Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny okres

Polecane posty

Gość gość

Witam dziś powinnam dostać okres .. Ale zamiast tego leci mi brazowawa galaretkowta wydzielina. . Co to może być ? Czy to okres ?

Kiedy ostatnio współżyłaś? Zabezpieczasz sie? Bierzesz tabletki?

Gość gość
Tak zabezpieczamy się ... jestem pół roku po ciąży...cc

czasem okres tak się własnie zaczyna, ja też tak miałam czasem na początku krwawienia, że pojawiała się brązowa wydzielina, a pozniej dopiero normalna krew :) czekaj spokojnie

Gość gość
czasami okres sie tak zaczyna a czasami jest zamiast okresu. Ja miałam ten drugi przypadek. Po ciąży kobiety chcą np schudnąć, zmieniają dietę albo zwyczajnie hormony sie jeszcze regulują, moga wchodzić w to też niedobory w organizmie i wtedy ciałko żółte niedomaga i efektem jest brązowe plamienie. Zastanów sie na początku nad dieta czy nie jest zbyt drastyczna, nieregularna, albo ogólnie zaniedbana jesli chodzi o witaminy i składniki odżywcze, bo tu jest pierwsza przyczyna. Pomaga na to magnez +b6 ale z dieta tez trzeba zrobic porządek. Może tez byc powodem prolaktyna. jesli karmisz piersią to najpewniej, jeśli nie to też może być prawdopodobnie.

Gość gość
Dzikuj***ardzo za odpowiedzi .. poczekam jeszcze.. Ale i tak mam zamaiar się w najbliższym czasie zgłosić do gina. .. Z czy to normalne że tak ten ból mi oddzialowywuje w okolice kręgosłupa ?