Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jakby była możliwość zpłodzenia dziecka z kobietą to wybrałabyś meżczyznę

Polecane posty

Gość gość
Kobiety przyczepiaja sobie penisy żeby być zdominowane? Może więcej już dziś nie pij.

Gość gość
A jakie charaktery lubią lesbijki u kobiet "męskie" czy "kobiece"?

Gość gość
"tak zwłaszcza lubię kobiety silne z owłosiona umięśnioną klatą , podnoszące sztangi, i przenoszące różne inne ciężary w życiu codziennym jak również i mnie" no nie popadajmy w skrajność. co jeśli to byłaby piękna, charyzmatyczna i sprytna kobieta która potrafi wyzyskiwać innych i tak się objawia jej siła?

Gość gość
nie jestem less, jestem bi. pociagaja mnie ladne/srednie z wygladu, budzace sympatie, okazujace mi zainteresowanie, dobre kobiety. z charakteru bardziej kobiece niz meskie. mam stycznosc z super ekstra przebojowymi charyzmatycznymi korpo kobietami, pomimo ze ladne, to jakos nie wzbudzaja mojego pozadania. dobre jako kumpele. ale to ja.

Gość gość
A czy gdyby męzczyzna był kobiecy to byłaby w stanie lezbijka uprawaiać i nim seks? Nikt nic nie odpowiada czyli tamata kobieta nie jest lesbijką tylko kłamała.Poprostu nigdy nie miała odpowiedniego partnera. Kobiety hetero wolą mężczyzn i chodzi tu o charakter pomimo tego co ma się pomiędzy nagami pytanie tylko czy kobieta wybrałaby bycie z kobietą gdy nie znalazała żadnego który by miał odpowiedni charakter.Bo taka jest zniechęcona do nich.

Gość gość
A czy ożeniłabyś się z kobietą bi czy to tylko taka odskocznia?

Gość gość
nie wytrzymałabym z babą nawet tygodnia,trajkoty plotkarskie i płytkie,tylko facet

Gość gość
dziś no to też o to samo mi chodzi. kiedy juz zniechecenie siega sufitu kobieta moze zaczac się interesować innymi kobietami i wiele jest takich przypadków. jestem przeciwnikiem malzenstwa, dlatego szansa byłaby ale na normalny zwiazek. tylko ze u niej poszukiwałabym stabilizacji, bezpieczenstwa i ciepla, a prawdopodobnie zdradzalabym ja z jakims fajfusem żeby poczuc wypelnienie w cip.ce. niestety nie jest to idealne rozwiazanie. dla mnie optymalnie byłoby chyba być z kobietą z k****sem, tu wszystkie moje potrzeby zostałyby spełnione

Gość gość
A k****a mogła by przecież sobie doczepic . Są teraz takie

Gość gość
ale mam taki problem ze seksualnie bardziej jednak mezczyzni mnie pociagaja, a psychicznie-charakterem kobiety. doczepiany nie zastapi cieplego k****sa

Gość gość
Więc jesteś homoromantyczna a nie sexualna, mam podobnie jak ty.

Gość gość
Co wy tak walicie brzydkim słownictwem?A jakbyście kupowały w sklepie to jakiego słowa byście użyły?Bo chyba nie wypada tak mówić w sklepie?Poproszę sztucznego....

Gość gość
Haha w internecie można kupić

Gość gość
Ku/tas brzmi ładnie :)

Gość gość
prą/cie jest ok

Gość gość
Mi się nie podoba,z ładnością daleko tej nazwie.A dla was taka nazwa jest seksowna nawet w mijscach publicznych.Np.Mówicie jedna do drugiej kupiłam sobie sztucznego ....i jesem zadowolona.Powiedziały byście tak idąc z dzieckiem na wózku?

Gość gość
kut/as jest bardzo podniecajacym okresleniem. kryje w sobie obietnice czegos duzego, obszernego, wielkiego, doskonale wypelniajacego, idealnie rozpychajacego scianki pochwy, wciskajacego sie na sile, na granicy bolu i rozkoszy. penis/pracie/siurek/benek/wacek to juz nie brzmi tak BIG

Gość gość
A wy zamiast ci/pka wolicie ci/pa?Ci/pka to dla dziewczynki.Która dla Was bardziej seksowna?

Gość gość
22:27-a f*ut jest dla ciebie podniecającym określeniem?Z czym ci się kojarzy?

Gość gość
Ci/pka jest pochodnym od ku/tasa A penis od pochwy

Gość gość
F*ut mi się kojarzy z brakiem szacunku,z ośmieszeniem czegoś.

Gość gość
21:29-kobieta często lubi wyzyskiwać.Poza tym co to za siła wyzyskiwanie kogoś?

wybrałabym osobę którą kocham bez względu na to czy jest to chłopak czy dziewczyna, bo to akurat nie jest ważne

Gość gość
Ooo stary temat, kiedyś tu pisałam pierwszych kilka postów o tym że potrzebuje silnego mężczyzny, a nie silnej kobiety, hahahaha naskoczyły na mnie jak dzikie nie wiadomo dlaczego:) Potem niby wyszło że są bi co by tłumaczyło ich upodobania:) Ja jestem hetero więc mnie to nie dotyczy, choćbym nie mogła do śmierci znaleźć odpowiedniego mężczyzny nie mogłabym być z kobietą. Po prostu to wbrew mojej naturze i z tym nie wygram nawet jakbym chciała:) Na szczęście jestem w szczęśliwym związku z silnym, dobrym mężczyzną który mi imponuje i miło zaskakuje i o to chodzi:)