Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie bede miec faceta na powaznie bo mam

Polecane posty

Gość gość26
Mam rozmiar miseczki a więc wiem co mówię

Gość gość
1986krzysztof dziś 26 lat? Ja mam 30 lat i PIERWSZĄ moją dziewczynę poznałem w zeszłym roku. W tym ją straciłem, ale to inne sprawa ... :/ X Na serio 1 dziewczynę miałeś dopiero w wieku 29 lat?

Gość -> Serio, serio. :( Nie powiem bym się z tego powodu załamywał, ale cieszyć się też nie mam z czego ...

Smof -> Jeśli chcesz wiedzieć, to poprawnie jest "Potwór nie potwór, byle otwór". To po pierwsze. Po drugie, skąd pewność, że mi lub komuś innemu z tego forum, TAKIE piersi się nie podobają? Może JEDNAK KTOŚ chciałby ją poznać i spotkać się w realu na kawę i ciacho?

Gość gość
ja mam wielkiego czarnego k*************.a chetnie cie wezme

Smof -> Czemu tak oficjalnie? Czuje się jak u wujka na imieninach. :/ Co proszę? Keczup? Wiesz, maj, egzaminy gimnazjalne, matury, komunie ... Sam sobie odpowiedz.

Gość gość
To co z Tobą było nie tak, że tak późno? Nie brakowało Ci wcześniej? Jestem po prostu ciekawa.

Gość -> Spoko, mi to nie przeszkadza. Cóż, brakowało ... Fakt, kręciłem się tu i tam, ale nie byłem i dalej z resztą nie jestem, osobą która z miejsca startuje do płc***ięknej. Nie mam śmiałości. Z czasem się rozkręcam ... ;) Niestety, za późno jednak, bo zazwyczaj zanim się, hm, przełamię lub dowiem, że jest jakaś wola, a mi się podoba, już jest dawno po ptakach. To, a także dlatego, że nikogo nie spotkałem, kto by się mną SAM z siebie zainteresował mną. :( Tzn., spotkałem, ale to było raz i to właśnie ONA jest tą BYŁĄ. ;p

No, dzieckiem jestem. Mojej matki. ;) ;p Ja mam urlop, końcówkę, więc jeszcze zostanę. :D Dziękuję i wzajemnie.

krzysiu widzę że hardo Ciśniesz dziś ;) Kochana nieznajoma nie przejmuj się małego rozmiaru piersi to nic strasznego wielu z nas woli małe :)

cocaineboy -> Hardo? Powiedziałbym raczej, że normalnie, szczerze. No i z odrobiną złośliwości. ;) Nie jesteś jedyny który tak jaj mówi. I, wg mnie, masz rację.

sam wole średnie takie które idealnie leża w ręku, duże są fajne jak masz je czasami ,a małymi też można się pobawić :)

Gość gość
czesc panowie dopiero tu jestem widze ze się pojawilo kilka wypowiedzi dzięki milo ;)))

Gość gość
pewnie na chwile dopóki nie zaczne się porwynawac z innymi kobietami :)

To po co to robisz? Zaraz mnie wkurzysz, a w tedy ... udowodnię tobie, że się mylisz. ;) Znając jednak moje szczęście jesteś pewnie z drugiej strony Polski i mogę sobie co najwyżej pomarzyć. :/

Gość Volver95
A mi się podobają:) myślę, że nadrabiasz czymś innym i myslę, że w łóżku jesteś mega gorąca, a faceci z którymi byłaś nie przekonali się o tym bo myśleli, że wspaniała kobieta musi mieć piękne, duże piersi... bzdura totalna. Trzymaj się i więcej pewności siebie bo nie jeden facet zwariowałby na Twoim punkcie

Gość Evangeline
Autorko po jaką cholerę porównujesz się z innymi? Zawsze ktoś coś będzie miał inne, może lepsze, może gorsze niż ty. Ty na pewno masz swoje zalety. Też nie mam jakiegoś wielkiego biustu, na górze przerwę między nogami a chciałabym mieć całkowicie proste, nie chodzę i nie gapię się na dziewczyny, żeby ciągle się porównywać i komuś zazdrościć.

Gość gość
A mnie jako facetowi bardzo sie podobaja. Caluje goroca jedna i druga.

Gość gość
A moze pokazesz zdjecie swojej pupy w majteczkach lub bez. Dla wielu to bylo wazniejsze niz biust. Jezeli chodzi i tyleczek to zawsze mozna przysiadsmi sporo poprawić. Poza tym wyglad nie jest jedynym powodem by byc z kims zwiazku a piersi to tylko element.

Gość gość
Nie przejmuj się! Cycki to nie wszystko , ja mam kochającego faceta ja jestem "płaska jak deska". Ale mimo to ostatnio kupiłam sobie preparat oczyszczający który podobno pomaga piersiom trochę urosnąć. Biore już dwa tygodnie , wydaje mi się że widzę lekki wzrost , mam nadzieje ze do konca kuracji będą sporo większe (chociaż cudów nie oczekuje , wątpie żebym miała kiedys miseczke D!) Tu kupiłam ten preparat http://www.medi-tabs.com/produkt/breast-fast-jedrne-i-naturalne-piersi/

Gość gość
czesc Wam, noo ja już tak mam ze się porwnuje, nawet z gimnazjalistkami widze jakies sa zadbane długie paznokcie, rzeesy, makijaż fajne ciuchy figury, a ja czuje się jak dziecko chociaż tez dbam o siebie, ja cwiczeeee, robie przysiady, sklony, brzuszki, i pompki, ale nie wiem czy to cos da, masuje biust, zimne prysznice itdd.....Dzieki wogole za wsparcie chyba przestane się porownywac bo i po co, a może ktoś mnie zazdrości figury, wlosow, lub czegos innego a ja sobie nie zdaje z tego sprawy :)))

Gość gość
gość dziś tez bym chciała kochającego faceta, ale nie szukam na sile, narazie mam złamane serce po ostatnim związku, a powiedz mi mam takie jak ja większe, czy mniejsze