Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 1

Polecane posty

Gość gość
"Jeśli ktos uważa, że działania zgodne z prawem przypominaja "demokrację putinowską"" x oświecę cię że w putinowskiej demokracji ludzie inwigilowani są zgodnie z prawem. tak jak i u nas. zgodnie z prawem rozpędza się demonstracje przeciw władzy, takie właśnie jest prawo że na to pozwala. tak jak i u nas za rządów "jedynie słusznej i demokratycznej" PO.

oświecę cię że w putinowskiej demokracji ludzie inwigilowani są zgodnie z prawem. xxOK. JAk widze przyznałeś się do swojej kompletnej niewiedzy.Na to trzeba odwagi. Gratuluję!

- Gdyby przyszło mi podsumować ten dzień, to powiem: Kłamaliście rano, kłamaliście w południe i kłamiecie teraz, wieczorem - tak do raportu na temat działalności rządów PO-PSL w środowej wieczornej debacie odniosła się była premier Ewa Kopacz (PO).xKopacz podkreśliła, że politycy PiS przedstawiając raport epatowali opinię publiczną "oszczerstwami i półprawdami".

Gość gość
borys budka głosno upominał sie o podwyzki dla pracowników słuzby wieziennictwa :)

gość dziś borys budka głosno upominał sie o podwyzki dla pracowników słuzby wieziennictwaxxI bardzo dobrze robił.

Gość gość
Ten cały szatyn to jakiś nienawistny, mały człowiek, który najwyraźniej całe swoje życie podporządkował pluciu na własny kraj, na negowanie demokratycznie wybranego rządu, na jątrzenie i dzielenie ludzi, którzy jutro wstaną do pracy żeby budować Polskę. Zamilcz ubeku na przedwczesnej emeryturze, bo ktoś jutro musi zapracować na twoje przywileje.

:DJak widze argumenty sie skończyły, jeśli w ogóle były to zaczyna się obrażanie rozmówcy...:DBido jedna...:D

Gość gość
bido jedna :D

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Mało tego. Mogę ci podac numer pod który możesz teraz do mnie zadzwonić...smiech.gif Nie ma sprawy, podawaj WSIowy cwaniaczku.

Gość gość
to "tylko pisowskie bajania": - Gdzie podziało się 50 miliardów złotych? - dopytuje szef MON. Chodzi o środki na programy, z których żaden nie został zrealizowany. np: np budowa k***ety "gawron". albo budowa elektrowni atomowej.

Gość gość
" Kłamaliście rano, kłamaliście w południe i kłamiecie teraz, wieczorem - tak do raportu na temat działalności rządów PO-PSL w środowej wieczornej debacie odniosła się była premier Ewa Kopacz (PO)." x mówimy o tej pani która łgała jak pies z sejmowej mówinicy o tym jak to rosjanie "przekopywali ziemię na metr w głąb" po katastrofie smoleńskiej?

mówimy o tej pani która łgała jak pies z sejmowej mówinicy o tym jak to rosjanie "przekopywali ziemię na metr w głąb" po katastrofie smoleńskiej?xxNie. Mówimy o tej pani która podała informacje którą otrzymała od Rosjan.

Fronda...xSukces homopropagandy, związki partnerskie legalne we WłoszechxWokół kwestii związków osób tej samej płci od dawna trwa we Włoszech gorąca dyskusja. Silne we Włoszech partie konserwatywne nie dawały za wygraną i do tej pory blokowały wprowadzenie podobnego prawa. Jednak za wprowadzeniem prawa regulującego związek osób homoseksualnych głosowało aż 369 członków parlamentu (przeciw było 193). W zeszłym roku Europejski Trybunał Praw Człowieka orzekł, że Włochy łamią prawa obywatelskie i nie zapewniają ochrony prawnej parom tej samej płci.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś A gdzie ten obiecany numer? Też zapomnisz o swoich deklaracjach jak twoi mocodawcy?

gość dziś Bruno Shatyn dziś A gdzie ten obiecany numer? Też zapomnisz o swoich deklaracjach jak twoi mocodawcy?xxNie mogę zapomnieć jak moi mocodawcy bo ich nie posiadam...A numer chętnie podam tej osobie której to zaproponowałem a która chyba uciekła ze strachu...:D

Gość gość
"Nie. Mówimy o tej pani która podała informacje którą otrzymała od Rosjan. " x no to chyba znowu kłamiesz bo ja doskonale pamiętam jak ta pani opowiadała o tym że "rosjanie przekopywali ziemię metr w głąb" co było całkowitym kłamstwem.

no to chyba znowu kłamiesz bo ja doskonale pamiętam jak ta pani opowiadała o tym że "rosjanie przekopywali ziemię metr w głąb" co było całkowitym kłamstwem.xxJa nigdy nie kłamie.A Kopacz otrzymała taką informacje od Rosjan.

