Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Prości ludzie na niczym sie nie znają

Polecane posty

Są głupi aż do bólu, nie czytają książek, nie rozwijają swojej wiedzy, jedyne co potrafią to głosić swoje zabawne do bólu niczym nie poparte "mądrości" na różne tematy. :) Nie mam pojęcia skąd w ludziach tendencja do fetyszyzowania prostoty, skoro prości ludzie są po prostu głupi, to widać i król jest nagi. :P Zaden prosty człowiek nigdy nie popchnął świata do przodu, nigdy nic nie wynalazł, nie stworzył żadnej przełomowej idei czy czegokolwiek co by coś zmieniało :) I wiem, że zaraz rzuci się na mnie zgraja obrońców idiotów. Brońcie przeciętności i prostoty dalej, daleko zajdziecie :) Bo przecież musicie być "obrońcami uciśnionych".

Gość gość
Nie nie, ja cię też mam za idiotkę. Bo coś ty wymyśliła i wynalazła ? :D

Gość gość
garbaci i skrzywieni sa mądrzy . wniosek jesteś MizantropiaOdraza garbata. wzbudzasz odraze w facetach. nikt Ci pipki nie chce wylizac

Gość gość
Znalazła się przedstawicielka elit. Persona nad wyraz wybitna

Może najpierw udaj się na kurs logiki zamiast będziesz próbowała nieudolnie ze mną dyskutować. A jeśli nadal upierasz się przy swoim zdaniu, to wyjaśnij, niby jak z stwierdzenia że "żaden prosty człowiek nigdy nie popchnął świata do przodu, nigdy nic nie wynalazł, nie stworzył żadnej przełomowej idei czy czegokolwiek co by coś zmieniało" ma wynikać, że "każdy inteligentny człowiek zmienił świat", albo, że "ja zmieniłam świat"? Widać w tobie, po tej łatwości wypluwania kretyńskich, nieprzemyślanych postów, że jesteś dosyć głupia, a mimo to zadowolona z siebie, że mi "pocisnełaś". No niestety nie. Tak szczerze powiedziawszy - spj/erdalaj. Zwłaszcza jeśli kolejne twoje posty mają być na podobnym poziomie.

00:20, wyjaśnij, po co w ogóle wyplułeś ten bezsensowny, nieśmieszny stek liter, bo ja sensu nie widze w tym żadnego, jak i w ogóle nie widze sensu w wysiłku jaki wniesiono w nauczenie ciebie czytania i pisania, jesli to jedyne na co cie stać, przygłupie.

Gość gość
No i niektórzy cycki w necie pokazują hahaha

Gość gość
ty jestes bardzo skomplikowana i madra, do tego stopnia ze mozna podziwiac twoja "tworczosc" na jakichs kamerkach

Gość Mieciek
MizantropiaOdraza wolisz w pipke jako prosta dziewczyna bez ekstrawagancji czy jako mądra wrażliwa , o niekonwencjonalnych pomysłach pchających świat wolisz na przekór konwenansom w pupkę?

"A ty masz jakies kompleksy na punkcie ksiazek? " Co..? Kompleksy można mieć na punkcie czegoś, czego się komuś zazdrości, co ma sie gorsze. Czego niby miałabym zazdrościć nieczytającym? Jakoś dziwnym trafem każda inteligentna osoba interesuje się otaczającym światem, i siła rzeczy, czyta. Jedni czytają książki, inni wikipedie. Z czystej ciekawości wynikajacej z inteligencji.

"ty jestes bardzo skomplikowana i madra, do tego stopnia ze mozna podziwiac twoja "tworczosc" na jakichs kamerkach" Nie wiem o jakich "kamerkach" mówisz, skoro nawet moich zdjęć w internecie uświadczysz niewiele, bo nie mam nawet kont na portalach społecznościowych. Z czego wynikają te twoje projekcje dotyczące mojej osoby, której zasadniczo kompletnie nie znasz, to schizofrenia?

Gość gość
Nie chce mi sie szukac tych zdjec, poza tym nie lubie "wsypywac" ludzi. Po prostu to co piszesz traci mi hipokryzja. Jakbys byla jakims autorytetem.

Ale mi chodzi raczej o poszerzanie wiedzy, a nie czytanie beletrystyki, powieści. Chociaż nawet takie książki poszerzają zasób słownictwa itp Kurcze, jak dawno nie grałam w gothic 2. :D

Gość gość
Z mizantropią prowadzenie dyskusji jest praktycznie bez sensu. Zaraz wytknie ci brak obiektywności, brak wiedzy, i stwierdzi, że jest zbyt inteligentna, aby prowadzić z tobą dyskusje. Tak po prostu jest stworzona kobieta. Nie da się z nią dogadać, a tym bardziej pracować.

