Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 1

Polecane posty

Gość gość
Shatyn Kodomici i nieuleczalne lemingi spokojnie.Minister Kamiński mówił dziś ze zawiadomił cztery prokuratury.To dopiero początek .Spokojnie .

Gość gość
Shatyn 16.43 "inwiligacje były legalne "No debil ,idiota idź zapisz się Shatyn do KOD tam są tacy mądrzy inaczej jak ty

Gość gość
Dzisiaj w Sejmie PISowcy urzadzili cyrk, ktory nazwali "audyt'. Pluli na rzad PO-PSL przez ok 10 godzin manipulując danymi wierząc że 'prosty lud' to kupi. Nawet 'prosty lud' wie, że audyt to efekt pracy, niezaleznej od zleceniodawcy, zewnetrznej instytucji. A to co urządzili ministrowie PiSu z premier Szydło na czele to nic innego jak nędzne show.

Gość gość
niestety nie słyszałam wszystkich wystąpień tylko fragment Macierewicza jak mówił ze Polska produkowała super nowoczesne moździerze bojowe ale min Siemoniak zablokował produkcje amunicji do nich i nigdzie takiej amunicji nie ma nawet zeby zakupić :):):)

Gość gość
To niby ze jak ?robili broń bez bombek :) :):)

Gość gość
jak tam shatyn - jest wściek macicy po tym jak wyszły na jaw łajdactwa PO? oj się prokuratura paru kanaliom do d**y dobierze :D

Gość gość
Według shatyna żadnych przekrętów za rządów po nie było,to wszystko wymysł pislamistów i niedouczonego plebsu.Polska wtedy była krajem mlekiem i miodem płynąca :D

Gość gość
PIS audyt = g****o prowda

Gość gość
półgłupy pisowskie prędzej czy później przewalą się o własne giry

Gość gość
ale na razie wreszcie wychodzi prawda na temat dotychczasowych "rządów" w polsce. wreszcie dowiemy się dlaczego miliony polaków zamiast dorabiac się we własnym kraju musieli uciekać za granicę.

otulona_snem dziś Polacy przez rządy Platformy i PSL stracili około 340 mld zł. To mogło być osiem lat obowiązywania programu „Rodzina 500+” – powiedziała Beata Szydło w Sejmie przed wysłuchaniem informacji rządu o wynikach audytu po ośmiu latach sprawowania władzy przez koalicję Platformy i PSL. – Podsumowanie rządów Platformy i PSL to mogły być trzy słowa: egoizm, marnotrawstwo, pogarda – dodała. oodla shatyna to "d**erel",wazniejszy jest KK,Duda i prezerwatywy,a ze go dymali przez 8 lat bez mydla,to coz trudno jednak przyjac ze spokojem wiec wkleja te wkleje nic ni znaczace,zeby to konca na jakis kolejny zawau nie zejscxxxI po co zmyslasz?To ci daje jakąś satysfakcje czy po prostu robisz to automatycznie?

Gość gość
Najważniejsze teraz to nie dać się sprowokować. Zawodowi KODziarze i ogłupieni amatorzy okradania Narodu będą szukać zaczepek wszędzie - tak podczas uroczystości rodzinnych jak i, przede wszystkim, na ulicy. Ich metodą jest wyprowadzić dyskutanta z równowagi poprzez chwyty erystyczne czy agresywne zachowania mające wyłącznie na celu zaprowadzenie ,,demokratycznego porządku'' poprzez interwencję tzw. prawa reprezentowanego przez policję albo ochroniarza w koszernym klubie. ;) Mój apel: nie dajmy się wciągać w drobne incydenty, które posłużą tzw. opozycji do produkowania telewizyjnych materiałów o faszystowskiej rzekomo Polsce. KODziarze będą się tego chwytać, bo po dzisiejszym posiedzeniu Sejmu nic innego im nie zostało. Chwała Wielkiej Polsce!

gość dziś A ja dokładnie zrobię tak samo. Jeśli do kolejnych wyborów w więzieniu nie wyląduje co najmniej kilku z poprzedniej kliki - już mnie przy urnie nikt więcej nigdy nie zobaczy.xxA niby kto i za co?

otulona_snem dziś To się ciesze, że masz ubaw, tym bardziej, że ja nie "walę z gościa"...ootwoja prawda była , kiedy sie krowa gziłaxxCiekawy poziomek....:D

gość dziś Jak na wszystkie zarzuty z tego "audytu" (bo to audyt nie jest) są konkretne dowody to powinny być sprawy w prokuraturze a nie roztrząsane w sejmie, czy ktoś z rządu pomyślał jaki przekaz idzie w świat? Chyba już po czymś takim nikogo nie zdziwią kolejne obniżki ratingów bo w Polsce politycy to mafia i przestępcy-taki komunikat właśnie poszedł w świat, szkoda mi mojego krajuxxPrzecież im nie chodzi o Polskę tylko o zemstę i propagande...

gość dziś Shatyn 16.43 "inwiligacje były legalne "No debil ,idiota idź zapisz się Shatyn do KOD tam są tacy mądrzy inaczej jak tyxxA były nielegalne?