Podczas prezentowania wyników audytu o stanie państwa, wiceminister Mateusz Morawiecki zarzucał poprzedniej władzy destabilizację polskiej gospodarki. Jednak wcześniej przekonywał o jej dobrej kondycji i o stabilnym poziomie wskaźników makroekonomicznych.xhttp://tnij.org/pyl78ot

PiS - 34 proc. Kolejna jest Nowoczesna z poparciem 20 proc, potem PO - 17 proc. Kukiz'15 ma 9 proc. I tylko te partie plasują się nad 5-proc. progiem wyborczym - wynika z najnowszego sondażu TNS dla "Gazety Wyborczej".Korwin mógłby liczyć na 4 proc., SLD - 3, a PSL 2.

Gość gość
już ci kiedyś gnido postkomunistyczna mówiłem że usprawiedliwianie się tym że "ja nie kłamię, ja tylko kłamstwa powtarzam" u mnie nie działa. nie zadziała ani w przypadku twoich łgarstw które tu rozpowszechniasz i jak ci je pokazać to się w ten sposób głupio tłumaczysz, ani nie zadziała w przypadku pani kopacz której łgarstwa tak samo próbujesz wybielać. tekstami że "tak mi goździkowa powiedziała i ja nie wiedziałam że to nieprawda" to się może sąsiadka sąsiadce tłumaczyć jak ją ktoś op******i za powtarzanie plotek. i nikt inny.

34 proc. dla PiS to wynik lepszy od badania TNS z połowy kwietnia - o 2 punkty procentowe. Jarosław Kaczyński ma elektorat lojalny i niezwykle zmobilizowany, najsilniejszy wśród 50 i 60 latków, z podstawowym wykształceniem i na wsiach. Nowoczesna w tym czasie zyskała 3 pkt. proc., Platforma - 2. Kukiz'15 - stracił 3.

gość dziś już ci kiedyś gnido postkomunistyczna mówiłem że usprawiedliwianie się tym że "ja nie kłamię, ja tylko kłamstwa powtarzam" u mnie nie działa.xx:D:DNigdy tak sie nie usprawiedliwiałem... Ale rozumiem, że w twoim omamie tak jest.No to mówi się trudno... Bido jedna..:D

nie zadziała ani w przypadku twoich łgarstw które tu rozpowszechniasz i jak ci je pokazać to się w ten sposób głupio tłumaczysz, ani nie zadziała w przypadku pani kopacz której łgarstwa tak samo próbujesz wybielać.xxNo to zacytuj JEDEN mój post w którym się tak tłumaczyłem albo ładnie przeproś pana Shatyna...:D

Gość gość
Nie uciekł. To ty ciągle uciekasz przed odpowiedzialnością za własne słowa. Maila otrzymasz. Dowiemy się wreszcie kim jest shatyn, tzn. czy rzeczywiście robi coś dla kraju czyli uczciwie pracuje/zarządza narodowym majątkiem czy jest kukiełką/trollem, której ,,praca '' polega na głoszeniu w internecie antypolskich haseł i wspieraniu złodzieji i zdrajców Narodu.

Gość gość
"Nigdy tak sie nie usprawiedliwiałem... " x o proszę, jakie gnój i kłamca ma dzisiaj poczucie humoru :D

Propagandowa akcja PiS pod hasłem "45 tys. uczestników sobotniej demonstracji" trwa kolejny dzień i powinna cieszyć przeciwników Prawa i Sprawiedliwości. To najlepszy dowód na to, że prezes Jarosław Kaczyński już na serio przestraszył się wielkiego ruchu oporu społecznego.xCharakterystyczne, że wśród organizatorów czy komentatorów spoza obozu PiS zdania co do liczby demonstrantów są podzielone: od 240 tys. do ponad 100 tys. ludzi. Jest jednak oczywiste, że szacunki policji są zwyczajnie nieprawdziwe i była to największa od wielu lat demonstracja w stolicy. xW PiS i w mediach podporządkowanych władzy przekaz jest jednolity i zdyscyplinowany do bólu. Zaprezentował go choćby szef MSW Mariusz Błaszczak w RMF FM: - Demonstracja opozycji to porażka. Miał być milion - było 45 tysięcy.xPowtarzają to inni. W PiS wymyślili taki "przekaz dnia", bo Grzegorz Schetyna wiele miesięcy temu na jakimś spotkaniu z działaczami, nagranym po kryjomu, mówił, że być może trzeba będzie wyprowadzić milion ludzi. Ale nikt przed tą demonstracją takich rzeczy nie opowiadał. "Przekaz dnia" nie polega jednak na tym, że jest prawdziwy. xCałość: http://tnij.org/ftlutkp

gość dziś Nie uciekł. To ty ciągle uciekasz przed odpowiedzialnością za własne słowa.xxNigdy nie uciekam przed odpowiedzialnością.i po co kłamiesz i mnie pomawiasz?