Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczerpanyy

śmierć będzie dla mnie wybawieniem

Polecane posty

Gość gość
To nie Incepcja

Gość gość
Jak ci naprawde smierc w oczy zajrzy to bedziesz zupelnie inaczej myslal,znam wielu ludzi ciezko chorych,ktorym zostalo juz niewiele zycia,a bardzo chca zyc.Jestes zdrowy ,masz dach nad glowa,masz co jesc,a wielu ludzi tego nie ma. Ja tez jestem sama i jest mi z tym dobrze,jak ktos sie znajdzie bedzie fajnie,a jak nie to zycie nawet pelne lez,ale jest to jednak zycie.JAM SZCZESLIWY ,BOM ZYWY !ktos to kiedys powiedzial i bardzo mi sie ta wypowiedz podoba .

Gość gość
Prawda. Nie depcz śmierci po piętach bo lubi się odwrócić

Gość wyczerpanyy
Może część prawdy w tym jest,jednak ciężko jest myśleć w ten sposób człowiekowi przybitemu.

Gość gość
Idź do psychiatry po leki na depresję.

Gość gość
Dlaczego ciezko myslec pozytywnie ? to sa twoje mysli i tylko od ciebie zalezy to o czym myslisz. Mysl o tym co jest w twoim zyciu dobre ,bo jest duzo dobrego, inni ludzie nie maja nawet dachu nad glowa i tez ciesza sie zyciem.

Gość wyczerpanyy
Chciałbym,naprawdę :).

Gość gość
Ludzie na pontonach uciekaja od wojny ,wielu z nich traci zycie, miliony ludzi na swiecie gloduje, nie maja pieniedzy na lekarstwa, to moze obejzyj sobie kilka filmow na YT i opowiedz tym ludziom o swoich problemach.

Gość Kasia484389
Kochany, jesteś tak samo ważny jak każdy inny człowiek. I tak samo jak Ty potrzebujesz innych, inni potrzebują Ciebie. Znajdź tych ludzi. Może warto dołączyć do jakiejś wspólnoty w kościele np. neokatechumenatu? Znajdź grupę ludzi...

Gość wyczerpanyy
00:42 Odpowiedź na zasadzie ,, nie załamuj się,bo inni mają jeszcze gorzej'' .Czy dziewczynie,którą rzucił chłopak,powiedziałabyś to samo,że jej problemy to nic itd,itp?

Gość wyczerpanyy
Kasia Jestem pewien,że pełno w Tobie empatii.

Gość gość
wyczerpanyy dziś 00:42 Odpowiedź na zasadzie ,, nie załamuj się,bo inni mają jeszcze gorzej'' .Czy dziewczynie,którą rzucił chłopak,powiedziałabyś to samo,że jej problemy to nic itd,itp x tak wlasnie bym powiedziala,bo to co boli - to sa tylko nasze mysli,trzeba zaczac inaczej myslec.Nikt nie przyjdzie i nie da ci szczescia,kazdy musi swoje szczescie znalezc sam ,i gdyby czlowiek zostal zupelnie sam na tym swiecie,to tez jakos musial by znalezc swoje szczescie.

Gość gość
Ciekawe jaka dziewczyna chciala by byc z takim smetasem,ktoremu nie chce sie nic i mysli ,ze ktos inny da mu szczescie. Nikt nie ponosi winy za to ,ze cos jest nie po twojej mysli,zycie jest twarde i z nieba nic nie spada.Narzekasz na matke,a ja mysle , ze za bardzo cie rozpuscila i w d***e ci sie poprzewracalo. Nie masz prawdziwych problemow to sobie jakies wymyslasz.

Gość gość
wyczerpany to chłopie zmień swoje życie, zrób coś, zawalcz! Tak wiem, życie jest obecnie koorewsko ciężkie. Ten głupi pęd nie wiadomo gdzie i za czym. Też milion razy miałam ochotę walnąć sobie w łeb ale jakoś tak nie było żeby nie było. Zacznij małymi kroczkami. Dzisiaj zamiast iść się napier..ić idź na spacer do parku albo np do pubu. Rozluźnij się, rozglądnij, wiosna, dookoła nowe życie. Może w tym tłumie czeka właśnie Twoje szczęście ale trzeba go zauważyć, pomóc mu. Miłego popołudnia Ci życzę i choć jednego szczerego uśmiechu.

Gość gość
To jakies prowo,facet gada jak dziecko ktore chce zabawke

Gość wyczerpanyy
Tak,usprawiedliwiaj tę chorą psychicznie wiecznie wstawioną wiedźmę .

Gość wyczerpanyy
Życzę Ci kobieto,żeby ktoś Cię przez 1 dzień chociaż tak rozpieszczał ;). I mojego ojca rozpieszczała tak samo,doprowadzając go do dwóch zawałów,depresji,początków schizy i apatii. P*****lnięta wiecznie wstawiona materialistka,która mówiła,że i tak za mało zarabiał,chociaż wtedy zarabiał więcej od niej.Ech,szkoda strzępić ryja,jak to mówił stonoga.

Gość gość
13:33 Dziękuję za te słowa. Niestety,jest godzina 20:24,a ja ani razu szczerze się nie uśmiechnąłem.

W jaki sposób chcesz to zrobić? Pomyśl, poczuj to i wtedy sobie odpowiedz czy faktycznie nie chcesz jutro doświadczyć życia.

Gość gość
Oj chłopie chłopie.

Gość gość
Nie można tak pisać.

Gość wyczerpanyy
Dlaczego nie?Kto mi zabroni?

Nikt. Chcesz? To się zabijaj...tylko dlaczego wołasz o uwagę i użalanie nad swym losem na forum ? Albo albo . Ktoś kto chce umrzeć, nie będzie o tym pisał na forum. Chyba, że to tylko taka chwilowa zachciewajka.

Gość gość
ale Ty mądra jesteś.

Gość gość
Lenina Ty prostaczko! To jest typowy schemat psychologiczny. Taka osoba przez taki sposób oczekuje choćby najmniejszego zainteresowania, pomocy. Zal mi takich ludzi jak Ty, niepełnosprawnych umysłowo...

"Typowy schemat psychologiczny" -dużo znasz takich schematów ? Jak sobie z nimi radzisz ? A może też doradzasz? ;-)

Rozumiem, że weszłam w Twoje kompetencje ? :-) Daj człowiekowi się spokojnie zabić jeśli taka jego wola. Nie łam jego praw!

Gość gość
12:02 -Masz rację.