Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Prości ludzie na niczym sie nie znają

Polecane posty

tu edi hahahahah!!!!! zgadzam sie....tylko gonje, bezbożniki i dekle sluchaja takiego s****wa!!!!!! popieram 100000% przedmówcę ;*** .....pozdro.....edi

Gość gość
Mam gdzieś jakiej kto muzyki słucha, to nie ma znaczenia kompletnie, chyba, że dla jakichś prostaków, jak ta sierota, co napisała ostatnie posty powyżej. Sama fizjologia, mózg ukradli :-)

Gość gość
największe osiągnięcia prostaka to, że się schlał do upodlenia, zrobił kupę na środku ulicy i straż miejska nie złapała, bekał i pierdział w autobusie i podobne

Gość gość
Prostak myli Mizantropię Odrazę znaną też organom ścigania jako Kasia Szatanistka z kimś zupełnie innym. Wielką gwiazdą i celebrytką tego forum, właścicielką psa Majki. Tysiące nołlajfów ekscytuje się jej życiem, nawet w Portugalii ją znają. Ta od black metalu, historii i tysiąca problemów egzystencjalnych to zdecydowanie nie ta sama osoba, poznać po stylu i nie tylko :-)

Gość gość
Odraza Szatanistka próbuje zainteresować szersze grono osób polską sceną blackmetalową i nie tylko, jeszcze czasem jakiś temat z historii i każe sprawdzać, jak głęboko sięga nasza wiedza. Ma jakieś zasługi dla tego forum, bo reagują na jej posty, jeszcze nie wszyscy stąd zwiali. Poza tym to nie ma już bardzo czego czytać, same głupoty i nawiedzeni z tym Namysłowem, dziewicami, byle jakimi karmami psimi i kocimi, ogólnie jest nudno:-(

Prosty ,czyli jaki? Prostacki? Przebywasz z tymi ludzmi przez caly czas? Inaczej skad ta pewnosc w Tobie,ze nie czytaja,nie zmieniaja swiata wokol siebie? Widzialam kiedys jak taki "prosty" czlowiek oslanial wlasnym cialem maltretowanego psa. Ktos moze byc czlowiekiem prostym ale nie glupim. Intuicja, zyciowa madrosc, wrazliwosc to rzeczy,ktorych nigdy sie nie nauczysz jesli nie masz tego w sobie. Swiat potrzebuje wielkich ludzi,odkrywcow ale rowniez takich,ktorzy nie zapisali sie na kartach historii. Pozdrawiam.

Gość gość
Nikifor byl "prostym" czlowiekiem a zmienil swiat. Rysiek Riedel nie potrafil nawet dobrze pisac a nie nazwalabym go idiota. Seann Connery, Al Pacino i wielu innych nie ukonczylo nawet szkoly sredniej. Czy Ci ludzie sa prosci?

Gość gość
Zwykli ludzie nie przechodzą do historii, nikt się nie dowie o ich istnieniu, chyba, że napiszą pamiętniki, a ktoś zechce to wydać. Gdyby nie znaleziona w rodzinnej bibliotece książka nawet bym nie wiedziała o losach polskich lekarzy, którzy ratowali ludzi dawno temu na prowincji, podczas wojny i zaraz po. Napisali pamiętniki, jest tego kilka wydań, nawet dość ciekawe, ale nie dla każdego

Gość gość
prostota Ryśka z Dżemu i Nikifora ma inne oblicze niż jakiegoś chamskiego prostaka, po którym zostaną rzygi na chodniku. Oni tworzyli i przetrwało, ludzie o nich pamiętają. A co kogo obchodzi jakiś menel

Gość gość
Autorka nie byla laskawa sprecyzowac czy chodzilo jej o "menela" :-) nawet taki bezdobny menel nie mogl znalezc sie na swoim obecnym miejscu przypadkiem. Menel moze szkicowac,moze pisac wiersze.

