Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci już po pierwszej randce ciągną mnie do łóżka Czy to normalne

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj To ja w takim razie wymiękam. nie potrafię tak na drugim spotkaniu iść od razu do łózka. To dla mnie jest zbyt intymna sprawa aby robić to tak szybko. x nie wymiękaj :) po pierwsze, nie wszyscy są tacy. po drugie, może się tak zdarzyć, że dopadnie cię strzała amora i tobie też będzie zależało na szybkim zbliżeniu.

Gość gość
W poważnym ostatnim związku byłam 2 lata temu. A w innych relacjach to trudno określić, bo od tamtej pory zawsze coś się dzieje , niestety nic poważnego.

Gość gość
"Szalałam jak byłam młoda i nic z tego nie wyszło" no widzisz, nie chcą być gorsi od tamtych.

Gość gość
Żeby byłą jasnośc ja nie szalałam jak byląm młoda :D

Gość gość
autorko jakiego faceta oczekujesz?

Gość gość
Oczekuję poznać faceta, który nie będzie na drugim spotkaniu proponował seksu, ale który da się trochę poznać, z którym będzie można się pospotykać, porozmawiać, stworzyć więź. A druga sprawa to to , w jaki sposób oni to proponują. MOim zdaniem facet powinien działać a nie gadać czyli przytulić, pocałować a potem czekać czy coś się rozwinie. A moje ostatnie randki wyglądały mniej więcej w ten sposób: faceci zapraszali do restauracji, na spacer, dużo opowiadali o sobie, niektórzy z nich wypytywali mnie o mało dla mnie istotne rzeczy, kończyli randkę kulturalnie, po czym na drugi dzień pisali lub dzwonili pytając wprost czy chciałabym pójść z nimi do łóżka lub sugerowali aluzjami o podtekście erotycznym.

Gość gość
Żeby było ciekawiej jedni zaraz po propozycji seksu mówili, ze chcą się już szybko ustatkować i być w związku ( tylko moim zdaniem trudno to tak zrobić z dnia na dzień ) , a jeden , jak już wspomniałam wyżej, chciał się nawet do mnie wprowadzić , proponując nawet , ze będzie mi gotował - bez kitu. Śmiać się czy płakać?

Gość gość
facet pewnie by cie przeleciał a potem zostawił tak się kończy jak szybko się oddajesz seksualnie.

Gość gość
może spróbujesz przez internet?

Gość gość
Gośćz 00;58 niektórzy też niestety odpuszczają i dziękują jak szybko się nie oddasz seksualnie. Każdy kij ma dwa końce.

Gość gość
przecież jest wielu fajnych mężczyzn którzy nie myślą przyrodzeniem

Gość gość
Pokaż którzy, bo tracę wiarę.

Gość gość
Np ja nie myślę fiutkiem.

Gość gość
Czekaj aż cnota zaklei całkowicie dziurę

Gość gość
gość dziś Szalałam jak byłam młoda i nic z tego nie wyszło x I w tym problem, niektórzy faceci potrafią wyczuć jakie są naprawdę lub jakie bywały kobiety z którymi się spotykają. Są takie którym nigdy w życiu nie zaproponuje się seksu na początkowym etapie znajomości, a są takie którym bez obaw można to zaproponować. x Dokładnie. Najpierw kobiety się puszczają, uczą mężczyzn takiego podchodzenia do relacji a potem marudzą. Porządne kobiety się szanują i nie mają takich problemów.

Gość gość
coś tu jest dziwnego w twojej wypowiedzi , oni ci mówią że potrzebują ... aby się ustatkować a ty nie widzisz braku logiki. Przecież jak ktoś ci mówi że chce być w równowadze to nie prosi o alkohol ! A poza tym gdzie jest okres życia w miłości platonicznej i przyjaźni ?

Gość gość
Widzę tu właśnie brak logiki, stąd mój komentarz.

Gość gość
Z drugiej jednak strony, w każdym związku jest sex więc nawet ustatkowanie się niesie za sobą element sexu.

Gość gość
Dokładnie. Najpierw kobiety się puszczają, uczą mężczyzn takiego podchodzenia do relacji a potem marudzą. Porządne kobiety się szanują i nie mają takich problemów. x nie maja takich problemów? ja jestem po 30, miałam jednego partnera i mam podobne problemy, jak autorka. dlaczego? a bo inne kobiety "psują rynek"!

Gość gość
gość dziś ja trochę nie na temat i nie chcę się z nikim kłócić, ale dlaczego niektórzy piszą "sex"? przecież to nie jest po polsku?

Gość gość
Nie jest to może i po polsku, ale szybciej się pisze z telefonu. Jakie to zresztą ma znaczenie?

Gość gość
07:57 porządne nie mają takich problemów? Haha a skąd niby koleś ma myśleć że taka seksowna laska jak ja akurat jest wyjątkiem i jest porządna? Dobiegam 30, dziewictwo straciłam dwa lata temu, miałam jednego partnera, nie byłam na zadnej randce od rozstania i jakoś nie mogę poznać nikogo na randkę. Jak poznaje nowych ludzi to zazwyczaj są pary, a faceci rozwodnicy albo chętni na skok w bok. Tyle mojego co się za mną oglądają na ulicy i pogwizdują.

Gość gość
gość dziś po prostu chciałam wiedzieć. bo wydawało mi się, że c***iszący "sex" albo chcą być tacy "światowi", albo tak przesiąknięci amerykańską pop-kulturą (czy raczej seks-kulturą) że nie wiedza, że to jest nie po polsku. ja piszę na klawiaturze i dla mnie napisanie ks czy x to taki sam ułamek sekundy. ale dzięki za wyjaśnienie z telefonem. o tym nie pomyślałam.

Gość gość
Podobno to normalne jeśli kobieta jest pociągająca fizycznie faceta. A jeśli nie to dłużej czeka licząc że może pojawi się jakaś chemia albo od razu odpuszcza i dziękuje.