Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

także tego :)

Polecane posty

Poza tym obaj posądzeni przeze mnie nie mają schizofreni wrodzonej , tylko świadomą, do której doprowadzili się sami , a to już różnica. O ile osoby chorej psychicznie powinno być żal, o tyle jezeli ktos sam się do niej doprowadza poprzez wizualizację połączoną z wiecznym chlaniem/ćpaniem , to sam sobie winien jest i takich ludzi mi nie szkoda

skoro postawiłeś Maćkowi oraz eM-owi diagnozę iż są obarczeni chorobą psychiczną zwaną schizofrenią to czy wypada człowiekowi zdrowemu na umyśle x A propos nie uważam się za zdrowego psychicznie. Uważam ,że każdy jest w jakimś stopniu upośledzony psychicznie , ,jedyna różnica między "chorym" , a "zdrowym" psychicznie jest taka,że chorego już zdążyli zdiagnozować, a zdrowego jeszcze nie

Gość gość
schizofrenia świadoma, no, no jak widzę nie tylko biznesmen z Ciebie ale także psychiatra całą gębą, jakieś nowe jednostki chorobowe odkrywasz :D :D :D pisz, pisz dalej, jesteś coraz bardziej zabawny

Gość aczkolwiek nie w realu
PS. Nie, nie jestem L

schizofrenia świadoma x Jak widać posta nie zrozumiałeś/aś. Nie chodzi mi tu wcale o ty,że schizofrenik jest świadomy swojej choroby , ale jak ktoś zapija środki uspokajające alkoholem, to przynajmniej teoretycznie powinien miec świadomość,że to może się skończyć chorobą psychiczną. I takie wywołanie samemu u siebie choroby psychicznej nazywam chorobą psychiczną świadomą, gdyż człowiek sam świadomie robi sobie krzywdę ,która tę chorobę wywołała

hej 🖐️ zaraz wystartuję z nowym topem i wrzucę obiecany obiadek piątkowy :)

PS. Nie, nie jestem L x Wiem, L pisze łatwym do rozpoznania stylu :) Jeżeli kiedykolwiek Ciebie z nią pomyliłem to przepraszam, musiałeś/aś wtedy pisać podobnie do niej .

Gość gość
decentowi byloby trudno zrozumiec tak niezrozumiale napisany belkot grafomana:P

Gość gość
Wypada,czy nie wypada schodzi tutaj na dalszy plan. Wychodząc z założenia,że ludzi chorych psychicznie nalezy zostawić samym sobie i pod żadnym pozorem nie wolno ich urazić powinno się w takim razie pozwalać pedofilom (część z nich także cierpi na choroby psychiczne i tym powodowany jest ich pociąg seksualny do nieletnich), seryjnym mordercom (jak wyżej) pozwalać gwałcić nieletnie dzieci i mordować, bo oni tacy biedni i to z powodu choroby się tak zachowują. Szydziłaś/eś , bądź szykanowałaś/eś kiedyś pedofilów? To witaj w klubie, robisz dokładnie to samo co ja, przy czym Tobie wolno szydzić i wyzywać jednych chorych psychicznie , podczas gdy mi zabraniasz robić tego samego z innymi chorymi psychicznie jednostkami x Nie jestem i nigdy nie będę w Twoim klubie, nie mam zwyczaju szydzić z kogokolwiek, to sobie sam dopisałeś w swojej wyobrażni i przypisujesz mi zachowania, które sam stosujesz lub aprobujesz. Niczego Ci nie zabraniam, zwróciŁAM tylko małą uwagę bo zawsze staję w obronie słabszych. Na pedofilów i morderców są paragrafy, ludzie psychicznie chorzy, którzy zagrażają życiu lub zdrowi innych są izolowani w specjalnych zakładach. Szydzenie z osób chorych psychicznie [ w tym z alkoholików, oni też wg Twojej teorii mają tę chorobę z własnej woli] wg mnie jest głupie i naganne.

gość dziś to mój post

Gość gość
_iftar_ dziś Znaczy się był świadom tego, że posiadanie tego typu papierów może by dla niego sytuacją łagodzącą. x rozgoniłabyś ten tłum, w imię człowieczeństwa, prawa i godnego postępowania z ludźmi chorymi psychicznie??? x Nie wiem jak bym postąpiła w takiej sytuacji, życie jak dotąd oszczędziło mi takich zdarzeń. Tamten człowiek prawdopodobnie nie powinien nigdy opuszczać szpitala/ośrodka, w którym jak widać błędnie go zdiagnozowano.