Gość gość
"I wiem,ze rzuci sie na mnie zgraja obroncow idiotow" - chyba wlasnie na to liczysz ,"mizantropko"

Gość gość
Moze nie nalezy wrzucac wszystkich ludzi do jednego worka? Jesli ktos w zyciu troche przezyje to uczy sie tolerancji i pokory, nie ocenia ludzi jedynie na podstawie tego "co mu sie zdaje". Dopiero zakladanie tematow tego typu jest przejawem prostoty mysli. Mam nadzieje,ze to tylko glupia prowokacja w stylu tej pisanej o ludziach ze wsi :-)

Gość gość
Autorka to taki typ człowieka inteligentnego teoretycznie. Niby tam sypnie od czasu do czasu jakoś wiedzą czy ciekawostka ale w jaki sposób ma to popchac świat do przodu to nie wiem. Wydaje mi sie ze to osoba której się nie powiodło w życiu i rekompensuje to sobie w taki sposób. Znacie takie przypadki zapewne. Jak ktoś jest biedny to twierdzi że nie da się zrobić korponiewolnikiem lub ze nie interesuje go pogon za tak przyziemnymi rzeczami jak poeniadze. Ktoś kto nie umie zrobić nic pożytecznego chwali się tym że zna definicje najtrudniejszych słów mimo ze nigdy nie wykorzysta tej wiedzy w życiu. Itp itd. Ps. To ze ładnie operujesz słowem nie znaczy że masz rację.

Gość gość
gość z 8:11 to przykład psychologa amatora forumowego. Najlepiej oceniać ludzi na podstawie jakichś głupich postów, czasem napisanych pod wpływem chwilowych emocji. W pół godziny później już by tego nie napisali.Nie zgadzam się z nadgorliwymi, którzy oceniają kogoś w ten sposób☺

Gość gość
ludzie są różni, a ja dobieram sobie towarzystwo jakie mi pasuje. Lubię podróże, ale to nie znaczy, że mam pogardzać ludźmi, których wiedza wyłącznie z internetu pochodzi. Nie każego to samo interesuje i nie każdy może sobie pozwolić na wycieczki z porządnym biurem podróży, albo bilety na koncerty za 300 zł i nie wszystkich stać na mieszkanie we własnym domu. To jest niepoważne uważać, że kto mieszka w bloku to patologia i totalna bieda z nędzą, a kto ze wsi jest prosty i głupi

"Niby tam sypnie od czasu do czasu jakoś wiedzą czy ciekawostka ale w jaki sposób ma to popchac świat do przodu to nie wiem. " No prosze, tak skrajnie upośledzona umysłowo osoba, a i tak potrafi pisać.. Tępa krowo, skoro kompletnie nie zrozumiałaś tematu, to chociaz post z 00:23 wypadałoby przeczytać ze zrozumieniem? Jak kur/va j****e osły...

Gość gość
Samaś krowa internetowa, upasiona na statystykach, wikipedii, teledyskach z YT i szpiegowania ludzi z fikcyjnego konta na FB, muuuuu :-)

Ale idź przygotowywać się na egzamin gimnazjalny, zamiast stosować takie docinki wobec dorosłych. :) Tyle razy powtarzałam, że pragne merytorycznej dyskusji(ale tolerancji dla debili nie mam), a nadal jakiś gimbusek myśli że może się ze mną wyzywać, jak z swoimi kolegami w gimbazie. I pewnie czeka na jakąs moją riposte :)

Gość gość
Cześć postów nie na temat, ale najgłupsze autorki. Jakaś patologia, kompleksy, najbardziej boli blokowisko i brak planów wakacyjnych, w grupie rówieśników pewnie mieli ją za nic to się mści na każdym. Każdego się czepia, a swoje wady ma w tyłku. Sama prosta, wszystko uogólnia, po cholerę odpisywać wrednej krowie

"Nikifor byl "prostym" czlowiekiem a zmienil swiat. Rysiek Riedel nie potrafil nawet dobrze pisac a nie nazwalabym go idiota. Seann Connery, Al Pacino i wielu innych nie ukonczylo nawet szkoly sredniej. Czy Ci ludzie sa prosci?" Nie, nie są prości. Skąd w ogóle pomysł, że ktoś taki jak Riedel, noszący w siermiężnych czasach PRL długie włosy i prowadzący hipisowski styl życia może być prosty? Przecież to był ekscentryk pierwszej klasy.

