Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1983r

Rozwiedziony, w trakcie unieważnienia ślubu kość.z domem i dobrym samochodem 33l

Polecane posty

Gość gość1983r

bezdzietny, pozna ATRAKCYJNĄ, SZCZUPŁĄ i WYKSZTAŁCONĄ Panią, najlepiej z okolic Ksawerowa, Łodzi lub Zgierza. Nie jest to ogłoszenie matrymonialne. Celem na pewno nie jest seks, a bynajmniej na pewno nie na początku. Oczywiście nie jest on wykluczony, jeśli zdarzyłoby się utworzyć związek, ale to w dłuższej, dłuższej perspektywie.

Gość gość
w d***e mam twój samochód i dom, chyba nie myślisz że bym w nim zamieszkała po twojej ex moze byś napisał coś o sobie, jakim jesteś człowiekiem i co sobą reprezentujesz ja mam swoją firmę, swój samochód i jestem w trakcie budowy swojego domu, lat 33, ale to co mam nie jest tym kim jestem

Gość gość
a ja Ciebie, bo kultury nie masz za grosz

Gość gość
ojej jaki wrażliwy naprawdę bardziej bulwersuje cię słowo d/u/p/a niż gadanie o seksie do obcych wirtualnych kobiet i chwalenie się co to pan nie ma - to jest dopiero kultura

Gość gość
Czemu nie poszukasz na portalach? Chyba oszakales szukając kogoś tutaj :-)

Gość gość
napisał 4 zdania o sobie w tym 3 o seksie żenada

Gość gość
No kobietki, pojawił się jeleń. Będzie można go odstrzelić.

Gość gość
gość dziś napisał, że NIE chodzi o sam seks. chyba dobrze, co?;)

Gość gość1983r
już się zleciały... kafeterianki...;) wątek można zamknąć

Gość gość
gdyby nie chodziło o seks to by o nim w ogóle nie napisał pisząc że nie zalezy mu na seksie dał dowód na to że własnie na nim mu zależy najbardziej to tak jak ze różowym słoniem - postaraj się nie myślec o różowym słoniu o czym własnie teraz myslisz

Gość gość1983r
Gwarantuję Ci, że na psychologa, to Ty się nie nadajesz... Intuicji też nie masz za grosz...

Gość gość
Mogę isc. Oprocz domu i samochodu coś jeszcze? Dom na kredyt? Bo się dorzucac nie zamierzam.

Gość gość
a kto tu jest psychologiem

Gość gość1983r
gość dziś Hehe, jakby na kredyt był, to bym się nie chwalił. Czy coś jeszcze... zależy o co pytasz... Jeśli chodzi o kwestie materialne, to jeszcze firmę produkcyjną, zatrudniam 12 osób.

Gość gość
ale jakim jesteś człowiekiem tumanie, co lubisz, na czym się znasz, czym się pasjonujesz itp. co za burak

Gość gość
gość dziś kwintesencja polskich "pań" - najchętniej tyłeczek wsadziłaby do domu, ale dokładać się nie zamierza, jakby Pan miał dom na kredyt... cóż dodać... próżność wszechogarniająca...

Gość gość
Dlaczego się rozwodzisz? Dzieci masz?

Gość gość
1)nie jest to ogloszenie matrymonialne; 2)nie jest to ogloszenie na seks; więc o co autorze ci chodzi tak naprawdę?jasniej. Tylko nie mów,ze tzw.przyjazń,bo..takie rzeczy tylko w Erze hihi.

Gość gość
gość dziś cały czas jedna i ta sama kafeterianka wyzywa... nie interesuj się, bo ciebie i tak autor by nie chciał z dopłatą.. co było już wyżej powiedziane ziająca rozpaczą sfrustrowana zołza

Gość gość
gość dziś może to nie Era, a jemu chodzi o związek:)

Gość JustynkaPralinka
chłopaku - autorze, czy spodziewałeś się czegoś innego po "damach" tutaj przesiadających?

Gość gość
księciunio się rozwodzi bo pewnie taką pisda jest że żonka go puściła i zostawiła

Gość JustynkaPralinka
Nie zaskakuje również, ze takie tematy przyciągają owe niewiasty, których domem jest kafe, najmocniej.

Gość gość
niesamowite i żonka nie poleciała na to dobre auto i dom bez krdytu a to zołza i niewdzięcznica

Gość gość
jejkooo, cóż za ogień na tym wątku... a tak ładnie się zaczęło... facet napisał, ze poznałby kobietę... :O

Gość sasscath
Coś mi tu nie pasuje. Gdybyś na prawdę był takim ideałem z z******tym samochodem i grubaśnym portfelem chyba nie musiałbyś umieszczać tego typu ogłoszeń na jakimś mało ambitnym forum dla kobiet...?

Gość gość
nie dopowiadaj sobie - nikt nie napisał, że jest ideałem

Gość Kobieta po trzydziestce
A coś poza statusem materialnym o sobie napiszesz?? Czym się interesujesz? Jakie masz hobby? Wykształcenie ? Czy grasz w karty czy w szachy i takie tam. Czy jesteś wyłącznie tym co masz? Nie żeby mnie to interesowało bo jestem poza Twoją ligą czyli gruba nieatrakcyjna z domem , wlasna firmą i dwójką dzieci ale ciekawa jestem czy w ogóle coś napiszesz? Czy w ogóle masz coś do napisania....

Gość gość
Przykro mi, ale nie jestem szczupla. I nie lubie aseksualnych :D

Gość gość
nie lubię prostaków nieumiejących poprawnie używać ojczystego języka. "bynajmniej" nie oznacza "przynajmniej", ciężki kretynie :o