Gość gość
iftar, obciągnij pawelkowi, może przynajmniej przez chwilę przestanie być taki rozdrażniony i spięty

Gość gość
_iftar_ dziś Sorki laska ale pierdzielisz niczym egzaltowana panienka na zebraniu oazowym. Maciek to kawał kafeteryjnego gnoja. Dostaje to, na co zasługuje. Od większości userów. Emski, którego lubię, też znacznie odbiega od świętości. I generalnie przy 99.9% sporów on jest stroną prowokującą. Nie dorabiaj dziecinnej ideologii tam, gdzie sprawa jest prosta i oczywista. x Skoro Maciek dostał/dostaje za swoje bo jak się wyraziłaś, jest kawał gnoja, to czy Ty także dostajesz to na co zasługujesz po tym jak traktujesz/traktowałaś niektórych userów? Przez delikatność nie wymienię których.:)

_iftar_ dziś Sorki laska ale pierdzielisz niczym egzaltowana panienka na zebraniu oazowym. Maciek to kawał kafeteryjnego gnoja. Dostaje to, na co zasługuje. Od większości userów. Emski, którego lubię, też znacznie odbiega od świętości. I generalnie przy 99.9% sporów on jest stroną prowokującą. Nie dorabiaj dziecinnej ideologii tam, gdzie sprawa jest prosta i oczywista. x Skoro Maciek dostał/dostaje za swoje bo jak się wyraziłaś, jest kawał gnoja, to czy Ty także dostajesz to na co zasługujesz po tym jak traktujesz/traktowałaś niektórych userów? Przez delikatność nie wymienię których.:)

Pavlo1985 dziś PS. Nie, nie jestem L x Wiem, L pisze łatwym do rozpoznania stylu usmiech.gif Jeżeli kiedykolwiek Ciebie z nią pomyliłem to przepraszam, musiałeś/aś wtedy pisać podobnie do niej . x Nie masz za co przepraszać, nie obraziłam się, pisałam z gościa więc nic dziwnego, że pomyliłeś. Dlatego mam teraz nicka.

Gość gość
Pavlo1985 dziś PS. Nie, nie jestem L x Wiem, L pisze łatwym do rozpoznania stylu usmiech.gif Jeżeli kiedykolwiek Ciebie z nią pomyliłem to przepraszam, musiałeś/aś wtedy pisać podobnie do niej . xxx co znaczy podobnie? mniej niz glupio glupio bardziej glupio nie no, poraszka :classic_cool:

Gość gość
wlasnie eM w taka pogode nie siedzi tu ? o tzo chodzi 💤

co znaczy podobnie? mniej niz glupio glupio bardziej glupio nie no, poraszka cool.gif x To znaczy tak jak teraz L :P

Gość gość
Moja droga ifciuniu, kochasz mnie i z milosci tak ladnie do mnie piszesz :D fakt jestem nie do podrobienia i nie do ogarniecia :P

Gość gość
zawsze bede pisac tak jak teraz i tu :P pierwsza zasada, pisz tak, by nic z tego nie wynikalo druga, zawsze pisz bez ladu i skladu trzecia, myslenie szkodzi(pacz np na IF czy pavlo) :classic_cool: czwarta, ignoranjca powalisz wszystkich

Gość gość
if❤️ spiesz sie bo cie ubiegna i zrobia ze mnie zeniatą :(

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam

Na pedofilów i morderców są paragrafy, ludzie psychicznie chorzy, którzy zagrażają życiu lub zdrowi innych są izolowani w specjalnych zakładach x Samo powstanie prawnych przepisów "nagradzających" więzieniem pedofilów i morderców za ich przewinienia wynikłe z ich choroby psychicznej to szykany. Nie szykanujesz ich? A jak nazwiesz popieranie prawa, które ich krzywdzi z tytułu ich choroby psychicznej?

Gość gość
Pavlo1985 dziś Na pedofilów i morderców są paragrafy, ludzie psychicznie chorzy, którzy zagrażają życiu lub zdrowi innych są izolowani w specjalnych zakładach x Samo powstanie prawnych przepisów "nagradzających" więzieniem pedofilów i morderców za ich przewinienia wynikłe z ich choroby psychicznej to szykany. Nie szykanujesz ich? A jak nazwiesz popieranie prawa, które ich krzywdzi z tytułu ich choroby psych...... x Chyba nie chcesz tu dyskutować o społeczeństwie, obywatelach, ich prawach, oraz o prawie w ogóle.? Pas. Mam nadzieję, że choć trochę zastanowisz się zanim zaczniesz szykanować [gnoić, jak to napisała Iftar, innych]. Miłego weekendu. :) 🖐️

post mi wcięło

pyk

Gość gość
Iftar, nie ludz sie, ze kazdy kto cie nie lubi i pamieta z nieslawy jest z grona Macka B, bo to jest tylko zaslanianie sie kims, kto tu nie ma nic do rzeczy.

pyk