Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 1

Polecane posty

Dowiemy się wreszcie kim jest shatyn, tzn. czy rzeczywiście robi coś dla kraju czyli uczciwie pracuje/zarządza narodowym majątkiem czy jest kukiełką/trollem, której ,,praca '' polega na głoszeniu w internecie antypolskich haseł i wspieraniu złodzieji i zdrajców Narodu.xxNie dowiecie się...

Gość gość
Bruno Shatyn dziś To już otrzymałeś. Za rządów poprzedniej ekipy bym się tak łatwo nie podłożył, ale to był totalitaryzm.

Gość gość
"wśród organizatorów czy komentatorów spoza obozu PiS " x przy czym należy dodać że ci którzy są "spoza obozu pisu" to wszyscy których nie było na tym wiecu. bo przecież jak to mówił człowiek koń - kto nie skacze, ten jest z pisem.

gość dziś "wśród organizatorów czy komentatorów spoza obozu PiS "xprzy czym należy dodać że ci którzy są "spoza obozu pisu" to wszyscy których nie było na tym wiecu.xxDlaczego należy dodać"?Skad wiesz kto to?

Gość gość
i ci bardziej powściągliwi "spoza obowzu pisu" (a konkretnie to z "obozu tvnu") doliczyli się 100 tys. a ci bardziej rozbuchanie (znaczy z obozu pani hani bufetowej) aż 240 tys. a co se będą żałować, w końcu jak "bronić demokracji" to na całego. i żadna liczba za duża być nei może :D

Policzyć jest prosto.Na placu Napoleona było wg policji 45 tysięcy.Na placu Na Rozdrożu było mniej więcej tyle samo i dwa razy tyle w drodze pomiędzy.

Gość gość
a dla kogo ten wywiad?.... a to bez kozery powiem pińcet :d

Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej...A ty śmieszny czlowieczku który do mnie dzwoniłeś...Napieprzone masz w tej głowiźnie... Aż mi żal takich ludzi jak ty...

I te groźby... To naprawde żałosne...:ONie bałem się esbecji to i takich pikusiów jak ty się nie boje...Za mały jesteś dla mnie...

Gość gość
"Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli.

Juz ci wytłumaczyłem w jaki sposób obliczono, że było ok 200 tysięcy.Nie trafiło?To przeczytaj jeszcze raz.

Gość gość
No to sobie pogadaliśmy z szatynem. 55 lat i nie może rozmawiać, bo żona śpi i nie chce jej obudzić. Siedzi sobie po nocach jegomość przy komputerze i w ramach hobby dokłada swoją cegiełkę do niszczenia Polski. Ponoć stawał przeciw ZOMO. Pewnie w trzydziestym rzędzie z legitymacją partyjną w kieszeni.

A tak swoją droga... Do tego co dzwonił.Oczywiście nagrałem tę rozmowe i groźby karalne których użyłes pod moim adresem.Oczywiście nie użyje tego ale... Jeśli to się będzie powtarzac, nie będziesz potrafił zachowywac się jak dorosły człowiek to oczywiście użyje.I tak na wszelki wypadek.gdyby napadli mnie "nieznani sprawcy" to tez to nagranie trafi tam gdzie powinno bo takim napadem mnie usiłowałes straszyć...:D

Dodam jeszcze...Nie masz możliwości mnie obrazić. Jesteś na to za mały pikuś a więc tylko się spocisz.Miłej nocy...

Gość gość
Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D Wywiad niepotrzebny wystarczy umiejętność liczenia na poziomie szkoły podstawowej..." X pewnie takimi właśnie umiejętnościami dysponowali ci co te 240 tys naliczyli. :D

Gość gość
Ten, który dzwonił Ja wprawdzie niczego nie nagrywałem (to nie są moje metody), ale z chęcią odsłucham nagraną przez Pana rozmowę żeby przekonać się, że nie było tam żadnych, jak je Pan nazywa, ,,gróźb karalnych''. Może Pan też zgłosić sprawę tam, gdzie wedle Pana ,,trafić powinna''. Prawdy nie należy się więcej obawiać. Od 2015 żyjemy znów w wolnej Polsce.

Gość gość
Groziłeś Schatynowi? Nieładnie czlowieku, nieładnie.

Gość gość
gość dziś Nie tylko ,,groziłem'', ale jak się okazuje zostałem również nagrany przez tego wroga kelnerów podsłuchujących osoby publiczne, który właśnie przyznał, że sam rejestruje w telefonie prywatne rozmowy. ;)

Gość gość
Mógł bo to była jego rozmowa.

