Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dobry charakter, interesuje sie historia II wojny swiatowej, wspomagam hospi

Polecane posty

Gość gość

-cja. Dlaczego nie mam kobiety?

Gość gość
Opowiedz na 4 proste pytania: 1) czy masz prawo jazdy i samochód, by móc podwieźć swoją dziewczynę i wyjechać z nią na imprezę/koncert/wycieczkę ? x 2) czy sam zarabiasz na siebie ? I nie tłumacz, że dopiero studiujesz, bo prawdziwy mężczyzna, nawet w czasie studiów stara się być maksymalnie niezależny finansowo. x 3) czy oprócz II w.św. interesujesz się czymkolwiek innym, bo ten temat do kobiecych raczej nie należy. x 4) w jaki sposób wspomagasz te hospicja ? Pracujesz tam, jako wolontariusz, czy jak rasowy d**ek, klikasz tylko w coś na kompie? x Ps. W temacie II w.św. : jaki największy sukces, odniósł włoski dywizjon, miniaturowych okrętów podwodnych?

Gość gość
Dlaczego nie kobiecy? Też się tym interesuję.

Gość gość
Widzę, że autor tematu, nadal szuka informacji, o włoskim wojsku :P.

Gość gość
Okazało się, że autor zna się na II w.św. równie dobrze, jak na podrywaniu dziewczyn :P.

Gość gość
ja znam się na 3 wojnie światowej i wszystkie blondynki są moje !!!!

Gość gość
Ja jestem za autorem. Nie czytaj tego co oni piszą.

Gość gość
Jesteś za tym, że facet nie ma pojęcia, o czymś, co stanowi jego JEDYNE hobby ? Wyobrażasz sobie, jak ograniczony musi być, w innych tematach ?

Gość gość
Jest spoko autor

Gość gość
Ale Ty jesteś mądra:P II wojna światowa to temat rzeka i nie każdego interesuje to jaki największy sukces, odniósł włoski dywizjon, miniaturowych okrętów podwodnych;) Ale rozumiem, że Ty wiesz WSZYSTKO na temat, który Cię interesuje.

Gość gość
To jeden z tematów, które mnie interesują :). Zadałem to pytanie, bo odpowiedzi wprost szybko w Wikipedii nie znajdzie :D. Z drugiej strony, jest to taka ciekawostka, że kto raz ją usłyszał, ten już jej nie zapomni i dość często przewija się, w opisach walk o Morze Śródziemne. Nikt nie jest chodzącą encyklopedią, ale jeżeli rzeczywiście interesuje się czymś, to wie, gdzie informacje w danym temacie, może znaleźć.

Gość gość
Nadal ciekawi mnie: w jaki sposób te hospicja wspiera.

Gość gość
dajcie spokój miniaturowym okrętom podwodnym i wyciągnijcie większe działa xxx

Gość gość
Dobra, to będzie prościej :P. Czym zmasakrowaliśmy Niemców w bitwie pod Mokrą :) ? To wiedzą już nawet mądrzejsi pasjonaci z podstawówki :D.

Gość gość
pod Mokrą było grubo i mokro krew się lała.

Gość gość
a mokro było że masakra.

Gość gość
Akurat wrzesień 1939 był nienaturalnie suchy :(. W innym wypadku, te tandetne niemieckie tankietki, utonęłyby w błocie :D.

Gość gość
Jeżeli autor tematu, szanuje dziewczyny, tak samo, jak osoby, które na jego temat odpowiedziały, to jest zupełnie zrozumiałe, dlaczego wszystkie mają go głęboko w d_pie. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :).

Gość gość
13:11 Prawda:)

Słuchajcie, mnie interesuje jak technicznie wygląda znalezienie dziewczyny. Jadę sobie tramwajem to nawet żadna się nie spojrzy. Jestem osobą anonimową w tym tramwaju. Powinienem mieć dany jakiś kredyt zaufania. Ale żeby nawet kontaktu wzrokowego nie było, to mi się wydaje dziwne. Nigdy nie dojdzie nawet do zapoznania z żadną dziewczyną jak taki trend się będzie utrzymywał.

Gość gość
Jadę sobie tramwajem to nawet żadna się nie spojrzy. Jestem osobą anonimową w tym tramwaju. x bo ludzie się nie poznają w tramwaju a raczej na studiach, na kursach, w pracy - przynajmniej w większości przypadków kobieta umawia się z facetem, z którym miała gdzieś już wcześniej jakiś kontakt a nie z nieznajomym z ulicy.

Gość gość
W tramwaju, pociągu, autobusie również można kogoś poznać. Należy tylko nie naciskać na dalszy rozwój znajomości, bo wyjdzie się na desperata. A jak dziewczynie było miło pogadać, to następnym razem sama przysiądzie się :).

No ale to niesprawiedliwe że tylko w tych wypunktowanych miejscach można poznać. Bo niektórzy tam nie uczęszczają. A ja bym tam chętnie się umówił z dziewczyną poznaną na ulicy.

Gość gość
Cóż, ja nie interesuje sie podrywami na ulicy. Obecnie dlatego, że nie interesuje mnie szukanie nowych znajomości. Kiedyś, w liceum, z prostej przyczyny - jeśli podrywa na ulicy to znaczy, że kobiety, które go znają osobiście nie są nim zainteresowane. Większość normalnych zsocjalizowanych ludzi szuka randki wokół siebie. Równie dobrzr może być złodziejem albo mordercą.

Gość gość
Spoko, ale ja ci podaję przykład co może myśleć taka kobieta, bo większość moich koleżanek ma podobne odczucia. Rozmawialysmy o tym ostatnio, bo mój przyjaciel usiłuje podrywać kobiety w komunikacji miejskiej i bardzo mnie to zniesmsczylo. To rzadko sie udaje. Powiedział, że kilka razy udalo mu się umówić z tak poznanymi. Niestety okazywalo się, że to dziewczynki z liceum, tylko dorosle wygladajace. Imponowal im student ostatniego roku 'ciekawego' kierunku, jego ciekawy styl ubioru.

Tylko mnie się nie udało nigdy umówić. Bo one zasadniczo rzadko wychodzą z domu a jak już to w kordonie koleżanek. I tak jak mówiłem wcześniej - nie łapią kontaktu wzrokowego. Uważam to za wielki skandal. Bo dlaczego ja nie mogę mieć dziewczyny. Wszyscy już mają panny albo mieli w przeszłości nawet młodsi tylko oczywiście nie ja.

Gość gość
uważasz, że dziewczyna ci się należy? na roszczeniowej, pokrzywdzonej postawie daleko nie zajedziesz. skończysz jak ten świr od bad boyów. zmień nastawienie, bo się zagryziesz. mam tyle samo lat co ty i nigdy nie miałam faceta, aż do obecnego, którego poznałam rok temu. zgrzytam zębami i głoszę, że to skandal? nie. dlaczego bym miała tak uważać? gdzie ktoś mi obiecał, że będę w związku? nigdzie. to kwestia szczęścia, rozumu i nastawienia. po co ci dziewczyna? odpowiedz sobie na to pytanie i zastanów się czy szukasz w dobrym miejscu.