Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie bede miec faceta na powaznie bo mam

Polecane posty

Gość gość

abc, absolutny brak cyca jak to ktoś dobrze nazwal. nic nie poradzę, a chudych kobiet z malym cyckiem nikt nie chcee

Gość gość
bzdety.to dla facetow wcale nie ma takiego znaczenia jak sie mowi.jak jestes mloda,szczupla i ladna to brak cyca nie szkodzi.chude sa w cenie, twarzy nie zmienisz a cyc mozesz wypchac push upem

Gość gość
jeśli możesz mieć faceta na niepoważnie, to i na poważnie jest jakaś szansa :)

Gość gość
jestem mloda, czy ładna kwestia gustu, no ale cycki chyba dlatego związki mi się nie ukladaja bo czuja się ze mna jak z dziewczynka ;/ nie mam co pokazac, nikt nie piesci nie calujee

Głupoty gadasz!! Moja była nie miała czym się pochwalić, a i tak się jej piersiami bawiłem/zajmowałem. ;) Ba! Pierwsza kobieta z którą spałem też, jak to określiłaś, była ABC i w cale mi to nie przeszkadzało.

Gość gość
lepsze male niż wielkie a przez to obwisle wymiona...

Gość gość
Związki ci się nie układają bo albo lecisz na nieodpowiednich facetów, albo twój kompleks ma wpływ na relacje damsko-męskie... np. wstydzisz się swojego własnego faceta, co może być odebrane jako brak zaufania.

Gość gość
Krzysztof jeśli w nicku to rok urodzenia to miałam faceta w Twoim wieku niestety on się nie zajmowal... ale sluchajce ja mam naprawdę malee nie czuje się kobieta ale dzieckiem ;./

Gość -> Tak, ta liczba w moim nicku to mój rok urodzenia. Jak łatwo obliczyć mam, lub jak to woli będę miał, w tym roku 30 lat. W takim razie to dupa nie chłop. ;p ;) Ja się KAŻDYMI zajmowałem. Takimi ABC i takimi dużymi. WSZYSTKIMI. Skoro uważasz, że takie są jak u dziecka ... to ile masz lat?

Gość gość
wiesz jak gadałam cos to facet powinien jakos wesprzeć czy piescic a on nic, zasugerowal operacje

Gość gość
mam 26 skończone, może dodam zdj, chociaż już raz zakladalam tu temat i opinie były rozne...

W takim razie cham i prostak. Tyle w temacie. Nie chciał się nimi zajmować, ale byś się jego członkiem zajmowała to pewnie tak, co? 26 lat? Ja mam 30 lat i PIERWSZĄ moją dziewczynę poznałem w zeszłym roku. W tym ją straciłem, ale to inne sprawa ... :/ Co do zdjęcia ... jak chcesz. Ja nie zmuszam ciebie do niczego.

Gość gość
tak chciał i to wiele razy, czasami robiłam bez jego pozwolenia itd

Gość gość
Ja miałam małe piersi ale nie izolowałam się od chłopaków . Poderwałam prawiczka będąc dziewicą teraz jest moim mężem. Poprzez masowa nie i po dzieciach mam duże. Masowanie piersi doradził nam ginekolog podczas jednego z badań by uniknąć raka. Nam bo zawsze mąż jest przy każdym badaniu cipki i wspierał porody. Nie jestem tępa by wstydzić się swego męża przy badaniu czy porodzie !!

Gość gość
tak juzz tezz to widziałam kilka razy ten wpisss a tam nie szkodzii

Autorko, jeżeli to rzeczywiście ty, to już tobie kiedyś odpisywałem. Fakt, są nie wielkie, ale mi by one nie przeszkadzały. Chyba zaczynam się do takich przyzwyczajać i zaczynam je ... lubić. ;)

Gość gość
Dziewczyno nie są złe! To ewidentny cycek a nie sam sutek.

Gość gość
no tak już to zdj kiedyś tu krazylo, mysle ze moglyby być większe, sama je masuje itdd no co mam zrobić naciągam ta skore jak się da ;/

Owszem, wpis nie szkodzi, ale strasznie wku***...rza. ;) ;p Gość -> Dokładnie. :D JEST co wziąć w usta oraz CO przygryźć lekko zębami. ;)

Gość daj mu
No syndrom ABC hujowa sprawa znajdź gościa z małym k*****m nie będzie narzekać to się nazywa dopasowanie

Gość gość
szkoda ze żaden mój facet się nimi nie zajmowal, raz dotknal i już po wszystkim, szkoda ze nie masowal może by się poprawily troszeczkę

Nie naciągaj, bo tylko sobie krzywdę zrobisz!! Jeżeli zależy tobie na sexie/mężczyźnie, to znajdź takiego któremu taki biust nie przeszkadza. Proste/łatwe do zrealizowania. Jeżeli zależy tobie TYLKO na wielkości biustu, to postaraj się o dziecko i tyle. Wg mnie ... trudne. ;p Czytałem/słyszałem, że kobietą z powodu ciąży/dziecka rośnie "cyc" i nawet po odstawieniu od niego małego, dalej się on, eee, objętością utrzymuje. Tego nie jestem jednak pewien, musiała byś się zapytać jakiejś matki ... Albo jakieś kobiety w swojej rodzinie.

Gość gość
no ale przecież bez przesady, jak kogos poznam to nie będę mu w rozporek patrzeć, z reszta rozni sa ludzie, jedni maja duże inni male, a cycki jakby nie patrzeć to i tak widać, wielkość w bluzke itdd

co zrobić? zgłoś się do mnie ja zadbam o Ciebie i o nie :)

Gość gość
chyba sprobuje jeszcze z ćwiczenia nic nie trace, a jem tłusto i wogole i syto no ale nic a nic się nie zmieniają ;/

Zostaw to!! Jak się będziesz TYLKO zajmowała tym, by biust tobie urósł, to NIKOGO nie poznasz. Dziewczyno, skąd jesteś?

Gość gość26
małe piersi również podobają się facetom i są dość wygodne