Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idzie burza

O co wam chodzi?

Polecane posty

Gość gość
Największy ścisk du=py ma Madzie rozumię 78 spr&potw

Imp, jeśli ci inni lubią mieć ścisk du=py o to, że inni się bawią, to co nam do tego? Jedni się bawią, inni mają ból du=py. Każdy ma co lubi :-)

Mam na to metodę. Mam w du=pie wszystkich, którzy mi chcą doj=ebać i trzymam się z dala od desperatów i frustratów :-)

Gość gość
Ciągle to samo czyli nic :O

Gość gość4imp
Nic, bo goście od wyzwisk są odważni tylko pod nickie gość, a wszystko i tak należy przyjmować analnie. ;)

Gość gość
Petrov pisze z nicku :classic_cool:

Gość gość4imp
Nick utworzony na potrzebę sytuacji, czyli męczenia nas wklejkami. Petrov ma pewnie inny nick. To się nie liczy. 😴

Gość gość
gość dziś petrof to duet kuszy i p*******j bó

Gość gość
zawisc i zazdrosc tylko to tutaj kieruje ludzmi :)

Gość gość
Hahaha Kusza ty na pewno nie jesteś naiwna, z miesiąc temu pomstowałas do administracji że jeśli nie zrobi porządków z gęsią to sobie z towarzystwem pójdziecie i reklamodawcy wkurzą się :-D fakt to nie było naiwne, to było głupie :-D

Gość Głośne beknięcie
💤

Gość gość
Wykładaj

Gość gość
Nie pytam głupiego, czemu jest głupi, jak autorka tylko, moderacji czemu lekceważy swoich klientów xxxxxx I to jest właśnie naiwność. Albo głupota.

Gość gość
Ona naprawdę jest głupia i nic nie rozumie. Niech ktoś jej wytłumaczy.

Gość gość
Ja żądam forum bez gości wzywających mnie

Gość gość
Dla mnie jako użytkownika to problem.

Gość gość
I żądam świeżych ogórków jak ty.

Gość gość
Boję się, że ta głupota jest zaraźliwa :-o 1. Moderacja wie co tu się dzieje, bo dostaje zgłoszenia spamu. 2. Gdyby stan forum negatywnie wpływał na zyski spółki, zareagowaliby. 3. Pomimo, że wiedzą o spamie ze zgłoszeń, nie czytają forum tak jak Kuszeńka, więc cokolwiek mądrego tu napiszesz, np. "groźby" o odejściu Kuszeńki i innych z forum, oni tego nie przeczytają. A nawet gdyby jakiś robol-informatyk przypadkiem to przeczytał, to decydenci mają go w d***e. To jest zwykły korpo-moloch, w którym głosem Boga nie jest głos ludu, tylko głos dyrektora finansowego. Jasne?

Gość gość
gadanie o tym, że wisi to takie samooszukiwanie, to jakby świeżych i jędrnych ogórków szukac w skrzynce pełnej robaków i plwocin przy wtórze osiedlowych patoli :P No niby po ogórki się przyszło, ale jakoś tak niedobrze się robi :O

Gość gość
Nie wiem, czy się zmienia, bo jestem tu tylko gościem. Jeśli tak, to bardzo dobrze. Oczywiście masz prawo wyrażać swoje opinie i apele, ale skoro zarzucasz komuś naiwność z powodu jego zdziwienia zachowaniem użytkowników, to podobnie naiwnością jest twoje zdziwnienie zachowaniem decydentów o2. I na jedno, i na drugie nie masz wpływu, i jedno i drugie nie dziwi.

Gość gość
To nie są moje moralne rozterki dotyczące delikatnego wnętrza które cierpi jak czyta o swoim brzydkim nosie. Serio nie widzisz różnicy? W rzeczy samej, Kuszo, obie Twoje wypowiedzi, o poważnych problemach technicznych, czy też o nosku, trafiają w jedno miejsce. W próżnię. Naiwnością jest uważać inaczej i liczyć na to, że wypowiedź poważna będzie potraktowana poważnie. Ale, jak sama byłaś łaskawa zauważyć, masz prawo wyrazić własną opinię. Podobnie jak moja i wszystkie inne opinie, jest g****o warta dla kogokolwiek poza autorami tychże opinii. Nawiasem mówiąc, jeśliby pokusić się o porządki na forume, to razem z gęsią i hejkerami na śmietnik trzeba by wyiebać i smofa, bo wnosi na forum jedynie gnój w smród. Ale takie porządki pewnie mniej by Ci się podobały, prawda?

Gość Idzie burza
PODZIEL SIĘ Często wypowiadam się na popularnym forum internetowym. Od jakiegoś Znieważenie kogoś na forum internetowym, a więc za pomocąjednego ze środków masowego komunikowania się,stanowi kwalifikowany typ przestępstwa zniewagi, o którym mowa w art. 216 § 2 Kodeksu karnego. Jest ono zagrożone karą grzywny (co do zasady od 10 do 540 stawek dziennych), ograniczenia wolności (od 1 do 12 miesięcy) lub pozbawienia wolności do roku. Przestępstwo to ścigane jest z oskarżenia prywatnego, co oznacza że pokrzywdzony musi sam złożyć prywatny akt oskarżenia w sądzie albo skargę (ustną lub pisemną) na Policji. Zgodnie z art. 487 Kodeksu postępowania karnego, akt oskarżenia może ograniczyć się do oznaczenia osoby oskarżonego, zarzucanego mu czynu oraz wskazania dowodów, na których opiera się oskarżenie Cccc Czyli jednak wyzwiska musiały paść. Nie wytrzymalibyscie bez tego? Przeczytałam ciekawy artykuł o nienawiści w sieci i o tym, ilu osobom wyrzadzona została krzywda poprzez obrazę i wyzwiska właśnie. Powyżej macie przytoczone co grozi za obrazę choćby anonimową.

Gość gość
Pokaż to Petrovi idiotko co robi z Nowym i resztą i skończ płakać 🖐️.

Gość gość
Idziecie na policję. Składać zeznania. Ustaleniem Ip zajmuje się prokuratura. Wniesienie sprawy z powództwa prywatnego kosztuje około 350 zł. Osoba zostaje namierzona (choćby się zabezpieczala różnymi zmiennymi Ip) A później to już sami wiecie.

Gość Idzie burza
Ja tutaj nie siedzę tyle czasu, jak inni, aby mnie to ruszyło. Zapytałam tylko skąd w was tyle agresji i nienawiści do innych. Do rodzinki i przyjaciol tez tak sie odzywacie? Nic innego jak "patologia" takie slowo mi cisnie sie na usta. Miłego dnia.

Gość gość
No...tylko że jest jeden detal. Znieważenie "nicka" na forum to nie jest znieważenie kogoś i jest bezkarne. Żeby złamać prawo trzeba znieważyć albo kogoś konkretnego znanego z imienia i nazwiska, albo grupę ludzi np wyznaniową albo mniejszości. Za wyzwanie kogokolwiek anonimowego na forum nic mi nie grozi.

Gość gość
Doprawdy? Abyście się nie zdziwili.

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pani w takim związku lub zna Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia na adres wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Gościu z 14.37, jesteś tępym ludzkim wypierdkiem, śmieciem bez mózku gwałcącym małe dzieci, złodziejem i zasrańcem. Czekam na pozew :D