Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonyponiebo

Baby nie powinny mieć wstępu na fejsa i inne portale społecznościowe!

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Anavella twój kuba zdradzi cie ze mną jestem ładna i cycata

Gość gość
Anavella skarbie moja żona szuka na dziś sprawnego damskiego jęzora w anusie więc powinnaś się nadawać

Gość gość
babom powinien styknac telewizor i moda na miłosc, miłosc na mode, moja pierwsza miłosc, moda na sex, sex i miłosc i te wszystkie inne....... to im w zupelnosci wystarcza do życia

Gość gość
To idź na forum o motoryzacji, tam masz głównie facetów.

Gość gość
gość dziś wam za to chlanie piwska i napier/dalanie pół dnia w durne gierki w zupełności wystarcza do życia... i może się zdziwisz, ale coraz mniej kobiet ogląda obyczajowe opery mydlane (to raczej domena starszego pokolenia), natomiast wielu facetów też ogląda różne seriale

Gość gość

Nawalanie w gierki jest przynajmniej bardziej produktywne od tego waszego bełkotu o tip[sach,włosach czy innych babskich(podludzkich) głupotach.Poza tym to wy baby przodujecie w ilości spożywanego alkoholu,więc skończcie mi tu szczekać. Baby to naprawdę jakieś tepe i.d.i.o.t.ki, bezwzględu na wiek.

Dnia 3.05.2016 o 14:46, Gość wkurzonyponiebo napisał:

Są tak głupie że powinny być izolowane na specjalnie dla nich tworzonych portalach gdzie mogą do woli nadawać o swoich włosach tipsach odzywkach pryszczach życiowych dramatach z powodu żelu kremu toniku i całej tony innych goowien. Niech ta dzicz cywilizacyjna ma zakaz wstępu do miejsc gdzie porozumiewają się mężczyźni. Niech przestaną nas katować swoimi paskudnymi fotami, fotami swoich obesranych bachorów i wiecznym jazgotem o niczym. Baby powinny mieć jakiś limit słów na dobe, a potem zamilknąć trwale aż do następnego dnia, wtedy może dałoby się z nimi wytrzymać.

No ale czemu na forum dla kobiet o tym piszesz