Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idzie burza

O co wam chodzi?

Polecane posty

Gość Idzie burza

Jakieś wyzwiska, geganie, sr /anie, spamowanie? Jaki ludzie mają problem? Czy ten /ta który /która wyzywa napisze mi o co chodzi? Rozumiem rozmowę, dyskusję i porywczosc, ale to? Siejecie nienawiść co wyzwala we mnie obrzydzenie. Założę się, że dla najbliższych w życiu prywatnym udajecie idealnych, więc dlaczego tutaj wylewacie tę żółć? mam wrażenie, ze to osoby odrzucone przez społeczność kafeteryjna pod gościem się mszcza. Za co? Za brak akceptacji? Przez depresję? Napisalam to, aby z siebie to wyrzucić, bo jesteście okropni. Oczywiście mnie wyśmiejecie, ale zastanówcie się nad sobą. Proszę. Ps; nie zarejestruje się na swój nick (flagowy) bo wstyd, ponieważ nie będę mieć życia i nie jestem żadną imperium, muszka czy ciotka. Bo tak właśnie macie w zwyczaju. Niestety.

Gość gość
Idź na Sopockie molo 🖐️

Gość gość
Imperium kiełbasa czy twój mąż wie o twojej działalności???:-D

Gość gość
Zaczyna się etap śledztwa kto napisał prawdę :D.

A mnie chodzi tylko o to, by zerżnąć jedną taką, na którą już wystarczająco długo czekam :-)

Gość gość
Ma mailu czy w życiu Andro? :)

Gość Idzie burza
Tak czułam. Rozmowa z wami nie ma sensu. Czy ktokolwiek chce z wami rozmawiać w świecie, w którym się obracacie? Z przymusu na pewno. Koniec. Rozumu życzę i empatii. Chyba że jesteście psychopatami.Oni nie wyrażają żadnych uczuć, nawet mimika twarzy nie współgra. Poobserwujcie się.

Etam na mailu... Chcę ją dotknąć, poczuć zapach i smak. Ścisnąć du-pę, podnieść, przycisnąć do ściany i w podnieceniu wypowiedzieć magiczne: "SSSSUKAAAA!" :-)

Gość gość
Kusza, jesteś do bólu teflonowa. Odpowiada Ci ten k*******-hejterski dołek, ok. Nie wszyscy jednak są tak zblazowani jak Ty i mają prawo to okazać. Nie jesteś szefową redakcji forum, jesteś tylko trollicą więc z łaski swojej nie ustawiaj nikogo.

Gość gość
Imperium idzie burza nie każdy traktuje to forum jak swój dom. Spamuje Widmo i każdy o tym wie. :-O

Gość Idzie burza
Nie Kusza, nie to co każdemu dajesz do zrozumienia. Bo według większości w tym Ciebie każdy narzeka lub oczekuje poklepania po plecach. Najzwyklej zadałam pytanie: "dlaczego?" Czy to jest az tak dziwne? Czy dla was jest normalnym szydzenie i wyzywanie? Chciałam tylko wiedzieć co jest zapalnikem tej nienawiści. Jaki jest powód.

Gość Idzie burza
Dajcie mi spokój z Imperium. Dawno się udzielałam na forum i tylko patrzę od czasu do czasu jak sami się zjadacie.

Gość gość
Jaki masz flagowy nick to ci powiemy, jaki jest tego powód :-P

Gość gość
Słodko Wina Zmartwychwstala ❤️

Gość gość
Klika zazdrosnych bab wyzywa.

Gość Idzie burza
Idzie burza albo będzie deszcz:P Nie ważne jaki miałam i tak już hasła nie pamiętam. Założę się, że i tak nie odpowiecie mi na zadane pytanie.

Gość gość
Co chcesz usłyszeć skoro oni sami nie wiedzą o co im chodzi.

Gość gość
Gdy odpowiedz jest inna w zaleznosci od nicku, to mozna sie spodziewac, ze jest nieprawdziwa.

Mi o ten tramwaj co nie chodzi. Ja to już zgłaszałem nawet w urzędzie wojewódzkim. I zawsze mnie zbywano tym samym, Unia da to będzie. Jak to da? To p jakiego cḥuja ja pracuję jak Unia daje. :O

Gość gość
Liczyłam na słowa jednej z osób nienawidzacych. Jej punkt widzenia, ale oni chyba nie potrafią rozmawiać.

Gość gość
Drugie dno kafe?

Gość gość
Tak, np. privy i relacje na nich. I zazdrość między innymi i rywalizacja.

Gość gość
Jedzie wklejka made by debil:O

Gość gość4imp
A ja to już chyba nie byłam tylko Duchem Świętym na Kafe. :D Z grubsza chodzi o to, że część ludzi jest popieprzona, a im bardziej moralna, tym gorszy syf sieje. Pamiętajmy, że często największą patologią są "o jacy my jesteśmy porządni ludzie Dulscy". Prywata na ero pewie też ma coś do rzeczy. ;)

Gość gość4imp
Damian może zmień już te teksty, bo czuję się jakbym czytała od miesięcy wczorajszą gazetę. :(

Gość gość
że kto co się stało ???

Gość gość4imp
Oooo, nie ma wklejek. Magia. :) ;)

Gość gość
16:29 tak każdy wie że jestem koke:D matu zażyj proszki na głowe i skończ podjudzać

Gość gość4imp
Chyba chodzi Androgen o ścisk du=py, że ktoś fajnie się bawi na forum. A broń Boże mieć podejrzenie, że ktoś może się super bawić poza forum. I to w parze. :( ;)