gość dziś Dzisiaj w Sejmie PISowcy urzadzili cyrk, ktory nazwali "audyt'.Pluli na rzad PO-PSL przez ok 10 godzin manipulując danymi wierząc że 'prosty lud' to kupi.Nawet 'prosty lud' wie, że audyt to efekt pracy, niezaleznej od zleceniodawcy, zewnetrznej instytucji.A to co urządzili ministrowie PiSu z premier Szydło na czele to nic innego jak nędzne show.xxDokładnie....:O

gość dziś Według shatyna żadnych przekrętów za rządów po nie było,to wszystko wymysł pislamistów i niedouczonego plebsu.Polska wtedy była krajem mlekiem i miodem płynącaxxA ja coś takiego gdzieś napisałem?Bo chyba jednak wyczytałeś to w swoim chorym omamie...:O

gość dziś ale na razie wreszcie wychodzi prawda na temat dotychczasowych "rządów" w polsce. wreszcie dowiemy się dlaczego miliony polaków zamiast dorabiac się we własnym kraju musieli uciekać za granicę.xxA gdzie ona wychodzi? Tzn ta prawda?A te miliony Polaków pojechały tam gdzie się lepiej żyje, gdzie lepiej płacą... I jadą tam w dalszym ciągu mimo "dobłej zmiany"...

Gość gość
Do Bruno Shatyn Zajmij się wreszcie jakąś godną pracą, która wpłynie na budżet państwa. Złóż się na 500+ i opłać swoim dziadkom ze składek ZUSowskich emeryturę. Stwórz jeszcze przy okazji miejsca pracy dla innych. Ci, którzy to robią nie mają czasu na przesiadywanie przez cały dzień na kafeterii, a zapewniam, że mieli by wiele do powiedzenia w założonym przez ciebie temacie...

"Złoty mercedes" symbolem debaty. A wygląda takx"Złoty mercedes", o którym wspominał w czasie środowego wystąpienia w Sejmie minister skarbu Dawid Jackiewicz, to fanaberia Wojciecha Szpila - odwołanego prezesa Totalizatora Sportowego - twierdzi Superbiz.pl.xxI tak właśnie wygląda cała pisiowa "prawda"...:OZobacz: http://tnij.org/s2rjkr4

gość dziś Do Bruno ShatynZajmij się wreszcie jakąś godną pracą, która wpłynie na budżet państwa. Złóż się na 500+ i opłać swoim dziadkom ze składek ZUSowskich emeryturę. Stwórz jeszcze przy okazji miejsca pracy dla innych. Ci, którzy to robią nie mają czasu na przesiadywanie przez cały dzień na kafeterii, a zapewniam, że mieli by wiele do powiedzenia w założonym przez ciebie temacie...xxxMoja praca jest godna a dziadkowie już od bardzo dawna nie żyją.A ja mam taka pracę, że mogę przesiadywac tyle ile chcę.:D

Gość gość
dzisiaj w sejmie. wreszcie dowiedzieliśmy się nieco bliżej co miał na myśli min. sienkiewicz mówiąc że polska to "chuj dupa i kamieni kupa". a mam nadzieję że wkrótce dowiemy się kto za to jest odpowiedzialny. x a praktyki inwigilowania krytykujących władzę dziennikarzy to są raczej standardy "demokracji" putinowskiej. taka to była za PO "demokracja" i powrotu takiej "demokracji" domaga się opozycja razem z KODziarzami. no chyba że pan kijowski z kolegami radykalnie się od PO odetnie.

Szefowa rządu nie wyjaśniła jednak, skąd wzięła się suma 340 mld zł, które Polacy mieli stracić przez rządy PO-PSL. - Problem z tymi wyliczeniami polega na tym, że nie mamy żadnego dokumentu, w którym by wyjaśniono, skąd rząd je wziął. Przypuszczam, że na te 340 mld zł poskładano różne elementy – na przykład ubytki z luki podatkowej, o której wspominał minister finansów – mówi w rozmowie z money.pl ekonomista, profesor Stanisław Gomułka.

Gość gość
"A te miliony Polaków pojechały tam gdzie się lepiej żyje, gdzie lepiej płacą" x gdyby te 340 mld które PO z koleżkamu ukradła polakom trafiły w ich ręce to nie musieli by szukać lepszego życia za granicą. i ktoś mam nadzieję za to beknie.

a praktyki inwigilowania krytykujących władzę dziennikarzy to są raczej standardy "demokracji" putinowskiej. taka to była za PO "demokracja" i powrotu takiej "demokracji" domaga się opozycja razem z KODziarzami.xxNie dlatego byli inwigilowani.Z tego co wiem chodziło głownie o tzw "afere podsłuchową".Jeśli ktos uważa, że działania zgodne z prawem przypominaja "demokrację putinowską" tzn że nie ma zielonego pojęcia o świecie.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Różnica między nami polega na tym, że o ile ja byłbym gotów ujawnić przed tobą swoją tożsamość - ty nigdy tego nie uczynisz. Jest prawda i internetowa prawda... Prawda, towarzyszu? ;)

gdyby te 340 mld które PO z koleżkamu ukradła polakom trafiły w ich ręce to nie musieli by szukać lepszego życia za granicą.i ktoś mam nadzieję za to beknie.xxProblem w tym (dla was) że nikt tych pieniędfzy nie ukradł.To tylko bajania pisiorstwa.

gość dziś Bruno Shatyn dziś Różnica między nami polega na tym, że o ile ja byłbym gotów ujawnić przed tobą swoją tożsamość - ty nigdy tego nie uczynisz. Jest prawda i internetowa prawda... Prawda, towarzyszu?xxNiem am żadnego problemu. Możemy się spotkac i przedstawię się imieniem i nazwiskiem...:DI drobne spostrzeżenie.Nie zwracaj się do innych tak jak zwracałeś sie do swoich kolegów partyjnych.To teraz nie jest mile widziane...:ODodam jeszcze, że jak widac ja posługuję sie swoim stałym nickiem.A ty... Orange...:D