Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  gość

Zaszła któraś z Was w ciążę z duphastonem?

Polecane posty

Gość gość  gość

Wiem , wiem, ze to nie lek na płodność. Ale wiem też ze ułatwia start dzidzi :-) czy któreś pomógł ? Od tego miesiąca mam brać duphaston na regulacje miesiączki. Zastanawiam się co w sytuacji gdy będę w ciąży? Lekarz nic nie wspominał, tylko jasno wyraził 25 dzień cyklu -odstawiamy lek. Kochane mamy jak było u Was?!

Gość gość
ja zaszłam 2 razy, od momentu owulacji zaczynałam brać do 25 dc potem robiłam test lub bete, jak wychodziły negatywnie odstawiałam jak wyszło pozytywnie brałam dalej wiekszą dawkę. Tyle że ja owulacje miałam zawsze 13/14 dc

Gość gość
Ja zaszłam z mężem :)

Gość gość
Duphaston nie szkodzi dzieciom? Macie zdrowe pociechy?

Gość gość
"ulatwia start dzidzi"-uff,co za określenia! I to z tytulu-ło matko,z mężczyzną zachodzi sie w ciążę!

Gość gość
Nie szkodzi, a pomaga jedynie gdy kobieta ma problem z progesteronem, to żaden cudowny "lek na zajście". Po tych 10 dniach brania powinnaś zrobić test i jak radzi koleżanka wyżej: jak ciąża bierzesz dalej a brak ciąży odstawiasz i do ok 10 dni masz okres

Gość gość
Nie ale zaszlam z dupkiem. Nie polecam.

Gość gość
Też biorę od tego cyklu,teraz mam 22 dc a strasznie bolą mnie jajniki,czy wyvtez tak macie jakbyście miały zwraz dostać.