Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to znaczy, że mu na mni ni zalezy?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu potykam sie z pewnym facetem. W piatek on chcial sie spotkac, ale ja nie mogłam wiec zaproponowałam poniedzialek albo czwartek. On powiedział,ze najchetniej by wybrał oba, ale chyba bedzie sie musiał zdecydować na jeden. Potem ja do niego wczoraj napisałam, pisaliśmy troche wieczorem, a on napisał ,że juz zaczyna instestywnie myslec kiedy sie spotkamy, ale nie podał konkretnego terminu, że "może spotkamy się szybciej niz myslę", ale nie ustosunkował sie ani do poniedzialku, ani czrwatku. NIe zależy mu na mnie?

Gość gość
nie

Gość gość
Ogólnie rozmowa była w miłym tonie, ale nie podał żadnych konkretów... Czasem on mi pisze o spotkaniu dzien wcześniej, tak nagle... I teraz pewnie w pon sie nie spotkamy , w ogole nie wiem czy w tym tyg bo on tak niejasno pisze... Czyli nie chce się już ze mną spotykac?

Gość gość
up

Gość gość
To raczej tobie na nim nie zależy!

Gość gość
10:27- dlaczego tak uważasz?

Gość gość
up

Gość gość
jesteś przyj****a i zamknij ryj

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!!po co do niego napisalas idiotko? czy ty nie masz zadnych hobby w zyciu? 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
naogladal sie filmikow na youtube o kontaktach z kobietami , o wzbudzaniu niepewnosci itd. i teraz prowadzi jakas niby gierke

Gość gość
up

Gość gość
Czy ty bierzesz w ogóle pod uwagę to, że on sam jeszcze nie jest pewien, czy będzie mógł w poniedziałek czy czwartek i odezwie się, jak będzie miał pewność? Czemu tak wiele z was to takie śmieszne księżniczki?