Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spedzam z dziecmi bardzo malo czasu

Polecane posty

Gość gość

a bawic sie z nimi po prostu nie znosze. Czy ktos ma podobnie ? Wole zajac sie doroslymi sprawami i rozmowami, niz angazowac sie w zabawy z dziecmi. Denerwuje mnie ta moda na sprowadzanie sie do roli kolezanki/kolegi.

Gość gość
Cześć! Obecnie szukamy do programu telewizyjnego osób z podobną sytuacją do twojej.... może będziesz zainteresowana? Napisz do mnie na wer.stanuch@gmail.com to opowiem Ci o szczegółach. Pozdrawiam

Gość Milena299
Warto kupić dla dzieci zabawki, które zajmą ich czas jak i połączą zabawę z nauką :) Szukaj czegoś w tym stylu http://tylkoklocki.pl/p/1525/3212/drewniane-klocki-puzzle-literki-i-cyferki-koparka-klocki-drewniane.html ja tam zamawiam dla moich dzieci niedrogo takie zabawki i potrafię same się wciągnąć w zabawę a ja mam więcej czasu dla siebie :)

Gość gość
to sie nie baw a edukuj dziecko poprzez zabawe no sory ale pokazanie świata dziecku to juz twój obowiazek

Gość gość
po co sie pakowałąs w dzieci? w macierzyństwo? skoro to nie twoja bajka.

Niestety takie nadeszły czasy że rodzice są zabiegani, zapracowani i mają dla swoich pociech coraz mniej czasu. Mogę jedynie polecić stronę z zabawami edukacyjnymi www.eduzabawy.com Łatwo znaleźć coś dla każdego dziecka. Zawsze to lepsze niż włączenie TV i pozbycie się malucha na długie godziny. Ty możesz zająć się dorosłymi sprawami a dziecko siedzące obok może rozwiązywać łamigłówki, rebusy albo kolorować kolorowanki. www.eduzabawy.com

Gość gość
To jest norma. Dzieci coraz czesciej zostawiane sa same sobie. pracuje w przedszkolu i widze. przyprowadzane na 7, poza domem do 18-19. BO z przedszkola odbierane sa do sasiedniego budynku na zajecia dodatkowe przez upowaznione osoby. Rodzic zapłąci i ma spokój. I po co wam te dzieci. Biedne dzieci, któe wychowuja instytuacje. Weekendy to tez pewnie zmora bo nie ma co z nimi zrobic...trzeba sie zajac i przypilnowac 2 dni