Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Jak mam pomoc mojemu chłopakowi w żałobie? Wydaje mi sie, że nasz związek sie rozpada, bo on zupełnie zmienił się pp śmierci ojca (dodam, ze matka nie żyje już od kilku lat). Nie chce rozmawiać, jest nerwowy, wybuchowy i ciągle rozdrazniony. Zmiana o 180 stopni. Co ronić? Bo nie da się długo pociągnąć z takim człowiekiem.

Gość gość
Umówić z psychologiem

Gość gość
Olać. Niech typ się ogarnie! W końcu to facet!

Gość gość
Nie da rady, próbowałam go namówić. Dodam jescze ze trochę przesadzasz alkoholem

Gość gość
Przesadza* . Co do gościa powyżej - tez mi się wydaje, że trochę niedojrzałe do tego podchodzi, każdy kiefys umrze i trzeba to zaakceptowac.

Gość gość
A zmarl Ci kiedyś ktoś bliski, ze takie głupoty piszesz?

Gość gość
21:16, gdyby umarł ktoś z Twojej rodziny, to odnosiłbyś się do najbliższej osoby jak do psa? No chyba że jego dziewczyna to nie jest jego najbliższa osoba...

Gość gość
21.34 - nie, ale wiem, że przy takich skrajnych i bolesnych emocjach ludzie sid różne zachowują i trzeba to zrozumieć i uszanować. Dziewczyna wymaga natychmiastowego 'ogarnięcia' się a chlopaka spotkała tragedia, tymbardziej gorsza, zd jak sama autorka wspomniała, matka zmarła juz wczesniej, wiec koleś został sam.