Gość gość
Jak będę miał taki kaprys, czas na to i będzie recydywa - sam go pozwę o pomówienie o ,,groźby karalne''. Póki co, to z Bogiem - nie jestem pamiętliwy i wybaczam błędy z wyjątkiem jednego. Mianowicie kiedy kłamstwo staje się naszą PIERWSZĄ naturą.

gość dziś Jak będę miał taki kaprys, czas na to i będzie recydywa - sam go pozwę o pomówienie o ,,groźby karalne''. Póki co, to z Bogiem - nie jestem pamiętliwy i wybaczam błędy z wyjątkiem jednego. Mianowicie kiedy kłamstwo staje się naszą PIERWSZĄ naturą.xx:DA kogo ja "pomówiłem" ?Orange? A kto to jest?Ale zawsze warto spróbować a przy okazji poprawić humor tym co to zgłoszenie będa przyjmować.:D:D

Proszę Szanownego Państwa i proszę niezwykle Szanownych Bywalców… Ten audyt jest tak porażający, a wystąpienia ministrów tak porażająco a nawet obezwładniająco szczere, że z wrażenia zaniemówiłem a rozpacz to mnie tak ścisnęła za gardło, że aż klawiaturę mi zablokowało z powodu zatracenia czucia w palcach. Naprawdę nie żartuję! Jeśli się okaże, że jutro nic nie napiszę i nic tu nie opublikuję, to wiedzcie, że znak to, iż ciągle jestem w szoku. Proszę o wybaczenie, ale sami rozumiecie, że są rzeczy ważniejsze niż jakiś tam blog, zwłaszcza gdy ojczyzna dogorywa, gdyż wampiry z PO wyssały z niej wszystkie życiowe soki. Na szczęście siły zła odeszły w niesławie, a siły dobra robią wszystko, byśmy dumni wstali z kolan. A wszystko dzięki ludziom takim jak Jarosław Psychoza, Antoni Brzoza, pan Zbyszek Zbój a na dokładkę jeszcze Andrzej… no ten, jak mu tam…xhttps://tabloidonline.wordpress.com/2016/05/11/zaniemowilem-przywalony-audytem/

- My, jako klub Kukiz'15, czekamy na dowody, jeśli dostaniemy na piśmie dowody świadczące o dużych przewinieniach, to nie zawahamy się podnieść ręki za Trybunałem Stanu, nie zawahamy się poprzeć komisji śledczej - zapewnił podczas debaty poseł Jacek Wilk (Kukiz'15).xDodał, że audyt "to jest za mało, nie tego oczekują Polacy". - Polacy z dzisiejszej dyskusji nie będą pamiętali, co zrobił PiS, co zrobiła PO, będą pamiętali PO-PiS. Jeżeli chcemy rzeczywiście zmiany na przyszłość, to musimy zapamiętać jedną rzecz: Polska nie tylko jest źle rządzona, ale Polska jest źle urządzona - podkreślił Wilk.xxNo to się "kukizy" nie doczekają...:D

"W związku z głęboką niewypłacalnością SKOK Arka ujawnioną przez zarządcę komisarycznego oraz brakiem perspektyw restrukturyzacji wobec odmowy udzielenia pomocy finansowej przez Kasę Krajową i brakiem zgody banków na przejęcie SKOK Arka, jedynym rozwiązaniem wynikającym z przepisów prawa jest zawieszenie działalności SKOK Arka i wystąpienie z wnioskiem o ogłoszenie upadłości kasy, co stanowi formalną przesłankę do uruchomienia wypłat środków gwarantowanych z Bankowego Funduszu Gwarancyjnego (BFG)" - poinformowała KNF.xxNastepny SKOK upada. Już trudno policzyć ile tych parabanków znikneło z rynku...:O

To nie był żaden audyt ani nawet cień audytu. To był wielogodzinny propagandowy spektakl w Sejmie pod tytułem "Wszyscy poza PiS to zdrajcy i złodzieje". Spektakl przede wszystkim dla jednego widza - w pierwszym rzędzie.xBeata Szydło próbowała w ten sposób poprawić swoje słabe notowania u prezesa Jarosława Kaczyńskiego, bo on nie lubi żadnych niuansów ani rzetelnych faktów. Lubi ostrą jazdę bez trzymanki.xPrzyzwoity audyt powinien być zrobiony przez firmę zewnętrzną, a nie przez politycznych przeciwników. Ale nawet sam rząd mógł przygotować jakiś dokument z konkretnymi danymi. Od ręki można wymienić listę porażek i zaniechań rządów PO-PSL. Tego jednak rządowi PiS nie udało się zrobić.xZa to premier Beata Szydło mówiła głównie o nagranych nielegalnie politykach PO. Z punktu widzenia marketingu politycznego - słabizna, bo podsłuchy były jedną z przyczyn porażki Platformy, ale to paliwo polityczne się kończy. Bohaterów tych nagrań w Sejmie już nie ma. Dziś emocje społeczne koncentrują się na działaniach KOD-u. A na to PiS nie ma dobrej odpowiedzi.xCałość: http://tnij.org/qw0kpcf

W kwietniu wyciekł raport Rządowego Centrum Bezpieczeństwa, który ocenił to drugie miejsce jako niebezpieczne: za wąskie przepusty, podmokły teren, linia wysokiego napięcia biegnąca nad polem. Po wycieku na gwałt zaczęto ją przenosić.xArchidiecezja krakowska, odpowiedzialna za organizację, nie kryje irytacji, że raport wyciekł. - Źle się stało. Tym bardziej że zawarte w nim informacje były kłamliwe - mówi kard. Dziwisz.xxDziwisz tak powiedział o raporcie RZADOWEGO Centrum?RZADOWE Centrum kłamie? Pisiowe?Niemożliwe....:D

Gość gość
Pierwsze zgłoszenia do prokuratury jeszcze w tym tygodniu. Nieroby z K15 niech idą przybijać 5 z nierobami z .N i PO, bo tak jak oni nawet ustawy nie potrafią napisać.