Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxgh

Pytanie do kobiet jacy mężczyźni wzbudzają u was obrzydzenie?

Polecane posty

Ja jestem umięśniony (nie jakoś przesadnie ale mam zarysowane mięśnie sześciopak)mam bronzowe włosy niebieskie oczy 173 cm 67/68 kg . Ostatnio pisałem z jedną dziewczyną pisaliś my już kilka tygodni i myślałem że coś z tego będzie bo mieliśmy my doużo wspólnych tematów.Powiedziałem jej że jestem prawiczkiem i wysłałem zdjęcie w bieliźnie(nie jestem exhibicjonistą) w pozie kulturystycznej ona mnie się spytała jak to możliwe że jesteś prawiczkiem takie ciacho.Ale kiedy jakiś czas później wysłałem jej zdjęcie tważy powiedziała tylko Fuuu!!!! I żebym więcej nie pisał.

Gość gość
1 robiacy bledy ortograficzne 2 rozmawiajacy o seksie z nowo poznana kobieta. 'Jestem prawiczkiem' to rozmowa o seksie 3 lysi z brodka

Gość gość
Analfabeci robiący błędy.

Gość gość
Robiący błędy ortograficzne. Tacy najbardziej :/

Gość gość
1.analfabeci 2.na pierwszym spotkaniu czy rozmowie w necie jak gadają o seksie 3.z czarnymi włosami 4.byczki 5.niewydepilowani w miare możliwości

Gość gość
Z obleśnymi wielkimi brzuchami fuj !

Gość gość
jakis czas temu krazylo tu zdj. takiego. podajacy na lat 40-60, dosc gruby, w czarnym stroju bojowym i kominiarce, buty jakies wojskowe, on siedzacy na lawce, a spod jego tłustego brzucha wydobywał sie goly k***s. mialam odruch wymiotny. ogolnie faceci po 50stce zapuszczeni

Gość gość
Już ok 40 są zapuszczeni. Poznałam kiedyś takiego.Uważał się za zadbanego i atrakcyjnego.Do dziś się zastanawiam kto go tak skrzywdził że mu naopowiadał takich bzdetów :-P

Gość gość
Ja mam 20 lat mam dyzgrafe ale to nie znaczy że jestem idiotą mam maturę obecnie studiuje. Nie rozmawiam z dziewczynami o odrazu seksie wiem że to obleśne myję się nie palę alkohol tylko okazyjnie. Z tom dziewczyną pisałem jakieś 3 tygodnie w pewnej chwili poprostu jej się zwieżyłem że jestem prawiczkiem ona się zdziwiła i spytała jak dokładnie wyglądam więc wysłałem to zdjęcie ( ja widziałem już wcześniej jej zdjęcie w bikini na instagramie) nie obraziła się dopiero jak wysłałem zdjęcie tważy powiedziała żebym więcej nie pisał.

Gość gość
mnie też odrzucają zdj. facetów w figach. co innego jakies fajne bokserki, ale nie majciory. tu to nawet figura atlety nie pomoże, a nawet kulturyści z każdym mięśniem zarysowanym jak u oskórowanego królika mnie mocno odrzucają. wiadomo, jesli ma niezadbane - uzebienie, dlonie i stopy, do tego na bakier z higiena, prawem czy kosciolem to jest u mnie kreska

Gość gość
ciacho, 173 cm wzrostu hahahahahahahah BRONZOWY PRAWICZEK xddd prowo r********o

Gość gośćonakasienka
zaniedbani,otyli,flejtuchowaci,zachowujący się głośno,o pijakach nie wspominając,nie lubię też zniewiesciałych i chudych,brzydkich,tyle tylko żeby sobie porozmawiać i nic więcej,jestem szczera i pisze co myslę

Gość gość
koks analfabeta golas nieuk pryszczaty z brudnymi włosami niechlujnie ubrany

Gość gość
Dysgrafia jest wtedy gdy ktos brzydko pisze. Możesz miec dysortografię ale chyba jakbyś to miał a nie maly mozg to byś wiedzial jak nazywa sie twoje schorzenie