Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest "Zawsze szczery"

Polecane posty

Gość gość
o,to zupełnie jak ja go odbierasz..przegina ostro. Jeszcze ktoś wrażliwy weźmie sobie do serca te słowa " idź sie zabij skoro jesteś nikim" czy coś innego równie miłego i naprawde sie zabije..takie coś powinno być karane :O

Gość gość
ktoś pisze bo potrzebuje wsparcia,pocieszenia,zrozumienia albo rady a zamiast tego dostaje uroczą odpowiedź zawsze szczerego :O która w niczym nie pomoże a może tylko dobić.

Gość gość
gość dziś - dokładnie tak jest! Facet musi być nieźle sfrustrowany i "dokopuje " wszystkim.

Gość gość
Nie dokopuje tylko pisze w dobitny i logiczny sposób najprostsze prawdy.

Czy to ważne kto jest kim- tutaj akurat ? Przecież na tym forum i tak dominują goście- bezosobowa masa, która chce poczuć się wyjątkowa, bo przecież jeżeli coś jest adresowane do gościa to i dla wszystkich-każdego z tej masy . Każdy może się pod to podczepić. To jest jakieś chore kuriozum. Gdyby żył Gustave Le Bon, miałby ciekawe zapewne spostrzeżenia w tek kwestii. "Kto umie działać na wyobraźnie tłumów – umie nimi rządzić. " Zawsze szczery- gratuluję! Pobudzenia wyobraźni gości, jak również wywołania emocji wśród masy ;-)

Gość gość
Małym c***jkiem z drewnianej cholupki.

Gość gość
Lenina dziś ...e Bon, miałby ciekawe zapewne spostrzeżenia w tek kwestii. "Kto umie działać na wyobraźnie tłumów – umie nimi rządzić. " Zawsze szczery- gratuluję! Pobudzenia wyobraźni gości, jak również wywołania emocji wśród masy oczko.gif x wielkie mi tłumy, ze 3 osoby zawsze szczery może być naprawdę dumny :-P

Gość gość
ludzie cyniczni, to ludzie zranieni..... też bym chciała widzieć ,kim jest zawsze szczery.... to pewnie Przemo w innym wcieleniu :)

Gość gość
Prawda że rady w stylu idź się powieś podpadają pod paragraf i czego tu gratulować?

Gość gość
taa pisanie komus idz sie powies i wyzywanie to faktycznie proste i logiczne prawdy :D a ja pisze jako gość bo niestety mam powody...kiedyś miałam stały nick i brat mnie podczytywał,wiedział że tu pisze i wiedział że to ja i szczerze z wielu względów mi to nie odpowiadało wole więc teraz być anonimowa. Każdy ma swoje powody do tego,nie jestem jedną z tych którzy mająstały nick a innych z forum obgadują jako goście..aktualnie nie mam żadnego stałego nicka i zawsze pisze jako gość,ma to też oczywiście swoje wady ale trudno.