafi powiedzieć co myśli i nie owija w bawełnę. Teraz wiem skąd ta agresja wobec niej, mataczenie i podkopywanie jej wizerunku. Ale to normalka.

Gość gość
Hahahaha, dobre :D jest szansa ze ktos sie nabierze

Gość gość
Ty tak serio? [ cool]

Gość gość
"Hahahaha, dobre smiech.gif jest szansa ze ktos sie nabierze " n Nie wiem czy jest szansa że ktoś się nabierze. Ale za to wiem że jest szansa, że się nie nabierze na brednie jakie sie tu wypisuje o tej dziewczynie.

Gość gość
kum kum re re

Gość gość
Co za obleśny typek z tego maćka.

Cześć wszystkim;) Fredensborg nie dopisałam wczoraj bo mnie przycinało :P Nie robię typowych wydmuszek bez ogryzka, tylko obrane już ćwiartki, i daję dżem jak mi się chlapnie, owoce również ;) Podobno dobre jest z miodem i rodzynkami nasączonymi rumem i kruszonka na wierzch. Muszę zrobić z gruszkami;) Gość z 03.28, to Twoje zdanie że siedzimy na kafe i umiemy tylko ziemniaki obrać. To kwestia organizacji, ja mam rodzinę, pracę i ogarniam:P Ty nie musisz:D

ŻabAlka ja paprykę robię z tego przepisu, tylko daję mniej cukru i zawsze mielę w maszynce bo z robota wychodzi za bardzo papka:) Pierwszy robiłam według przepisu, teraz zdarza mi się zmienić ilość przypraw, a w tym roku zrobię z dodatkiem cukini;)

Link nie wchodzi, napiszę przepis ale później. MaciekB akurat na jutro nic nie robię bo jadę na komunię :)

Gość gość
Rondel jak udaje że nie widzi jak go ignorują:D

Gość gość
Skoro widzisz to po co piszesz do kogos, kto cie ignoruje?

Każdy ma na temat jakieś zdanie. Są rodzice którzy odkładają dziecku te pieniądze i kupują coś co jest przydatne.

Dokładnie każdy ma swoje zdanie. Polecam Wawel, to podstawa:) Stare Miasto, Rynek, dużo mamy wystaw i muzeów, kopce, jeśli lubisz nocne życie też jest gdzie poszaleć, a jak wycieczki na dłużej to okolica: Wieliczka, Oświęcim, Ojców.

Jak jesteś zainteresowany wycieczką to skorzystaj z neta, wszystkiego się dowiesz;)

Gość gość
ŻabAlka 2016.04.28 uwaga! apeluję o CAŁKOWITE IGNOROWANIE trolla maćka b. oraz jego świty. koniec ogłoszenia. x x x kobieto, nie kompromituj sie juz bardziej

Ogłoszenia wcześniej nie widziałam. A w czy niby się kompromituję? W kulturalnym odpisie :P:P:P

Gość gość
Zawsze znajdzie sie jakas owca dokarmiajaca trolla.

Gość gość
Przeciez to gosc k:D:D:D

Gość gość
a ten psychicznie chory z rozdziawioną mordą znowu ma urojenia i wszędzie widzi gościa k