Gość gość
wnioskuje , że wychowałaś się MizantropiaOdraza w patologicznek rodzinie gdzie brak było czułości a może był i zły dotyk. bo wyniosłość i pogarda bije od Ciebie. niby sofistycznie ujmujesz problemy ale... tylko sofistycznie w formie bo treść jest jalowa i jej forma odpychająca. z tą swoją "twórczością" i mądrą inaczej misją tylko na takim forum możesz się wywnętrzać.

"Nie chce mi sie szukac tych zdjec, poza tym nie lubie "wsypywac" ludz" Niby jak masz szukac moje zdjęcia, skoro nawet nie wiesz, jak sie nazywam? I sie nie dowiesz, jedynie raz w jednym tasiemcowym temacie dałam wskazówki, jak tak naprawde mam na imie(nie, nie Kasia ani Kamila, jak wczesniej twierdziłam :D ). Powodzenia jak w ogóle to znajdziesz, a i tak były to tylko wskazówki i trzeba troche pogłówkować przy nich :D

Gość gość
Moze cie myle z ta noxelia :p sory

00:42 a nie przyszło ci do głowy że ludzie mnie po prostu irytują? :D Świat mnie skrzywdził jedynie tym, że zmusza mnie do znoszenia ludzkiej głupoty. I chciałbyś mieć takich rodziców jak ja, rodzeństwo już niekoniecznie, ale częściowo też. :D

Gość gość
oho, kamilka ma PMS :D

Gość gość
tez kiedys stawialam sie w pozycji "jestem taka lepsza niz inni" ale ludzie jednak potrafia czasem zaskoczyc ;) nikt nie ma na czole wytatuowane "czytam Dostojewskiego" nieraz mozna bardzo sie zdziwic :p

Gość gość
zastanawia mnie czemu Ty Mizantropia się tu z nami głupkami wykłócasz? , czemu zniżasz się do poziomu dyskusji z nami? przecież my jesteśmy głupi i doskonale zdajesz sobie z tego sprawę , że nawet nie rozumiemy o czym do nas piszesz. wyprzedzasz epoke temu jesteś nierozumiana a to wymaga od Ciebie mocnej psyche być może otrzymanej w szczęśliwym domu rodzinnym , byś nie popadła w depresję . pozdro.

Gość crueltia
no ladnie dala autorka popis swojej glupoty wlasnie - nie widzi ze potrzebni sa i ci prosci i ci co tworza wynalazki. nawiasem mowiac prosci ludzie nie sa tacy durni jak temat na to wskazuje, to juz raczej mozna sie czepiac kobiet ze gow/no robia i jeszcze narzekaja

Mnie rowniez irytuja ludzie, na tyle, ze jestem aspoleczna introwertyczka :D. Gry i ksiazki hmm gry lepsze. Jesli chodzi o prostych ludzi to zgadzam sie z Toba Mizantropio. Z reguly wlasnie razem z ta prostota idzie w parze glupota.

Gość gość
Właśnie całą noc nie spaliśmy, przez głupich, prostych ludzi. Sąsiadka z piętra wyżej to idiotka, która niczym się nie interesuje, wszystko trzeba 10 razy powtarzać i tak nie zrozumie. Jedyna rozrywka to schlać się z prostakami, bredzić głupoty przez całą noc, puszczać disco polo i wyć przy tym. Sprowadzają do mieszkania hołotę, dwoje dzieci samo się wychowało i zwiało stamtąd, trzecia, meliniarska torba została i upodla się z matką. Tacy prości ludzie psują tylko krajobraz i powietrze, nic więcej :-(

Gość gość
Mam podobnie sąsiedzi mieszkający nade mną to też chamy raz nawet policje wzywałam ale to się niedługo skończy w lipcu wyprowadzka i koniec z niewyspanymi nocami

Gość gość
Nie zgadzam się do końca z autorką gdyż ja bardziej od ludzi prostych nie lubię prostackich, nie znoszę podłości, zawiści a nade wszystko nie lubię ludzi fałszywych, prosty człowiek jest przewidywalny a z takim intrygantem nigdy nie wiadomo czego się można spodziewać.

Gość gość
ja nie znoszę prostych ludzi, bo prosty umysł często oznacza prostackie, chamskie zachowanie. Irytują mnie tacy ludzie, prości, głupi bez wyobraźni i zainteresowań żadnych. Zakładają rodziny w młodym wieku, bez środków do życia, roszczeniowa postawa życiowa, to patologia najczęściej jest tymi prostymi ludźmi

Tu edzia Ty gnoju za przeproszeniem tak zes wszystkie rozumy pożerał ???? Taki mondry jesteś??? Do roboty byś poszedł a nie mi tu soe mondrzysz na forum dla poważnych ludzi...ale siara... Ucz sie ode mnie, mimo ze zaiwaniam w robocie jak wół tasmański to i inteligentna...serio puknij soe w sagan i skończ pieprzyć głupoty gnojarzu

Gość gość
no przecież autorka jest prostym człowiekiem .. Kto inny słucha black metalu jak nie wykolejeńcy o IQ pantofelka ?