Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się, że chłopak mnie odrzuci

Polecane posty

Gość gość

Po tym jak pierwszy raz się przed nim rozbiorę. Bardziej chodzi mi o górę. Jak pokażę mu swój biust to się skrzywi :o bo mam dziwne brodawki, do tego wklęsłe :o wychodzą dopiero pod wpływem zimna czy dotyku. Boje się mu je pokazać, a wiem, że niedługo to nastąpi. Z drugiej strony nie chce robić "tego" w koszulce... A wy jakbyście zareagowali w takiej sytuacji? Dodam, że mam rozmiar B

Gość gość
nie zwroci uwagi na taki szczegol. Zakochany facet az tak szczegolowo nie bedzie cie ocenia i napewno brodawki nie beda powodem odrzucenia, no chyba ze ma fetysz brodawek

Gość gość
to se przypomni jak ssał mamuśke

Gość gość
Jak Cie odrzuci to bedzie znaczylo, ze masz fuksa, ze mu duupy nie zdazylas dac.

Gość gość
Może ktoś normalny, kto ma jakieś doświadczenie się wypowie..?

Gość gość
facet to nie kobieta nie ocenia innych centymetr po centymetrze, jak zapytasz jakiegoś faceta jak wygląda jego kobieta i poprosisz o szczegółowy opis, to wątpię aby któryś potrafił odpowiedzieć na te pytania :) Dla facetów liczy się ogólna sylwetka.

Gość gość
Doradzi ktoś coś?

Gość gość
Tak k***a jepnij sie w pusty gimuski leb:o

Gość amico
Spraw, żeby najpierw popieścił Twój biuścik przez bluzeczkę, to i Ci cycuszki ładnie staną i wtedy po kłopocie. Podnieć go nim zdejmiesz bluzkę i stanik, to na pewno nie ucieknie.

Gość -> Witam Co z tego, że TAKIE są? Oprócz wyglądu liczy się też charakter człowieka. Pisałem to już tutaj, ale ... Moja była miała nie wielki biust i to mi nie przeszkadzało. Tak więc nawet jak byś była płaska jak deska, to jeżeli będzie zakochany/podniecony, to nawet tego nie zauważy. ;)