Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów województwo opolskie

wiecie że korea południowa jest o jedną trzecią bogatsza od polski

Polecane posty

Gość gość
nie sciemniaj z tymi chinami .. Chiny nie są 2,5 razy biedniejsze od Polski tylko 1,5 razy

Gość gość
Nie sciemniaj z tymi chinami że są dwa i pół razy biedniejsze od polski tylko 1,5 razy xxx jejku nie ściemniam po prostu mi się pomyliło jejku

Gość gość
Zobacz sobie jak dziś syrenka i żuk wyglądają zobacz sobie na necie i poczytaj poczytaj sobie również o ursus SA

Gość gość
I zobacz sobie jak dziś wygląda również nowy polonez

Gość gość
Zobaczcie

Gość gość
namysłowski kaleko, jesteś chory na autyzm

Gość gość
Czemu tak twierdzisz co? Ty nawet nie wiesz co to znaczy autyzm (nie chodzi mi o powierzchowną wiedze ) czemu tak uważasz wpisz sobie ursus SA zobacz syrenkę żuka i poloneza i poczytaj też"syrenka będzie produkowana w kutnie

Gość gość
gość dziś Czemu tak twierdzisz co? Ty nawet nie wiesz co to znaczy autyzm (nie chodzi mi o powierzchowną wiedze ) czemu tak uważasz wpisz sobie ursus SA zobacz syrenkę żuka i poloneza i poczytaj też"syrenka będzie produkowana w kutnie x każdy twój wpis potwierdza twoją autystyczną chorobę

Gość gość
gość dziś Czemu tak twierdzisz co? Ty nawet nie wiesz co to znaczy autyzm (nie chodzi mi o powierzchowną wiedze ) czemu tak uważasz wpisz sobie ursus SA zobacz syrenkę żuka i poloneza i poczytaj też"syrenka będzie produkowana w kutnie x każdy twój wpis potwierdza twoją autystyczną chorobę

Gość gość
Jeśli porównujesz kraj zamknięty na świat z krajem otwartym to jesteś zwyczajnym debilem i stąd nikt tobie nie odpisuje. Nie widziałeś że tam buduje się domy, całe osiedla i nikt w nich nie mieszka? Pracują tam ludzie, na ulicach policjanci kierują ruchem ulicznym którego nie ma, sprzątaczki zamiatają kurz którego nie ma, cała armia ludzi pełniących rolę statystów krząta się po miastach do których dociera jakakolwiek delegatura z zewnątrz kraju tylko po to by stwarzać pozory dobrobytu-szok prawda? Ta północna jest najbiedniejszym obszarem świata.

Gość gość
Tylko że ja prawdę pisze nie wierzysz podałem ci co masz wpisać i poczytać i podbije temat na kafe na którym z tymi zdjęciami tych aut jest link zobacz sobie jak nie wierzysz

Gość gość
gość dziś Jeśli porównujesz kraj zamknięty na świat z krajem otwartym to jesteś zwyczajnym debilem i stąd nikt tobie nie odpisuje. Nie widziałeś że tam buduje się domy, całe osiedla i nikt w nich nie mieszka? Pracują tam ludzie, na ulicach policjanci kierują ruchem ulicznym którego nie ma, sprzątaczki zamiatają kurz którego nie ma, cała armia ludzi pełniących rolę statystów krząta się po miastach do których dociera jakakolwiek delegatura z zewnątrz kraju tylko po to by stwarzać pozory dobrobytu-szok prawda? Ta północna jest najbiedniejszym obszarem świata. x dlaczego ludzie jak ty są takimi idiotami? On pisze na temat Korei Południowej debilu

Gość gość
Wejdź na spis tematów zamieściłem temat z linkiem syrenki i żuka wejdź i zobacz jak nie wierzysz

Gość gość
gość dziś Wejdź na spis tematów zamieściłem temat z linkiem syrenki i żuka wejdź i zobacz jak nie wierzyszx x a ty wylecz się z autyzmu kaleko

Gość gość
Chińczycy jeszcze 30 lat temu biedowali, od momentu likwidacji socjalizmu w tym kraju kapitalizm spowodował że są już potęgą gospodarczą świata i niedługo zdetronizują USA.

Gość gość
Nie mam autyzmu ty się goofno znasz i uzasadnij co w moich wpisach jest nie tak że uważasz że mam autyzm? PS nikt mi go nie stwierdził

Gość gość
gość dziś Nie mam autyzmu ty się goofno znasz i uzasadnij co w moich wpisach jest nie tak że uważasz że mam autyzm? PS nikt mi go nie stwierdził x twój fanatyczny spam potwierdza autystyczne objawy choroby, lepiej to lecz zanim może być za późno na jakąkolwiek pomoc

Gość gość
Tyle że chiny dwa lata temu już zdetronizowały USA i dziś już są większą gospodarką od USA ty masz nieaktualne dane jeszcze 25 lat temu chiny nie miały ani jednej autostrady a dziś mają 110 tysięcy km a USA 70 tysięcy km autostrad tyle że w PKB na osobę USA I POLSKA DALEJ SĄ BOGATSZE NIŻ CHINY MIMO ŻE POLSKA JEST 22 GOSPODARKĄ Świata MA 38 milionów mieszkańców USA mają 317 milionów mieszkańców a PKB w miliardach dolarów 16 bilionów Dolarów chiny mają 1 miliard 380 milionów mieszkańców a pkb w miliardach USD 18 bilionów dolarów

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
I co?

Gość gość
Lecz się kaleko... lecz....

Gość gość
Up

Gość gość
Up