Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedzialam sie na kafe,ze jestem stara panna i nikt mnie nie chce:D

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata.......

Gość gość
Kafe nie byłoby sobą, gdyby w odpowiednich sytuacjach Ci tego nie uświadomiło. :D

Gość gość
Ide na cmentarz polozyc sie w grobie i poczekam na smierc:D

Gość gość
Spoko, ja dowiedziałam się na kafe, że nie istnieję, bo jestem 34-letnią fanką metalu. Podobno nie ma ludzi słuchających metalu po 30. :D

Gość gość
autorko jesteś dziewica czystą dla męża prawiczka?

Gość powszechny
faktycznie , 400 lat temu zasikała i zasrała cały zamek i wszystkie swoje kiecki , kolejny zamek budowali aby tam kolejny zamek zasikała i zasrała , nigdy włosów nie umyła , unikała wody od zawsze , capiła wodą perfumowaną a z włosów wypadły myszy , które we włosach kobiety swoje gniazdo urządziły , w wieku 24 lat schorowana i pomarszczona na twarzy oraz siwiejąca z myszami we włosach wyglądała jak Babcia , w wieku 25 lat na jej nagrobku wyryto , STARA ALE MŁODA

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość powszechny
gość dziś SPOKO , weź na klatę i na swoje tzytzki , że jest nadal wielu fanów tej żelaznej muzy w Twoim wieku ale coraz mniej i ubywa , poszukując lekkiej muzy do nucenia przy goleniu ryja nad ranem !

Gość gość
powszechny dziś Że wciąż jest sporo fanów w moim wieku i starszych, to widzę choćby na koncertach. Po prostu kilka razy rozbawiły mnie twierdzenia, np. w tematach Szatanistki, że "nie ma fanów metalu po 30." Może tylko trollowali, może naprawdę tak myślą, nie wiem. Ale zabawnie jest czytać, że cię nie ma, choć przecież jesteś. :)

Gość gość
Stara doopa

Gość gość
z ciebie jest ;)

Gość gość
ja mam 36 i jestem jeszcze mlody

Dobrze, że to bierzesz na żarty, rzeczywiście nie ma co przejmować sie zdaniem bandy internetowych frustratów. Ważne, żebyś dobrze się czuła w życiu, a na pewno znajdziesz chłopa, ktory doceni ciebie jako osobę:D. Naprawde wielu facetów szuka szanujących się i wiernych dziewczyn.