Gość gość
chcesz, żeby ktoś z tobą gadał to postaraj się go zrozumieć, to nawet każdy w gimnazjum wie, a ty jak widać nie. Pewnie wszyscy cię olali i urządzasz sobie polowanie na debili na tym forum. Jakie to uczucie jak wyzwiesz kogoś, orgazm masz czy co? Kolega jeden z gimbazy wali pod chamskie posty swoje i jeszcze się tym chwali w szkole

Gość gość
taki zbok jeden z drugim, co z jedną ręka na klawiaturze, a z drugą w majtach też prosty nie jest. Ma bogate życie wewnętrzne

"Zwykli ludzie nie przechodzą do historii, nikt się nie dowie o ich istnieniu, chyba, że napiszą pamiętniki, a ktoś zechce to wydać. Gdyby nie znaleziona w rodzinnej bibliotece książka nawet bym nie wiedziała o losach polskich lekarzy, którzy ratowali ludzi dawno temu na prowincji, podczas wojny i zaraz po. Napisali pamiętniki, jest tego kilka wydań, nawet dość ciekawe, ale nie dla każdego" Nie, lekarze też nie są prości, zwłaszcza lekarze z dawnych czasów, kiedy mało kto mógł się poszczycić wykształceniem lekarskim. Prosty człowiek, to człowiek mało inteligentny, przeciętny i typowy, który prowadzi typowy żywot, nie jest ciekaw świata ani zdolny do wyjścia poza pewne schematy. Czyli taki, jak większośc ludzi. Panuje jakaś dziwna moda, na wmawianie sobie i wszystkim, że tacy ludzie są "mądrzy". Nie, nie są. Równie dobrze mogliby się nie urodzić, a w ich miejsce mogliby urodzić się inni prości ludzie, a świat byłby taki sam. "Widzialam kiedys jak taki "prosty" czlowiek oslanial wlasnym cialem maltretowanego psa." To dobrze, nie twierdze, że ludzie prosci nie mogą być dobrymi ludźmi, albo że należy nimi gardzić. Uważam jednak że ludzie nie powinni być traktowani tak egalitarnie jak teraz. Np. mieć prawo głosowania - mimo iż nie mają umysłowych kompetencji by decydować o sprawach państwa.

Gość gość
Pytanie. Czy wg Ciebie seryjny morderca który zabija w imię wyższych celow to prosty człowiek czy wybitny. Np. Brevik

Gość gość
No, u nas największe ofiary losu w szkole to cały czas przy kompie. A prości to oni nie są na pewno, bo takie dziwne rzeczy wymyślają i film ''Sala samobójców" uznali za kultowy. Na szczęście czy nieszczęście rodziców nikt sobie nic jeszcze nie zrobił :-)

18:42 weź skończ już przynudzać tym bezsensownym bełkotem, nawet nie wiesz, jak żenujący i nic nie wnoszący jesteś, mimo iż pewnie uważasz się za szalenie błyskotliwą i zabawną osobe.

18:49 Breivik nie jest ani wybitny, ani prosty. Trudno nazwać wybitnym masowego morderce. Jest na pewno inteligentny, biorąc pod pod uwage jego przemyślenia jakie zawarł w swoim manifeście. Jeszcze jakieś pytania? Skąd w ogóle wzięłaś/wziąłes tą dychotomie że ludzie dzielą tylko się na prostych i wybitnych? nadal nic nie rozumiesz? Po raz kolejny odsyłam do posta z 0:23. Przeczytaj 50 razy pod rząd a potem wróć.

Gość gość
Ale albo dyskutujesz albo nie czym sama pokazunesz jaka jesteś. Już tytuł Twojego ppsta jest głupi. Każdy się na czymś zna choćby zamaiataniu ulic.

Gość gość
Jak dla ciebie człowiekiem nieprzeciętnym jest dziewczyna z Rakowisk (wybitnie zdolna) czy Kajetan Poznański to ja wole żyć wśród zwykłych przeciętnych ludzi.