Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta 31

e stylowi pl oszuści

Polecane posty

Gość gość
wygląda na to że również zostałam oszukana przez firmę e-markowi.pl.... firma napisała mi że buty zaginęły i proponują inne z rabatem, zwrot kosztów itp. Zapytałam o inne buty i już nie uzyskałam odp. Napisałam w takim razie o zwrot pieniędzy też cisza. Co zrobiliście w takiej sytuacji?? mój e-mail: alichowicz@gmail.com

Gość zuber
W dniu 8 listopada 2016 wysłałam zamówienie. Buty otrzymałam 19 grudnia zgodnie z regulaminem sklepu 30 dni roboczych. Buty dostarczono pocztą przez listonosza takie jak zamawiałam. Buty są oryginalne z wszelkimi certyfikatami.

Gość gość
Ja zgłosiłem sprawę na policję ok 3 tygodni temu i czekam na rozwój wydarzeń. Jeśli nadadzą numer sprawie, być może powiadomię na forum. Może ktoś się wtedy dołączy

Gość gość
czy ktos mial do czynienia ze sklepem sneakerstore.com.pl? dzis zamowilam buty i zaczynam bardzo zalowac bo smiedzi mi tu oszustwem..

Gość Grzesiek2017
e-stylowi czy e-markowi - wszystko to ściema. Uwaga ! Nie zamawiajcie!

Gość gość
Witam Dziś dostałam buty śmierdzące ,tanie, chińskie podróbki .Czekałam miesiąc na coś takiego .Czy ktoś był na Policji i zgłosił oszustwo ,czytałam opinie wielu oszukanych ludzi ale czy ktoś zrobił coś w tym kierunku .Proszę o odpowiedź ,bo nie wiem czy jest jakaś szansa odzyskania pieniędzy .

Gość gość
Witam Napisałam do nich maila ,że jeśli nie oddadzą mi pieniędzy to zgłoszę do Nike Polska, że sprzedają podrobiony towar Otrzymałam formularz zwrotu i adres ,na który mam wysłałam buty ;sklep E-markowi ul.Lipska 57/36 30-721 Kraków może się komuś przyda .Na razie czekam na pieniądze .

Gość Beti_s
do gość 2017.04.03 ...i co otrzymałaś zwrot pieniędzy?

Gość gość
Witam. Dziś dostałem długo oczekiwane, bo ponad miesiąc adidasy i jak nic są to śmierdzące podróby przysłane prosto z Chin. Strona tych oszustów juz nie działa z dwa tygodnie. Czy był już ktoś z tą sprawą na policji ?

Gość Lotillla
Zamówiłam buty z e-stylowi(teraz już e-markowi) Czekałam na przesyłkę około 3 tygodni. I wreszcie buty przyszły, tylko inny wzór który zamawiałam. Obuwie było słabo wykonane. Nie mam pojęcia czy buty to podróbka. W każdym bądź razie nie polecam kupować butów na tej stronie.

Gość gość
Buty to na pewno podróbka, przeicez na tamtej stronie pojawiają się modele, których firmy nigdy nie wyprodukowały lub wyprodukowały w limitowanej ilości. Superstary ze świecącą podeszwą :D :D :D

Gość Sklep

Mijają lata A oni zmieniają nazwę na getthesneakers i dalej sprzedają adres w warszawie al.jerozolimskie 154/2 a tu niby adres do korespondencji shop@getthelabel.com.pl